Раждане във ВМИ- Пловдив

• 106 920
  • 852
  •   1
Отговори
# 120
тя небеше ли една млада с черна-дълга ,мисля че чуплива коса

# 121
Млада, права черна коса, винаги гримирана Peace- Ели Димитракова

# 122
да същата  е.помня е много добре,с мен се отнесе като с куче #2gunfire

# 123
# 124
  • Пловдив
Да се запиша и аз като родила във ВМИ. Отидох в болницата защото преносвах. Умирах от страх, че щи ми сложат система и ще ми предизвикат раждане, но не. Приеха ме въпреки, че отделението се пръскаше от народ. Изчакаха бебчо само да реши да излезе на бял свят, за което съм много доволна. Всеки ден ме наблюдаваха и слушаха тоновете. Детенцето ми се появи на трети ден от престоя ми. Родих без избор на екип и получих нужното внимание. Доволна съм както от самото раждане, така и от престоя си преди и след раждането. Ако дай боже имам и второ пак ще отида там. Не съм ползвал ВИП стая и ми хареса обстановката.

# 125
Млада, права черна коса, винаги гримирана Peace- Ели Димитракова

Много студен човек ми се стори от малкото ми контакти с нея.Много близка роднина е на доктор Димитрова.Като разбра че ме наблудава доктор Делев стана много мила и мазна. ooooh!

# 126
тя си е студен човек по принцип.незнам с кои е роднина от там ,но знам че баща и ,и брат и  също са лекари, и че е от Асеновград

# 127
тя си е студен човек по принцип.незнам с кои е роднина от там ,но знам че баща и ,и брат и  също са лекари, и че е от Асеновград
Точно така. Майка и ми преподаваше по БЕЛ. Спомням си, че когато ни беше бала доведе и Елито. Еее, няма такова надуто същество.

# 128
Моите впечатления са други Peace

# 129
явно си имала късмет Laughing

# 130
здравейте на всички! виждам, че темата е пусната отдавна, но ще споделя нещо с вас.
като за начало ще ви кажа, че екипа на проф. милчев е най-добрия в нашият град.също така разполагат с най-добрата апаратура,т.е. като се случи нещо по време на раждането в часните клиники/дано не се случва на никой/, веднага транспортират бебето или майката във ВМИ / защо ли?/.друг е въпроса, че в селена, торакс и т.н. отношението, обстановкака са като в европейска болница /ако платите 1000лв. във вми мисля,че и там ще е същото/. истината е, че ако нямаш близък аг доктор там, който да ти води раждането, отношението е понякога направо нетърпимо и то най-вече от страна на санитарки и акушерки. има и изключения, разбира се.
за моето раждане там мога да кажа, че не съм била във вип зала,въпреки това до мен бяха през цялото време не една , а две акушерки, отношението беше много добро, докато дойде време за обезболяващите аз родих,т.к. отидох с 8 см. разкритие. всичко това се случи само защото моята лекарка работи там и тя ми води раждането.
всеки избира сам къде ще роди, но трябва да се информира добре къде да стане това!
желая успех и леко раждане на всички бъдещи мамита!

# 131
додо08 здравей.Би ли казала коя е тази лекарка,разбира се ако не е тайна.

# 132
Ох моля ви кажете нещо и за окръжна в ловдив, аз там съм решила заради лекаря, но все пак се притеснявам. Имам още 55 дни до термин, кажете нещо за лекари, списъци, че ще се побъркам. Няма мнения за тая болница и взех да се притеснявам.

# 133
сестра ми ражда в окръжна и беше доволна от песонала,от обслужването .

# 134
А как се казваше професора там или доцента???
Не много висок с,леко плешив, с очила ????
Все му забравям името,на възраст е,много добър и внимателен,той изроди сина ми,акушерките само зяпаха Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт