Придобивки лято/есен 2008

• 65 866
  • 875
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте! Нямаше ме само десетина дни, а вие сте изкупили всички магазини май Grinning
Имах време само за две страници назад, но искам да изкажа за пореден път възхищението си пред Мимозата- страхотна, елегантна дама, Jeny- много сексапил, много нещо  Crazy , Иренка- ти си много слабичка току- що родила мама май- я какъв мъничък гащеризон  Heart Eyes  и съм сигурна, че забравям още някой   Embarassed
Страхотни придобивки! Аз от Гърция доста скромно се наградих, но като ми остане малко време ще снимам, а до тогава ще наваксвам с пропуснатите неща  Wink

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 12:44 от *MILADY*

# 421
  • София
Милейди, честито! Hug
Лека и успешна!

# 422
 Embarassed редактирано

# 423
# 424
Милейди, честито. Лека бременност и здраво бебче!  Hug

# 425
Здравейте и от мен  Hug  bouquet,отдавна не съм се отчитала с дрешки  Flutter ,искаше ми се да поотслабна още преди да си купя нещо ,ама като ме сърбят ръцете  Mr. Green

http://images.ralkka.multiply.com/image/2/photos/9/500x500/75/IM … amp;nmid=70357663
http://images.ralkka.multiply.com/image/2/photos/9/500x500/76/IM … amp;nmid=70357663

Милейди ,ЧЕСТИТО  и лека бременност ти желая.

# 426
  • София
Милейди, миличка, от мен едни стиснати палци и честито!  Hug

# 427
  • София
ЧЕСТИТО на МИЛЕЙДИ!!! Каква хубава новина!

Дайчето, и аз имам такива чехлички. Супер сладко седят, на много изгодна цена са и са мнооого удобни. Направо са удар в десятката.

# 428

Много ми хареса  Peace
От къде е  Praynig

На Милейди лека бременност и едно хубаво бебче  Hug

# 429
# 430
Милейди, честито! Всичко най-хубаво и от мен!
Аз нещо май се поизоставих от към придобивките! Иначе тук са пуснали ботуши от лак, ама в тая жега не ми се мисли още за ботуши...Тиа, твоите боти много ми харесаха! А цвета им е направо трепач! Със здраве да си ги носиш! Simple Smile

# 431
Браво, момичета - със страхотни  придобивки сте се сдобили докато ме нямаше. Peace
 Hug *MILADY* Hug прекрасна новина! Приеми и от мен пожелания за лека и безпроблемна бременност и красиво, здраво бебче!   Heart Eyes

# 432
*MILADY*, честито! Лека бременност ти желая и здраво малко бонбонче!

Tia_e , харесват ми! Peace

Аз също имам няколко новички неща, към края на седмицата ще кача снимки Simple Smile

# 433
# 434
Милейди, миличка, от мен едни стиснати палци и честито!  Hug

Hug

Общи условия

Активация на акаунт