LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 519
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 600
  • пловдив
Дейзиг ето ти линк на мъжката блуза (ако не е вече късно) http://laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues-rg-512.aspx?pr … tegoryid=38981377

# 601
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-active-wear.aspx?producti … tegoryid=23112482-тази грейка р.174 поръчах за майка ми ,висока 1,68см. но стана за мен -аз съм 1,78см. ще имам яке за паразалките сега , много хубаво но много дебело .

Значи казваш, че може и да стане на мен, аз съм 176см Whistling
На детските дрехи това височината на детето ли е?

# 602
Змейковица, tevolere, Stefoni, благодаря ви, момичета!  Hug  bouquet
Stefoni, за съжаление, най-мъничкото якенце от този модел е 86.   Confused Казах й аз още в началото на намаленията да пазарува, че тогава беше времето, ама не слуша.  Wink

# 603
tevolere,

Първото яке става ли като модел и за мъж, естествено не този цвят.
Второто яке за себе си ли го взе, защото казваш, че е голямо, а ти си 178 см висока, че аз съм 168 см и мислех да взема точно този размер.

# 604
Здравейте! Някой ако е поръчвал на Пума от детските номера блуза, може ли да ми измери дължина? Примерно 162-168, може и друго Simple Smile

Също искам да похваля това, може да е обдъждано, но го получихме сега за малката и е много хубаво за зимата, дебело е и мекичко отвътре Simple Smile
Annitka или някой друг,който има якенцето-дали става за момченца newsm78.Защото сега има доста мъжки модели на якета с пухчета,та се чудех.Харесва ми,че е по-дългичко.

# 605
Както и тези дали има някой да каже как са цветовете? Преди време се коментираше, че панталоните май въобще не са така наситено оранжеви, а седят избеляло-оранжеви, така ли е:

Вчера поръчахме тези оранжевите дрешки за детето на една приятелка. Силно се надявам да са като на картинката, че аз я зарибих и ще се чувствам зле, ако съм я подвела. Ама на, това са рисковете на интернет покупките.

# 606
  • Варна
Момичета, каква е материята на този анцуг? Срещала съм го в темата, но сега не мога да го намеря. Видях, че е полиестер, но как е по-точно, като шушлек ли?
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-enfant-garcon-adidas.a … tegoryid=49237971

# 607
  • Варна
Както и тези дали има някой да каже как са цветовете? Преди време се коментираше, че панталоните май въобще не са така наситено оранжеви, а седят избеляло-оранжеви, така ли е:

Оранжавите панталонки - в линка, отдолу има малка картинка, снимани са в гръб и се вижда декоративното джобче, цвета е такъв, какъвто е на тази снимчица.. розово-оранажав. На мен на живо мнооого ми хареса  Peace бяхме поръчали за детенце на приятелка.

# 608
Stefoni - ето жилетчицата - цвета си е наситен почти като на снимката - бях я пускала за приятелка а днес ще я пускам за нас с панталончето.Беше ми се сторила малко раздърпана,но може би защото беше по-голям размер.Имайки в предвид,че е на Окау,чиито дрешки досега не са ме разочаровали, реших и за малката да я взема/нали милата ми няма дрехи-гола и боса ходи  ooooh!  Joy/

# 609
  • Враца
Към Врачанки днес освен за мен няма други пристигнали пратки от Франция в колетното

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 14:31 от wb

# 610
  • Хасково
Здравейте, момичета! Искам да поръчам този панталон за подарък http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4749235& … ue&ksource=-1 Мъжът е слаб, висок 176см, около 70 кг., от тениските носи М. Моля ви помогнете, кой номер да поръчам? Аз в дамската номерация се обърквам, а пък в мъжката въобще ме няма  newsm78 newsm78 newsm78

# 611
tevolere, Vif, mamaB - хиляди благодарности!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Явно ще поръчам всичко за което питах  Grinning
Оранжевата комбинация ми е любима откакто излезе колекцията, но досега все нямаше нашия номер... Въпреки, че ако едното наистина е розово-оранжево малко трудно ще се върже на ярко-оранжевата жилетка  Joy Все пак ще рискувам, защото и аз фенка на Окау Peace

Velesa , за съжаление често има разминаване в цветовете от това, което са в сайта и в действителност... Понякога дори в хартиените каталози цвета е по-точен, но друго си е някой да го получи и снима  Peace

# 612
  • Варна
Момичета, ако някой иска ей тия гуменки да ми пише . Ще му ги пратя на същата цена, а куриерските разходи аз ще платя. на мене са ми големи.нося 38, а гуменките са 39. Според мене отговарят даже на 39 и половина. http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-elastiquees-femme.aspx? … tegoryid=30363522

# 613
  • София
Моля ви, който знае френски, кажете какви са тези цветове? В падащото меню на цветовете на пуловера newsm78
В таблицата ги няма, не търсете. Преводача за muscade на руски и на български превежда различно (папая и мускат), третото е "дим", първото въобще не го превежда, пък и тези преводи не ми дават представа за цветовете. Може ли да продават някаква дреха с безумни цветове и да не ги снимат? Confused

# 614
  • БГ
tevolere,

Първото яке става ли като модел и за мъж, естествено не този цвят.
Второто яке за себе си ли го взе, защото казваш, че е голямо, а ти си 178 см висока, че аз съм 168 см и мислех да взема точно този размер.

Първото- мислех че е омален размера но не е 174 става на мен точно- много е хубаво якето за студ, модела ако е друг цвят е унисекс и става и за мъж, качулката ,ръкавите се махат както на снимката Peace.Дънковото-не го мерих,че излезнах от работа и нямах време, довечера ще пиша как ми е,но е много хубав дънков плат ,но няма подплата ,става за студено време но не и за зима.Не го взех за мен, взех го за момиче високо 1,60см. но ще й е голямо според мен.Довечера ще пиша пак ,ако искаш някви размери. Peace

Общи условия

Активация на акаунт