LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 547
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 150
Не мога да не похваля служителите на Пощенска банка!!! Вчера като си разглеждах банкирането видях, че сумите за две поръчки хем са били изтеглени от ЛаРедут, хем продължават да стоят блокирани... При което реших, че редутците са ми направили двойно блокиране и веднага звъннах по телефона (за ползващите тази банка, тел. за подобни проблеми: 9236111). Момичето освен любезно се оказа и експедитивно - за един час разнищи проблема и ми отблокира сумата  newsm44

# 151
  • Пловдив
Привет от мен.
Извинявам се ако са коментирани някъде, но ако някой има инфо как вървят номерата при тези балеринки, или ако има някой 39 или 40ти номер - може ли дължина на стелката?   bouquet

+1 номер - 39 мога да ти кажа размера довечера, само ми напомни на лични, че съм рядко разсеяна  Embarassed

# 152
......... Sun продължавам да ти стискам палци - при мен ги отблокираха след почти 2 седмици писма и ядове   Praynig Hug

Благодаря ти, мила!  Hug Heart Eyes Те от една страна ми правят услуга, че ще поспестя някой лев  Laughing, ама защо да е така...  Confused

# 153
anetka_ta  сменените снимки означава, че като цяло линка към тях е объркан, което включва и цената разбира се. Ама ми е странно на мен, че това не е единственото объркано нещо на сайта и си седи така от край време, същото е и с таблицата за дамската номерация, където един цял номер липсва - сигурно и други са го забелязали, но не си ги оправят тези неща от година.

# 154
Момичета, поръчах тези балеринки на приятелка
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-ouvertes-femme-toile-et … tegoryid=30363522
но са и малки, номера е 38.
Ако някой желае размяна за същите, но да са номер 39, моля да пише на лични. smile3525

# 155
Днес си взех поръчката от 30,07. Повечето неща са се изчерпали, но ето тези поне да похваля:

http://www.laredoute.fr/vente-trench-court-72-cm-femme-essentiel … tegoryid=22906255

Tikvichka, кой номер взе от това и ако е 38 или 40 може ли р-ри? Предварително благодаря!  bouquet

# 156
  • Бургас
Може ли да попитам какъв е този цвят brut ? Видях,че има brun ,ама brut newsm78

# 157
Момичета как да видя потребител  dorik, искам от неуспешни от Ла редут  да си поръчам едни детски сандали,ако някоя от вас има обувки за 5-6 год момиче моля да пише на л

# 158
искам да попитам на някой от вас случвало ли му се е да пише писмо за да му изпратят ваучер за отказан артикул,и вече почти седмица да няма никакъв отговор.И ако може съвет какво да правя

# 159
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Не мога да не похваля служителите на Пощенска банка!!! Вчера като си разглеждах банкирането видях, че сумите за две поръчки хем са били изтеглени от ЛаРедут, хем продължават да стоят блокирани... При което реших, че редутците са ми направили двойно блокиране и веднага звъннах по телефона (за ползващите тази банка, тел. за подобни проблеми: 9236111). Момичето освен любезно се оказа и експедитивно - за един час разнищи проблема и ми отблокира сумата  newsm44
Аз имам същия проблем ,установих го още миналата седмица и до сега не е направено нищо.На същия този телефон ми вдигна една крайно нелюбезна служителка,която едва ли не ме навика ,че звъня на нея. #Cussing outДа съм се обадела в клона от където е издадена картата,да си оправели нещата ако има проблем.А в колона с момичето се познаваме чудесно.Звъня и вече три пъти,казва че системата им не я допуска да разблокира сумата и така си чакам .Като гледам ще минат 45 дена и тогава ще ми я разблокират. Tired

П.П.Чакам поръчка от 31.07  и една от змейковица.  bouquetВече нямам търпение,че са ми първите. Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 15:40 от пухчо

# 160
Аз имам същия проблем ,установих го още миналата седмица и до сега не е направено нищо.На същия този телефон ми вдигна една крайно нелюбезна служителка,която едва ли не ме навика ,че звъня на нея. #Cussing outДа съм се обадела в клона от където е издадена картата,да си оправели нещата ако има проблем.А в колона с момичето се познаваме чудесно.Звъня и вече три пъти,казва че системата им не я допуска да разблокира сумата и така си чакам .Като гледам ще минат 45 дена и тогава ще ми я разблокират. Tired

П.П.Чакам поръчка от 31.07  и една от змейковица.Вече нямам търпение,че са ми първите. Mr. Green
ооо недей да чакаш аз напрово ходих там в старата тема в последните страници съм пуснала пост с обяснение за какво ставаше въпрос,ако искаш прочети че да не се повтарям.Но в крайна сметка за няма и 30 мин ми оправиха всичко

# 161
  • София-там нейде в западната част
момичета получих си двата колета днес от митницата от дати 25,07 и 29,07 дойдоха наведнъж, все още съм в треска  Mr. Green но днес по-късно или утре ще пусна снимки, имам и доста неща които са коментирани

# 162
  • Хасково
Здравейте, момичета! От стандартната номерация на дънките си купувам 32 номер. Според вас кой номер от ларедутските дънки трябва да си поръчам? Изчетох доста, но все слабички коментират въпроса за номерацията на дънките Confused Аз съм с ханш 115 см и съм висока 172. Моля за вашето мнение, че много се чудя  newsm78 newsm12

# 163
Някой знае ли в момента някакви изгодни комплекти чаршафи?  Ако може линк

# 164
Някой знае ли в момента някакви изгодни комплекти чаршафи?  Ако може линк
аз преди 3 дни поръчах чаршаф за 5.90Е ако ти се струва изгоден да го потърся и да ти дам линк

Общи условия

Активация на акаунт