LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 463
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 795
  • Бургас
tevolere, ще съм ти благодарна за размерите, най-малкото защото така ще мога да ги сравня с таблицата и горе-долу да си направя сметката. При всички положения ще са малки за моите 115см в ханша  Mr. Green Май клоня към 46 с идеята да се отпуснат, ако ми стискат  Thinking Благодаря на писалите  Hug

# 796
  • Хасково
Преди време и аз бях питала за тези дънки и ме посъветваха да си поръчам 44 номер, при положение че съм с ханш 116см и по принцип си поръчвам дрехи 46 или 48 според зависи

# 797
  • Варна
Някой от вас да има отказана поръчка с карта на ДСК за сума под 10 евро? Вече не помня от кои банки отказваха такова плащане. newsm78

# 798
  • Пазарджик
Момичета имам питане:
Някой получавал ли е обувки в кутия по пощата,в колет до 2кг.?Колетите до 2кг. ги опаковат в плик,но ми е чудно как слагат и артикулите в кутии?Не за друго,но понеже се "напипва" какво е,а и плика прозира малко,пък ме е страх от сръчните ни пощаджийки.............. #2gunfire

Не се притеснявай! И на мен ми е минавало същото нещо през ума с три чифта на Пума и трите бяха за поща с някакви дребосъци вътре. Странното е, че макар и бял плика не прозира толкова, че да се види надписа на кутията  Peace
като спомена Пума,може ли да ми кажеш +1 ли да порчвам или отговарят или пък -1 някой беше писал в продавалника?

# 799
Някой получи ли я вече  интересува ме 46 черна  -материя и мерки newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-uni.aspx?productid=32412 … tegoryid=47918223

# 800
Момичета, дали някоя от вас е получавала тази чанта? али си заслужава?

# 801
bradata , и аз мисля, че подходящия номер е 44, както са посъветвали и  milenski74

# 802
bradata имам тези дънки,като първо си взех н.40,но ми бяха големи - подарих ги и си взех н.38 - хубави са,нормално плътни,меки.Моите са с дължина 80.
Ето размери и за двата номера :за н.38/80 - талия - 38см,ханш - 48см,дълбочина - 24,5см,ширина на крачола горе - 28см,широчина на крачола долу - 25см
- размери на н.40/80 - талия 44,5см,ханш 52,5см,дълбочина отпред 25 см,дължина на крачола 80 см.
Дано това те ориентира поне малко  Hug

# 803
  • Хасково
http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-uni.aspx?productid=32412 … tegoryid=47918223
Аз я имам в черно. Сестра ми я има 46, аз мога да ти дам размери за 48. Иначе много я харесвам, материята е стегната, изпекана, стой прекрасно. Имала съм и други ризи от тази материя и съм много доволна. Препоръчвам ти я

# 804

Имам я в бяло -  памук като на  мъжките ризи си представи (не е мека или прозрачна ми е мисълта),  твърде точна за номера си - няма никакъв аванс (44). И аз я препоръчвам ако носиш ризи, стои много елегантно.

# 805
  • Бургас
mamaB, тъкмо ги изнамерих и ги гледах в твоето албумче  Hug Определено ще си поръчам 44 (от вчера имам нова-новеничка виза електрон на ПИБ и ме сърбят ръцете да я пробвам самичка  Mr. Green Хвана ми се и кода с надуваемия матрак и се чудех какво евтинко нещо да си поръчам "на сляпо", защото поръчката с "пробните размери" ми я пусна една съфорумка и всеки момент дори трябва да дойде (от 30.07 ), но пусто нямам търпение  Blush ) Пак   благодарности на всички за помощта bouquet !

# 806
Да се похваля и аз-днес си получих пакета от 02.08.Всичко е много хубаво особено потурите на типслер-ленени немвероятни друг е въпроса че нещо немога да се възприема но ще си ги нося.Аз също смятам че на тази марка трябва да се взема по-малкия номер понеже аз си поръчвам само 36 и всичко ми е добре тези потури си ги поръчах 34 и ми заспаха.Роклята е много хубава но ми е малка-34,и отива в продавалника.Децката блузка е много тъничка и хубава.Слиповете са хубав памук дано да станат.Ето и снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237332&pid=7097872

# 807
  • Варна
като спомена Пума,може ли да ми кажеш +1 ли да порчвам или отговарят или пък -1 някой беше писал в продавалника?
За обивки и маратонки на Пума задължително +1, от опит го знам, а и в Бг съм мерила, нося 38 обувки, на Пума 39 са ми точно. Пт Редута бях поръчвала едни розови обувчици 38 номер и ми бяха малки. Така че смело +1 номер.  Peace

# 808
Аз я имам в черно. Сестра ми я има 46, аз мога да ти дам размери за 48. Иначе много я харесвам, материята е стегната, изпекана, стой прекрасно. Имала съм и други ризи от тази материя и съм много доволна. Препоръчвам ти я
Ако може дай ми размери на 48 , за да измеря дали  ще е голяма ,аз поръчах вече 46 дано ми стане Sick   bouquet

# 809
Имам въпрос към онези мами, които са връщали продукт на ЛаРедут.
При нас беше така - писахме си (за едни дупки по ластиците на поло Леви`с), те казаха да върна полото на еди-кой си адрес, и тъй като грешката е тяхна, щели да ми възстановят парите, вкл. тези за пощенските разходи.

argun, благодаря ти много  Hug аз получих също мейл, в който пише да ги върна, и ако имат номер - ще ги разменят. Но въпросът ми е как точно да ги пратя - с обикновена поща, с DHL, или ...?  newsm78  И колко време вече чакаш за възстановяването?

tevolere
- ще чакам размерите, защото съм си харесала и още нещо от момичешката колекция, и ако 168 ми е добре, ще съм щастливааа.  Praynig

Sun само ни вкарва в някакви изкушения. Тези са тооооооолкова сладки    Hug ще трябва да се поръчват, няма спасение  Twisted Evil

И се чудех какви красиви обувки си взимате, ама с тия токове, имам чувството се са 10 см, не са за мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт