Придобивки лято/есен 2008

• 65 834
  • 875
  •   1
Отговори
# 570
  • Все на втория етаж
Я дайте и аз да видя, че ме гризна любопитството.

# 571
И аз да покажа Wink:

дънки
на мен
пак дънки
обувки
и пак

Има и още,ама сега ме мързи да снимам. Laughing

Ауууууу, обувките са ЖЕСТОКИ! да питам ли откъде са? Praynig

# 572
да се отчета с тази жилетка
п.с мразя жилетко ,но ме грабнаха ръкавите
уфф фотобукета не работи и 15 мин качвах една снимка в снимка бг  #2gunfire #2gunfire
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=284397
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=284397&pid=7556608

Супер! Откъде е?

# 573
И аз да покажа Wink:

дънки
на мен
пак дънки
обувки
и пак

Има и още,ама сега ме мързи да снимам. Laughing

Ауууууу, обувките са ЖЕСТОКИ! да питам ли откъде са? Praynig

Страхотни са да!!! От къде ги взе?  Hug

# 574
Участвам да, но не съм си накупила всичкото бельо, заради конкурса.
Вече съм направила снимки. Бельото ми е за собствено удоволствие. След това спортно лято ми се иска малко да се почувствам по-женствено дали чрез бельо, дали чрез дрехи, затова си го накупих.

Flutter

# 575
  • София
LaPerla, много ми харесаха и двата чифта дънки. От къде да се обзаведа с такива?

# 576
Estellia, и аз на опашката от любопитни да видят едно хубаво дупе и притежателката му. Пък да взема да се амбицирам още по- сериозно да отслабна и аз вече....Хайде, не ни измъчвай- дай снимки  Wink

LaPerla, обувките са страхотни! Браво  Hug

Видях още много други красиви дрешки, за което поздравявам притежателките им! Страхотен вкус имате, красиви момичета  Heart Eyes

# 577
# 578
# 579
# 580

bouquet  bouquet  bouquet Прекрасна си!!!

Амииии жартиерите, може ли да видим  Embarassed Embarassed Embarassed Wink  Hug

# 581
WOW! Ти не само за най- красиво дупе можеш да се конкурираш, мила  Heart Eyes Прекрасна си!

Засрамена съм и заминавам да отслабвам- след две години и аз ще пусна снимки  Wink  Twisted Evil

# 582
Благодаря Ви, момичета, много сте мили.   bouquet
Жартиерите не знам кога ще ги снимам, понеже утре съм на лекции и веднага след това заминавам за София за рекламни снимки.
Обикновени черни жартиери със силиконови чорапи. Нося ги под панталоните, когато не е толкова студено все още.
Най-много се радвам на цикламения сатенен сутиен и прашките. Сатенът е на плисета и под и над чашките има хубава, фина черна дантела. Първоначално ми се стори кичозен, ама е секси. Laughing Пък и стига с тва изчистено и семпло бельо.  Naughty

# 583
WOW! Ти не само за най- красиво дупе можеш да се конкурираш, мила  Heart Eyes Прекрасна си!

Засрамена съм и заминавам да отслабвам- след две години и аз ще пусна снимки  Wink  Twisted Evil
Ти ли бе ,Милейди,дето си 20 кила с мокри дрехи... Joy Joy Joy

# 584
Благодаря Ви, момичета, много сте мили.   bouquet
Най-много се радвам на цикламения сатенен сутиен и прашките. Сатенът е на плисета и под и над чашките има хубава, фина черна дантела. Първоначално ми се стори кичозен, ама е секси. Laughing Пък и стига с тва изчистено и семпло бельо.  Naughty

От къде казваш, че е? Whistling
Красива си много,гледах снимките в сайта преди няколко седмици. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт