Придобивки лято/есен 2008

• 65 922
  • 875
  •   1
Отговори
# 330
dollface, много ми харесва. Кройката му е супер.Със здраве да си го носиш. Hug

# 331
  • Все на втория етаж
Днес се мотах три часа в Мола и си купих само един дънков гащеризон от Фокса, друго нищо. Даже и него се чудя защо купих, като се сетих, че имам още два подобни  Crazy
Имам няколко нови неща вече, може утре да се наканя да ги снимам. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 09:44 от Иренка

# 332
здравейте!аз за първи път  Embarassed

http://picbg.net/img.php?file=006a7db5904271c3.jpg - рокличка,но от нея се вижда само горната
част,защото снимам от камерата на монитора...извинявам се за това ,а също и за качеството  Embarassed

http://picbg.net/img.php?file=901af7bcb78e98b3.jpg - обувчици..какъв късмет,че си намерих..

# 333
Добре дошла elin4eHug Рокличката е много сладка. И обувките ми харесват. Честито.

# 334
Много мерси..радвам се,че ти харесват Simple Smile

# 335
 Добро утро!   bouquet
Първо-честит часовник на lidiya_ilieva  ! НЕВЕРОЯТЕН Е   bouquet
Аз се включвам с последните ми придобивки-часовник и колие към него...и очила в края на лятото  Sad    http://www.unaloca.snimka.bg/album.php?album_id=277851&pid=7363967 -от там започват.
 За сега лек ден от мен  Hug
P.S. Извинявам се за кофти снимките,но фотоапарата не ме слуша  Laughing

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 11:30 от una_loca

# 336
flapper очилата за които питаш са от предишна колекция на Blumarine.

Има ги в оптиката на първия етаж на CCS и в една оптика близо до Славейков.

Но не отиват на всеки, доста големи са и закриват половината лице  Sunglasses

Е то при всеки случай ще се мери, но много ми хареса розовия им вариянт.  Благодаря Лу, за бързия отговор, тия дни ще отида и после ще пиша какво е станало. Grinning Grinning Grinning

# 337
Ина Лока, честити придобивки. Очилата много хубаво ти стоят Wink

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 12:07 от Дуци

# 338
Здравейте!  Hug

Следя темичката от мноооооооооого време, но все се отказвах да пиша, а и имах нужда от малко моделиране на тялото  animal085 ...
Пазарувам предимно през нет-а,през последните дни направих някои поръчки(малко по-късно ще ги кача), нямам търпение вече да пристигнат и цели 10-15 дни сега ще тръпна в очакване.............

Момичета, страхотни нещица сте си накупили, бравос  smile3501

Лиде, часовника е страхотен!Поздравления на мъжа ти!

# 339
  • София по рождение
Честито за часовника!!! Simple Smile страшен е! със здраве!
аз вчера една къса пола от fox на малки квадратченца. Сладурска е! И много изгодна. Naughty

# 340
Аз се включвам с последните ми придобивки-часовник и колие към него...и очила в края на лятото  Sad   

Ти само лятото ли носиш слънчеви очила? Rolling Eyes

# 341
  • София
Момичета, още веднъж благодаря на всички! Радвам се, че ви харесва часовника ми.

Безгрешна , добре дошла!  Hug С нетърпение очакваме да се включиш с придобивките си!

# 342
Аз досега само разглеждам, но скоро ще се включа. Но часовника на lidiya_ilieva направо ме грабна. Страхотен е! Със здраве да си го носиш. А малко инфо за него може ли? Откъде е купен, ориентировъчна цена...ще съм ти мнооого благодарна.   bouquet

# 343
# 344
  • София
Аз досега само разглеждам, но скоро ще се включа. Но часовника на lidiya_ilieva направо ме грабна. Страхотен е! Със здраве да си го носиш. А малко инфо за него може ли? Откъде е купен, ориентировъчна цена...ще съм ти мнооого благодарна.   bouquet

Wall*e, часовника ми го донесе мъж ми от Швейцария. Модела му е De Grisogono Instrumento Grande. Продават се и в България, като представител на De Grisogono e Luxury Collection. Магазина им е в Сити центъра. Тук не знам колко струва, не съм се интересувала. Мога да ти кажа цената в швейцарски франкове, но на лични.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт