LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 514
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 165
Някой знае ли в момента някакви изгодни комплекти чаршафи?  Ако може линк
аз преди 3 дни поръчах чаршаф за 5.90Е ако ти се струва изгоден да го потърся и да ти дам линк
Какъв чаршаф, долен, плик? Дай линк да го погледна

# 166
Despina, ако чете да си изчисти кутията с лс. Sorry!  Embarassed

# 167
# 168
# 169
искам да попитам на някой от вас случвало ли му се е да пише писмо за да му изпратят ваучер за отказан артикул,и вече почти седмица да няма никакъв отговор.И ако може съвет какво да правя
Аз им писах 3 пъти, но отговор не получих и най-накрая ми пристигна по обикновената поща ваучера. В предната тема имаше постнати две писама, на английски и френски, за такъв проблем, които вършели работа, т.е. момичетата са получили отговор. Ако те интересува ги намери и пробвай.

Здравейте, момичета! От стандартната номерация на дънките си купувам 32 номер. Според вас кой номер от ларедутските дънки трябва да си поръчам? Изчетох доста, но все слабички коментират въпроса за номерацията на дънките Confused Аз съм с ханш 115 см и съм висока 172. Моля за вашето мнение, че много се чудя  newsm78 newsm12
Мисля че 44 ще са ти добре, но то зависи и от дънките де. Аз съм с подобни мерки 112 ханш, 174 височина и съм взимала 44, които са ми леко широки, но точно този модел май е поуголемен. Сега рискувах с 42, но едва ли ще ти се чака за размери, понеже ги поръчах скоро.

# 170
Velesa точно тези писма използвах ,но няма отговор и затова попитах тук ако някой може да помогне,ако е имал същия проблем.Явно и аз ще чакам по пощата и дано да е ваучер това което ще ми изпратят да не е чек че  #2gunfire

# 171
Някой звънял ли е на този телефон скоро? 0892350350
Искам да ги питам за не пристигналата  ми поръчка, те само натисни 1, натисни 2...
Знаете ли, друг телефон за връзка? newsm78

# 172
  • Варна
Имам спомен, че преди време като че ли се коментираше това яке. Бихте ли ми казали дали цветовете са така искрящи ли са по-убити и дали е достатъчно дебело за зимата?

# 173
  • София
Velesa точно тези писма използвах ,но няма отговор и затова попитах тук ако някой може да помогне,ако е имал същия проблем.Явно и аз ще чакам по пощата и дано да е ваучер това което ще ми изпратят да не е чек че  #2gunfire
А получи ли автоматичен отговор когато им писа? Ако не си получила все едно не си им писала.

# 174
А получи ли автоматичен отговор когато им писа? Ако не си получила все едно не си им писала.
да получих такъв мейл в който има номер на досието.Предполагам че точно това трябва да е автоматичния отговор,но най важното го няма

# 175
kloie, аз имам дънки цвят brut, това е много тъмно синьо, поне при мен такива пристигнаха. Ама то и като кликнеш по цветовете трябва да ти покаже кои точно са с този цвят.

milenski74, номер 42 или 44ри за по-сигурно, а с каква талия си?

# 176
  • Пловдив
Имам спомен, че преди време като че ли се коментираше това яке. Бихте ли ми казали дали цветовете са така искрящи ли са по-убити и дали е достатъчно дебело за зимата?

Мноооого е дебело - отвътре е полар - и за най-лютата зима става!
Страхотно яке, виждала съм на живо синьото и червеното - хубави са цветовете - мисля, че като на картинката бяха  Peace

# 177
  • виртуално

имаме го в червено, определено е за зимата, цветът си отговаря ( ярко червено е )
якето е страхотно

# 178
  • София-там нейде в западната част
Tedulina това яке го получих днес за щерката в червено е и цвета е много хубав,мисля че ще стане за зимата но не съм го гледала обстойно ... снимки довечера
rudka сега си гледах и фактурата но навсякъде дават само този номер за връзка  Thinking

някой може ли да ми препоръча пердета  Peace

# 179
Сега пак им се обадих и ми казаха,че плащането е минало още на 28.07

а другото теглене пак ли е Ла РЕдут ?

Още не могат да ми кажат от банката,защото второто плащане е от днес.Информация кой е теглил и в колко часа ще ми дадат утре
mypearl,аз също от скоро си направих 2ра карта(с една за къде Crazy) в Експресбанк.Имах същия проблем.Естествено и при мен се получи така в Понеделник.Трябваше да изчакам до другия ден(Вторник) за да осчетоводят сумите и да видят кое,къде и от кой е дръпнато.Оказа се,че в тъпото е-банкиране,ми излизат и 2те суми,един път блокирана,втори път-изтеглена.На другия ден блокираната липсваше,т.е. при осчетоводяването се е анулирала блокираната.Не знам дали ме разбра,надявам се и при теб така да стоят нещата Peace.
(всъщност в кой клон си?)

............Поръчката,която взех в събота от 18.07 имаше 2 печата от франция - единия беше 31.07/точно тогава ми се появи в Суивито че ми отказват артикул/...........................

Алекс1,това е като при мен,та ме навежда на мисълта,че може би при приготвянето на колета се отбелязват липсващите артикули,и по-късно през деня се отразяват и в суивито Peace

змейковица, Blush аз също бих искала да знам размера на балеринките(№39)  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт