Раждане във ВМИ- Пловдив

• 108 247
  • 852
  •   1
Отговори
# 375
......само ме накра да се събелка да ми бърка долу,каза че айчиниците ми са добре и че всичко е наред,говореше за цитомна маска,но тя нали с еправи след цикъл ......
bebs, един преглед при гинеколог не може да се нарече профилактичен ако не включва цитонамазка. Не знам да има нещо общо с цикъла newsm78, а съм ходила на мнооооого прегледи при мнооого лекари Naughty Не е лошо бързичко да се прегледаш. От жените гинеколози съм чувала добри отзиви за д-р Паскалева.
EmbarassedИзвинявам се, но тук май не е мястото да коментираме въпроса.  Има друга тема за целта.

# 376
абе, малко е офф топик, но освен че си ходила при много лекари, ти май работиш и с тях Simple Smile
хайде, признай си, личи ти от 100 км  Wink

# 377
  • Пловдив
Здравейте на всички , темата е много интересна и изключително полезна.
Насочила съм се да раждам на пещерско и четох коментарите за лекарите там , че не ходя при никой които работи там.
Ходих само на 4д при д-р Корсемов и исках да питам знаете ли той изражда ли там? че си мислех евентуално него да нагажирам за израждане там живот и здраве.
Благодаря ви предварително.

bouquet

# 378
Моето сексио беше при него,преди 4 години,но несъм го ангажирала,просто тои се падна на смяна,а сексиото ми беше по спешност.Чувала съм че е добър лекар

# 379
Да ви кажа честно има доста специалисти във ВМИ само трябва да решиш при кой а честно за Корсемов не съм чула нищо аз лично на 4д ходих при май беше Маркова или Малинова не помня точно много съм доволна ама там ме прати моят лекар д-р Коларов.Той също много добре се справя и заедно с проф.Милчев ми наблюдават бременноста.Аз лично ги пропоръчвам защото бях със проблемно забременяване и те ми помогнаха на мен и на съпруга ми той също имаше проблем.Леки операцийки и сега чакаме бебче през октомври.Затова според мен ВМИ е правилният избор за да родиш.

# 380
Затова за кое?
извинявай, но не ти се разбра много защо

# 381
Затова според мен ВМИ е правилният избор за да родиш.

Joy Чакай сега, то това не е мярка за правилен избор. Окръжна болница също е не по-лош вариант, доколкото това са двете болници в Пловдив с прилично оборудвано неонатологично отделение (тоест ако не дай боже нещо се случи, няма трето място в града, на което да разполагат дори с условия за адекватна реакция).

# 382
абе, малко е офф топик, но освен че си ходила при много лекари, ти май работиш и с тях Simple Smile
хайде, признай си, личи ти от 100 км  Wink

Joy Не позна! Но явно вече звуча като човек, който е доста на ТИ в ситуацията...за добро или зло....  bouquet

# 383
  • Пловдив
Аз родих преди 15 дни във ВМИ
Нямах ангажиран екип, отидох като започнаха да ми изтичат водите, и попаднах на чудесен екип - д-р Амалиев и акушерката,на която ще съм благодарна винаги - Марияна Димитрова, тя стоя до мен неотлъчно и ми даваше кураж и сила.
Благодаря им   bouquet

# 384
Аз родих преди 15 дни във ВМИ
Нямах ангажиран екип, отидох като започнаха да ми изтичат водите, и попаднах на чудесен екип - д-р Амалиев и акушерката,на която ще съм благодарна винаги - Марияна Димитрова, тя стоя до мен неотлъчно и ми даваше кураж и сила.
Благодаря им   bouquet
                                                                                                                                                      Съгласна съм с теб попаднала си на чудесен екип особено с д-р Амалиев той ми беше един от операторите.Радвам се че всичко е минало добре.         

# 385
  Оооооо, тази Марияна е невероятна! Момичето е страхотно мило!

# 386
Би ли описала как изглежда?

# 387
Би ли описала как изглежда?

Млада, красива , мила с дълга кестенява коса, ако не се лъжа имаше кичури руси през 2008 като раждах аз.

# 388
На черта с бретон, тъмна коса, спокойна и културна жена.
Аз също съм много доволна от нея.

Ама май не е много млада - към 40.

# 389
  Значи има две Марияни.Тази за която говоря е на не повече от 30г, поне видимо.

Общи условия

Активация на акаунт