LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 309
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 495
  • на морето
... и тази чанта,която е от подобен плат на балеринките и много си вървят.Аз я взех на 5е
http://www.laredoute.fr/vente-sac-femme.aspx?productid=324136040 … 6&prodcolor=1

Може ли снимка на чантата, че аз й се чудя вече четвърти месец.
Съжалявам,че не мога да снимам,но нямам в момента фотоапарат.При първа възможност ще го направя.Само да кажа,че е цялата черна-няма нищо бежаво като на снимката-хубава е  Peace

# 496
Получихме 3 пакета - 14,07; 18,07 и 29,07.

Лина, може ли линк към банския? Wink

# 497
  • Казанлък of all places
Аз днес взех от 04 и 06.08...+ още един от 31.07.Пак бях олицетворение на паметника на незнайната Ларедутка пред пощата. Случи ми се и нещо много необичайно, може ли да поискам акъл? В пратката от 06.08. бяхме включили палатката от 19.90 Евро + обичайните простотии и сърпраааайз! Дойде само палатката ! Имал ли е някой подобен случай на делене на пратката?

# 498
... Съжалявам,че не мога да снимам,но нямам в момента фотоапарат.При първа възможност ще го направя.Само да кажа,че е цялата черна-няма нищо бежаво като на снимката-хубава е  Peace

Мен всъщност това ме интересуваше  Hug (няма нужда от снимка)
Много благодаря   bouquet

# 499
# 500
 Peace   bouquet      bouquet    bouquet  New line ако не беше ти нямаше да вляза да видя   bouquet змейковица също получава      bouquet    bouquet

Аз днес имах известие но само за пощенския пакет-маратонки за хлапето-умря от кеф-някакъв модел на Рийбок-Ж-юнит-не ги намирам да ги покажа Laughingи бях си пуснала с кода за червения несесер,но познайте какво получих Mr. Green-кафяво шалте Cry-смятам да го заменя или продам,обаче детенце реши че това ще е лятната му завивка  ooooh!  Laughing

Сега съм на работа и вече няма време,но утре скоквам до митницата Hug-тази ми поръчка беше от 2.08

# 501
  • Варна
И аз получих поръчка днес, от 31.07 на митница Варна:
1. тези клинчета, размери 81 и 102, много са хубави, тънички
2. тези полота 81 за малката
3. тези полота 102 за каката
4. коментираното палтенце, размер 102, страхотно е
5. този мъжки пуловер, страхотен е, тъничък, важното е че мъжа ми го хареса Laughing

# 502
  • Казанлък of all places
На документа за доставка, който беше в пакета на палатката , е записана само палатката и отдолу забелязвам следното изречение : Votre commande est envoyee en plusieurs colis. Правилно ли си го превеждам, че остатъка от поръчката ми ще дойде  с отделна доставка?

# 503
На документа за доставка, който беше в пакета на палатката , е записана само палатката и отдолу забелязвам следното изречение : Votre commande est envoyee en plusieurs colis. Правилно ли си го превеждам, че остатъка от поръчката ми ще дойде  с отделна доставка?

И аз така си го превеждам  Peace Не се притеснявай, французите са много коректни (поне моите наблюдения са такива) и ще си получиш нещата.

# 504
  • София
Да, съвсем правилно си го превеждаш.  Hug

# 505
  • Пловдив

змейковица, да те подсетя за размери и снимки на дънчиците

Снимки няма да мога днес да дам, че ми няма апарата - утре  Peace

Ето размери на дънките 94 р-р

талия - 24
ханш - 32
от чатала - 36
цяла дължина - 54

Имат регулация на кръста  Peace

# 506
  • Бургас
Ох момичета,пак да попитам,че нищо не разбирам.
Поръчах уж.Излезе ми в суивито но не пише Ma livraison-A domicile.Ами нищо не пише,а виждам ,че на предната ми поръчка е изписано.На фактурата от 20.08.2008г.
Commande N° 20082330727023 du 20/08/2008

Mode de règlement : CARTE BANCAIRE

и NON FACTURES.

Това дали ще го обработят т.е фактурират или ???  newsm78

Моля за помощ ако имате представа за какво става въпрос да ми разясните. Hug Hug

# 507
Момичета, някой започна ли да получава от август месец. ))) Аз чакам от 2ри и и11ти. )))
.....................
От 2ри чакаме почти всички,нали хванахме последния влак.............  Grinning,та може и да се позабавят малко,сигурно са поръчвани най-много на този ден.
Mirama,стига сменя аватара,че не мога да те позная-онзи ден беше булка,днес вече си посинена-плашиш ме  Stuck Out Tongue Hug

Оххх, сори за спама. )))
Накараха ме да си махна булката, че много голяма. )))) Пък това око верно яко посинено, ще кажат, че съм жертва на домашно насилие след покупките ми от ларедут. ))))

# 508
Ето реалните снимки на последно получената ми поръчка  Grinning : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269150&pid=7063848

# 509
  • Балчик
Не мога да не се похваля- три колета наведнъж получих днес, след като дни наред нямаше нищо за мен- от 14.07, 18.07 и 29.07.  Heart Eyes

Опс, видях, че сестра ми се е похвалила вече и е показала нейните неща. Утре ще снимам и моите. Има един детски пуловер, който много ми хареса-мекичък е, но е малко умален 126 размер, разтяга се, но стои опънато.

И вече втори път не ми пращат подаръка. Веднъж не дойдоха лилавите прибори и сега не дойде черната чанта. Ама кодовете не бяха лично пратени и си трая, но пък дойде покривката  и тренча в другите 2 колета. Laughing

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 20:42 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт