Летни Олимпийски Игри - Пекин 2008 (ІІ)

• 18 760
  • 469
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Даже на 7-мо място отиде Симона  Confused

А това е  Shocked ooooh! Joy Shocked http://olympics.dir.bg/2008/08/21/news3309022.html

# 361
и да си състезатален кон на тези времена не е работа ooooh! Joy

# 362
  • Разпиляна във въображението
Ама американците как се издъниха 4*100 м. щафета, а и англичаните ooooh!

# 363
 Whistling ooooh!СРАААААМ  ooooh!рускините при сума ти грешки ,изпуснат уред ...да са на гимнастиката -ансамбъл преди нас #Cussing out
О НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЯМАМ ДУМИ-направиха китайките първи до момента #2gunfireама това не е истина бе!!Аз сънувам май..ама кошмар сънувам  ooooh!

# 364
Какво става с нашите? Някой може ли да ми каже, защото не мога да гледам.

# 365
първи м момента са китайкит, после испания ,русия и ние.....ама до момента

# 366
  • Бургас
В момента са четвърти. Съдийките творят уникални глупости давайки подобни оценки на Русия и Китай

# 367
  • Бургас
Е, не !
Това , което става с ансамблите направо разбива представите ми за гимнастика  Shocked
Що за оценка на Китай - 17,300 ??? Ами на Русия с безбройните се греши 17,000 !
Засега нашите вървят 4-ти, но друг осн. конкурент - Беларус , играят последни, така ,че е възможно 5 -ти да останат. Добре, че все пак са квалификации.
За индивидуалното в основни линии нямам оплаквания от съдийството, тъкмо се бях обнадеждила за ансамблите, от УВИ !
Мафията си е мафия  #Cussing out

# 368
Whistling ooooh!СРАААААМ  ooooh!рускините при сума ти грешки ,изпуснат уред ...да са на гимнастиката -ансамбъл преди нас #Cussing out
О НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЯМАМ ДУМИ-направиха китайките първи до момента #2gunfireама това не е истина бе!!Аз сънувам май..ама кошмар сънувам  ooooh!
Ето поради таза причина съм на път да бойкотирам любимия си спорт .................в крайна сметка за нас ще осатне да пием една студена китайска вода  ooooh! #Cussing out

# 369
Ето поради таза причина съм на път да бойкотирам любимия си спорт .................в крайна сметка за нас ще осатне да пием една студена китайска вода  ooooh! #Cussing out
абсурТДТДТДТДТ #Crazy

# 370
Не мога да гледам, защото съм на работа, но ви чета и разчитам на вас. Рускините какви грешки са допуснали и защо са преди нас? Ние как играхме, допуснахме ли грешки? За китайките не съм учудена - не че са сила в гимнастиката, ама... Съчетанието им силно ли беше?

# 371
  • Разпиляна във въображението
Може ли да се направи протест срещу оценки на друг отбор newsm78

# 372
Дано някой ги качи в нета по-късно. Ще ми е интересно да видя всички ансамбли. Чак ме е яд че не мога да коментирам. Но нашите нали пак ще се състезават?

# 373
  • София
момичета, които имате достъп до нета целодневно, опитайте в сайта на Евроспот, който Алина даде по-горе, наистина се родих с този сайт и днес успявам да хвърлям по едно око по време на работа. изпуснах, за съжаление, българките, хванах Беларус обче, представиха се добре.
но като ви чета явно ние сме били супер...но пуста несправедливост, мамка му...

# 374
  • Бургас
Класирането след първия уред при ансамблите е:
1.Беларус - били са невероятни
2.Китай
3.Италия
4.Русия
5.БЪЛГАРИЯ
6.Украйна
7.Испания
8.Азербайджан
9.Япония
10.Гърция
11.Израел
12.Бразилия
Класират се за финал първите осем отбора след сбора от оценките на двете съчетания. на двете съчетания
Втория старт е утре, а финалите - в неделя
УСПЕХ НА НАШИТЕ МОМИЧЕТА!!!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт