за браковете от един пол

• 13 000
  • 368
  •   1
Отговори
# 225
  • Costa Rica
Но ти май си жена, така че защо изобщо те интересува тази тема?

# 226
Ей, хора, темата за религията я заключиха. И с основание. Моля ви, не я пренасяйте в една чисто светска тема. Все пак навън е 2008г. и църквата е отделена от държавата. Който не го кефи, да ходи в Иран.

fayza,  fayza не така  Naughty Малко по-спокойно!
Всичко, което се пише е изключително по темата, но от различни гледни точки - хайде малко повече толерантност, моля  Simple Smile ! Ако си прочела по диагонал върни се още два три пъти и попрегледай пък тогава се карай !

А това, за латентните гейове направо ме  #Crazy и  Joy

viliko, благодаря, че си отговорила вместо мен много точно   bouquet
Всичко и на всеки може да се случи, да, но нали е в това въпроса - да направим най-доброто, което ние лично смятаме за такова, за да не ни се случи, за да се предпазим! Превенция...чувала ли си?

# 227
  • София

М, да. Цялата тема като че ли дъвчем мъжете-гейове. А има и жени...

# 228
Ясно, значи интересувам се от темата, щото съм скрита лесбийка.
И от темата за хазартно-зависимите, щото и аз съм с такива скрити наклонности.
И от темата за наркоманията - щото съм потенциален наркоман.
Странна работа е това...
Интересно как хора като вас си позволяват да дават подобни квалификации. Все едно аз да кажа, че защитавате тезата за хилядите предимства и положителни черти на хомо браковете, щото самите вие се с такива  Joy

# 229
Верно ли мислиш, че съм жена...не съм, мъж съм, ама пиша за себе си в женски род, щото нали съм скрит гей  Joy
Ей, темата изпростя яко...

# 230
Интересно как хора като вас си позволяват да дават подобни квалификации. Все едно аз да кажа, че защитавате тезата за хилядите предимства и положителни черти на хомо браковете, щото самите вие се с такива  Joy

А ти откъде знаеш, че не съм?

# 231
От където и вие предполагате, че аз съм... Wink

# 232
  • Costa Rica
Просто мразя някой да ми казва "Това е правилно, а това-не". Фундаментализмът от всякакъв род ме ужасява. Както и всеки, който вкарва темата 'сапун'. Един такъв е искал да осапуни дядо и баба. Всички знаем как са свършили 30тина милиона в резултат на него. Хората са различни, защо трябва, това което е добро за теб, да е добро и за мен?
Край, за мен темата приключи. Приятен спор!

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 15:49 от fayza

# 233
Просто мразя някой да ми казва "Това е правилно, а това-не". Фундаментализмът от всякакъв род ме ужасява. Както и всеки, който вкарва темата 'сапун'. Един такъв е искал да осапуни дядо и баба. Всички знаем как са свършили 30тина милиона в резултат на него. Хората са различни, защо трябва, това което е добро за теб, да е добро и за мен?
Край, за мен темата приключи. Приятен спор!

Щом не сме съгласни с нещо, което дори противоречи на конституцията (може би все още) значи не сме достатъчно толерантни и трябва да отидем в затвора?
А предполагам знаеш, че анархизма също се преследва от закона и то не само в България, а и в много страни. А твоето изказване е по-анархистко, отколкото нашето нетолерантно.
Колкото до сапуна, той беше споменат от Дилянка, която защитава тезата за такива бракове. А за твоя дядо и баба прочети по-внимателно какво съм писал и тогава обвинявай. И не забравяй, че когато прадядоти и прабаба ти са ги изхвърлили от Испания са дошли тук, както и това, че именно тези свещенници, които днес подигравате са били причина предците ти да не станат на сапун. Докато в "напредничава" Европа евреите не са имали тоя шанс.

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 16:43 от rorobobo

# 234
Нещо изпуснах нишката...каква Испания, какви баба и дядо...темата е "за браковете от един пол"!!!!!!!!!!!!!!

# 235
  • Costa Rica
Никога не съм се подигравала с нечия религия. Нито с нечий начин на живот, колкото и да е различен от моя. Но очаквам същото и от отсрещната страна. А не през 21 век да обяснявам на детето си, че "еди-кой-си на сапун" е реалност в нечие съзнание. От това ме е страх, а не от любовта между хората, независимо от това кой с кого какво и колко. Затова се намесих в тази тема.

# 236
  • Costa Rica
Нещо изпуснах нишката...каква Испания, какви баба и дядо...темата е "за браковете от един пол"!!!!!!!!!!!!!!
Темата май стана "Как се отнасяме към различните".

# 237
Никога не съм се подигравала с нечия религия. Нито с нечий начин на живот, колкото и да е различен от моя. Но очаквам същото и от отсрещната страна. А не през 21 век да обяснявам на детето си, че "еди-кой-си на сапун" е реалност в нечие съзнание. От това ме е страх, а не от любовта между хората, независимо от това кой с кого какво и колко. Затова се намесих в тази тема.
Тебе верно сапуна ти е болна тема...само тва ли разбра от всичко изписано?

# 238
  • Costa Rica
Мъхъм. Казах край.

# 239
Ето ви един открит регистриран в беге-мамма гей. Не е влизал скоро, но може да му пратите мейл с въпроси, ако някой иска. Човека е много отзивчив и възпитан. Който не си спомня може да прочете публикациите у в темата гей направо от профила. Стига с тези догадки, черпете направо от извора и ако имате да казвате нещо на гейовете, направо го направете директно на някой такъв , а не да изпадате в догадки за сексуалността на тези които пишат по темата. Латентни ли са или не са.  Wink

Дани Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт