LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 561
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 210
някой да е поръчвал  http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324131672& … 6&prodcolor=1 и дали си отговаря на номера?

# 211
  • into the blue
Само при мен ли е проблема,но не мога да отворя нито един линк на berina  newsm78

# 212

Цитат
Само при мен ли е проблема,но не мога да отворя нито един линк на berina  newsm78
Аз също.Явява ми се учудената госпожа . Mr. Green

# 213
  • София
Rolling Eyes Е, добре де, вие на какъв имейл им пишете, та ви връщат автоматичен отговор??!?! Аз им писах и на линка от първия пост, и на още 2 имейла дето намерих из сайта, но никакъв отговор нямам. Как да разбера дали изобщо получават мейлите ми... Cry
На линка от първа страница. Ако не можеш да пуснеш от друг компютър, ми прати данните си и аз ще ти го пусна  Hug

# 214
# 215
  • Балчик

Не си само ти - артикулите не са ве4е там, преместени са на друго място или липсват в сайта, затова. Дала е стари линкове.

# 216
  • В офиса

От този панталон са ми изпратили 126 (лилаво), вместо поръчания 132. Като гледам с колко не може да го закопчае дъщеря ми на корема, направо сме за 138. Някой да е поръчал 138, а да е голям на детето му. Предлагам за размяна.

# 217
някой да е поръчвал  http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324131672& … 6&prodcolor=1 и дали си отговаря на номера?

Имаше коментар, че е много тънка материя и би отивала на много слаб човек, но това беше доста теми назад.

# 218
  • Sofia
Някой имаше този панталон.Моля да сподели впечатленията си. Peace
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6149073& … ue&ksource=-1
Аз го имам от доста време, хубав е, дънков плат, отговаря си на номера, плата не е много дебел, моя е 46 номер, ако искаш размери пиши ми на лични. Simple Smile

# 219
Вчера си взех такива обувки от Скай сити (втория етаж) за 15лв. "Марката" е Antonio Rossi... уж  Mr. Green но са страшно удобни (тока е малко по-дебел) и стоят адски елегантно. Според мен ще са супер и за дънки и по специално за дългите Типстерски, които чакам с нетърпение. Имаше черни и екрю:

А такааааа. FlutterАйде мила моя,утре въоражена с тефтерче ,химикалка и сантиметър тичкай да мериш стелките от 35 до 41 Mr. Green.Само си те представям каква гледка ще си hahaha Joy. А от други ден може да накупиш на половината форум Party(да не забравиш да попиташ за отстъпка на едро Joy).
Вече сериозно:щом модела е сходен,ти своя № ли си взе(и кой е той),за тесен или нормален крак са?

# 220
  • Варна

Не си само ти - артикулите не са ве4е там, преместени са на друго място или липсват в сайта, затова. Дала е стари линкове.
отварят се - има едно тире накрая в повече, копирайте го в полето за адрес и изтрийте тирето  Peace

# 221
А има ли случаи, в които блокирана кошница изобщо да не е била отблокирана, пък било то и след 2-3 седмици?  Thinking Чудя се вече какво да предприема. Има ли смисъл да продължавам да чакам?  Confused

... Написах им поредното писмо - любезно, дори прекалено любезно...  Tired

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 22:25 от Sun

# 222
  • София
Добър вечер Simple Smile
Да покажа какво съм взела днес и се връщам да чета Simple Smile
За мъжа ми:  Това в тъмно-синьо - фантастично е. Много мекичко, памук с 10% кашмир. 98/103 размер.
това също е мног хубаво. 100%памук, но е по-плътничко от горното. 98/103.

Също и една официална бяла риза на  SOFT GREY , но не мога да я открия. И трите неща мъжа ми страшно много ги хареса. Ризата била с еди каква си яка, повдигната леко отзад над яката на сакото, съвсем леко вталена, абе красота според него Laughing Общо взето забрави огромния панталон, дет' му бях взела, и слипове, които миришели на китайски склад (по неговите думи).

За дъщеря ми: 33 номер. Много сладурски, щерката веднагически ги обу Laughing

За мен маратонки на Пума и джапанки Адидас, не ми се търсят линковете, утре направо със снимките ще дам и размери.

Ей го чудото, дет' се вкарваше по референтния номер и никой не знаеше какво се очаква, за да се махне доставката.  Mr. Green Няма такава грозотия. Понякога слагат подобни, че и по-хубави бижута в зрънчо "Лъки бой" Mr. Green Все едно от там съм ги извадила.

Кафявата чанта подарък не ми харесва,ще я пусна в Продавалника.

# 223
  • Sofia
може би греша,но с карта EUROLINE american express може ли да се плаща???
пробвах 3 пъти и не става?
Аз пазарувам с такава,не би трябвало да не става.Погледни дали не и изтича срока.
ами не напротив валидна е до 06/2010, нали се пише целия номер,а най долу само последните 4ри цифри

# 224
  • Варна
sVeshti4ka, може ли дължина на стелката на сандалките.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт