Придобивки лято/есен 2008

• 65 915
  • 875
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • София
Tia и Дуци избиха рибата.  bouquet

# 272
  • София по рождение
Дуци супер са...Честито ви! Колко струват, ако не те притеснявам..

# 273
Благодаря ви Simple Smile

Панталонките за баткото са 15, роклята за бебето беше 20, а гащеризона ми 40 лв.

# 274
Ей, това с комплекта е много яко! Представям си ви тримата под ръка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Peace

# 275
Страхотно комплектче! Определено ще привличате вниманието на околните.

# 276
  • София
Аз пък да ви се оплача - днес ми подариха поредния чифт дънки, които са ми с 2 номера по-големи. Имам вече 6 такива чифта! задръсти ми се гардеробът от дънки! А нямам какво да нося. Мъжът ми вика - "гледай колко дрехи имаш! Ще се счупи гардеробът! Повече никакви дрехи!" Cry Ходи му обяснявай, че е важно не колко дрехи има човек , а колко от тях са му помярка, колко са за пред хората, кои стават за парка и кои за работа. Ми не става и да ги разкарам някак дънките, понеже са ми подаръци... Ще ги пазя - няма цял живот да съм слаба, я! Sick

# 277
Защо не ги смениш? Това пък дънки без проба - не знам, я ти седят добре, я не Thinking

# 278
  • София
Аз не бих ги държала в гардероба, или ще ги подаря на някоя приятелка, или в Продавалника.

# 279
  • София
Няма как да ги сменя - от ЩАтите са. Не е май редно и да ги продава, че ако човекът, който ми ги подарява, вземе, че пита защо не му нося дънките... абе стига съм спамила! ЩЕ взема да си кажа друг път по-малки да ми ги купува, пък тези ще ги нося, когато съм сама вкъщи - да не ми се скапва кожата с прилепнали модели.

# 280
Дуци страшо добра идея
Поздравления!!!!
 Hug

# 281
Дуци,много сладурско комплектче,иначе рокличката за бебчето най ме изкефи. Laughing

# 282
Нямаше ме една седмица и сами какви красоти сте си купили момичета.
Милейди, всички е прекрасно
Тиа, прелестна в роклите Hug
И всички други със здраве да си ги носите  bouquet

# 283
# 284

Общи условия

Активация на акаунт