LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 327
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 480
Stefoni   bouquet
май ще я поръчвам и аз, особено бялата ми взе акъла  Joy
не я поръчах на намалението  Mr. Green, но сега май ще я пусна Peace

змейковица, да те подсетя за размери и снимки на дънчиците

# 481
момичета трябва ми хубав подарък за момиче, помагайте  :bouquet:pd  2hfo

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 17:13 от elenasar

# 482
някай ако има нещо от Ла редут,не знам дали на правилното място се включвам ,извинявам се

# 483
  • Варна
някай ако има нещо от Ла редут,не знам дали на правилното място се включвам ,извинявам се
Какво нещо да има newsm78 Всеки тук има по много неща. Какво ти трябва?

# 484
Момичета, някой започна ли да получава от август месец. ))) Аз чакам от 2ри и и11ти. )))

И да си споделя възмущението, дебна един пуловер рокля и все ще е наличен след 6седмици, 4седмици, направо вече се ядосвам много. (((

elenasar, има много хубави неща, зависи колко е голямо момичето и какво точно търсиш.

# 485
  • пловдив
И аз днес си взех поръчката от 31.07 (в пощата имаше още две пакетчета) от всичко май само тази мъжка блуза не е коментирана в синьо страхотна е

# 486
искам някакво костюмче или жилетка ,за есента,за 2 годинки

# 487
  • Варна
Получихме 3 пакета - 14,07; 18,07 и 29,07.

1. Банския е номер 38, много хубав, но за съжеление ще ходи към продавалника - голям ми е.
2. Полото наистина е страхотно.
3. Супер е, стои много хубаво.
4. Това също е много хубаво.
5. Лот тениски от кръглите цени - добри са.
6. Този панталон също е от кръглите цени и не е никак лош, но ми се струва огром0ен просто и най-вероятно и той ще замине към продавалника.
7. 2 лота слипове, също ми се виждат големички, но ще видим довечеракато си дойде мъжо.
8. Тези дънки са от детската номерация 156 и са много хубави, но са ми леко широки в ханша и се чудя все още какво да ги правя, може би те ще са за продавалника.
9. И прословутите форумски боти, удобни са, ще си ги нося, но качеството им.... вижте сами.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263806&pid=7061419

# 488
# 489
Значи за дънките с ластичето отдолу 94р-р, коланчето- неразпънато е 45см., стегнато е, не много еластично. От чатала до ластичето е 33см. От горе, до долу външна част- 51см.
Другите дънки (пак 94 р-р) са с ластик 49см.- неразпънат, също не е разтеглив ластика. От чатала до долу: 35.5см., от външната страна: 55см.

# 490
  • София
9. И прословутите форумски боти, удобни са, ще си ги нося, но качеството им.... вижте сами.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263806&pid=7061419
Леле  ooooh! това по трудово обучение ли са го правили?

# 491
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И аз днес си взех поръчката от 31.07 (в пощата имаше още две пакетчета) от всичко май само тази мъжка блуза не е коментирана в синьо страхотна е

Може ли линк

# 492
  • София
имам питане! чаршафите от 100% памук като се сушат в сушилня дали се свиват? Някои може ли да ми помогне??? newsm78 newsm78 newsm78

# 493
Момичета, някой започна ли да получава от август месец. ))) Аз чакам от 2ри и и11ти. )))
.....................
От 2ри чакаме почти всички,нали хванахме последния влак.............  Grinning,та може и да се позабавят малко,сигурно са поръчвани най-много на този ден.
Mirama,стига сменя аватара,че не мога да те позная-онзи ден беше булка,днес вече си посинена-плашиш ме  Stuck Out Tongue Hug

# 494
  • Русе
Аз взех от Русенската митница от 1.08, имаше доста ларедутски кашони.

Общи условия

Активация на акаунт