Придобивки лято/есен 2008

• 66 016
  • 875
  •   1
Отговори
# 105
Страхотни са! От къде е палтенцето?

# 106
Палтенцето е много сладко!Честито!

# 107
Мерси! Палтенцето е от Capasca.

# 108
susikata много са готини  Peace
ужас идва студеното време  ooooh!

# 109
susikata,честито!Много ми харесаха покупките ти! Peace

ужас идва студеното време  ooooh!

офф,да,и аз не го понасям Crossing Arms..а и зимни дрехи не обичам..ама какво да се прави Wink

# 110
Панталони, памучни с много джобчета, които обаче
не се виждат на снимката Thinkinghttp://img377.imageshack.us/img377/5276/snimki222yh2.jpg

# 111
  • Все на втория етаж
susikata , невероятни покупки. А колко пари е пуловерчето с ромбчетата, видях че е Нинка. Grinning

Eclat , благодаря! Hug

# 112
  • София
На мен пък ми е интересно, как стои облечена тази прекрасна рокля?! Чудя се, каква/и да си купя и аз за есента...  от къде е и колко струва, ако не е нахално?  bouquet

# 113
Иренка, чакаме да се включиш и ти с покупки.От много време не си показвала нищо.Ама то е ясно защо е така.Сега имаш други, сладки грижи.

# 114
LaPerla, ru_  Hug
susikata , невероятни покупки. А колко пари е пуловерчето с ромбчетата, видях че е Нинка. Grinning

На мен пък ми е интересно, как стои облечена тази прекрасна рокля?! Чудя се, каква/и да си купя и аз за есента...  от къде е и колко струва, ако не е нахално?  bouquet
Благодаря момичета Simple Smile
И роклята и пуловерчето са от Нинка, в момента имат намаление, две неща за 19.90, 3 за 25.90 или 2 за 29.90 или 3 за 39,90 Simple Smile Двете струваха общо 19.90.

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 08:33 от susikata

# 115
Susikata, до кога е тази промция? Rolling Eyes

# 116
До кога не знам...но в момента тече....сори за оф-а, но от варианта 2 за 19.90 по4ти нищо няма....от варианта  2 за 29.90 по-е възможно да се намерят нещица.

# 117
  • Все на втория етаж
susikata , разби ме с тази цена. Имаше ли Нинка в Мола на Стамболийски?

Иренка, чакаме да се включиш и ти с покупки.От много време не си показвала нищо.Ама то е ясно защо е така.Сега имаш други, сладки грижи.

Мила, не е заради грижите, ами заради фугурата. В момента съм като ...хм...знам ли как да се оприлича. newsm78- нямам кръст, имам корем, направо от раменето до дупето съм равна. Ще изчакам месец да се поприбера и тогава ще пазарувам. Имаче имам няколко покупки от ЛаРедут и като ми остане време ще снимам.

# 118
Има в Мола на Стамболийски, аз от там си ги купих...

# 119
Susikata ,благодаря за инфото ,тези дни имам път към София ,та може и да се обзаведа с нещо от там  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт