Минава лятото, тръгва си вече. Тъгува за него ПАЗАРДЖИШКОТО човече!(26)

• 15 545
  • 309
  •   1
Отговори
# 120
За педиатър мога днес да ви кажа, ще питам нашите в офиса които работят с лекарите, Лати ще ми припоръча някой.

# 121
Аз ще се въздържа от коментар за сега (за педиатрите става въпрос)...

# 122
Минавам за бързо да ви драсна някой ред.Майчета къде сте? Да не спинкате

# 123
Момичето което трябваше да питам за педиатрите я нямаше, питах друго компетенто лице по разбираеми причини няма да му споменавам името, за съжеление отговора беше "Свесни педиатри в Пазарджик няма".
Ами това което ми казаха, от личен опит не мога да помогна защото Еми съм го водила в Торакс до 2 години после ни го пое нашия личен лекар.

# 124
За сряда за 16.30 часа сме в библиотеката - Никол е почетен член там...а и ни остана една книга за прочитане от списъка.... Laughing

А от 18ч. сме на бремелинската среща  Peace

За питането за педиатър - навремето бях много доволна от д-р Данчев. Никол искаха да я взимат в детското отделение без мен и на инжекции. Той ми я оправи я в къщи и без инжекции. Не мисля че води детски консултации...знам че е на кабинет в МБАЛ Пз. Иначе и яз се чудя, към кой ще се обърнем като му дойде времето.

Аааа и последни новини около кръвните групи във фемилито. По закона на Мърфи и Никол и половинката са кр.гр. А Rh +, а аз А Rh - . добре че поне засега нямам антитела.
Но като знам, че през месец ще ме бодат...а последният път за да ми вземат кръв от вената ме дупчиха 4 пъти  #2gunfire   И това е заради вените ми които са "кошмара на сестрата" - неоткриваемо дълбоко.... Tired

# 125
Завиждам ви за мероприятията през утрешния ден. Аз ще превеждам на едни инспектори през целия ден и се моля да не ми се наложи и вечерта да съм с тях.

Моят Стефко и той има членска карта за детския отдел на библиотеката - записах го точно преди ремонта и ми беше много трудно да избера само 7 книжки, които да му взема.

А за педиатрите - от един час ровя и не успях да си намеря един предишен подробен постинг, в който описвах мотивите си за избор на педиатър за сина ми - д-р Димитър Кръстев. Той е със специалност педиатрия, но работи като GP в "Ескулап". Доволна съм от него като лекар, въпреки че има какво още да се желае (а аз желания имам винаги много Mr. Green).
Много ценно за мен е това, че винаги следи отблизо състоянието на детето - случвало се е да ходя всеки ден в рамките на една седмица. В екстрени случаи съм го викала и на домашни посещения (в рамките на работното му време - без допълнително заплащане). Търсила съм го и по личния GSM за консултации при нужда. Никога не избързва веднага да назначава антибиотици, за разлика от повечето други педиатри. Освен това, чисто организационно нещата при него ме устройват повече - няма предварително записване, но никога не ми се е случвало да чакам повече от половин час - винаги приема бебетата и децата с предимство.
Насоките, по които исках (докато Стефко беше бебе) да е малко повече "в час", са кърменето и късното захранване, както и въпросите с "новите" тогава ваксини. Но педиатри, които да са компетентни по тези и подобни въпроси, нямаше тогава и няма и досега в Пазарджик.

# 126
  Девойчета привет,
досега се пулих на картата на града,но ми трябва помощта ви - къде се намират  тези улици -ул. Георги Бенковски 27
ул. Ал. Константинов 11
като имена нищо не ми говорят,а може да съм минавала по тях.
 Благодаря на отзовалите се да ме ориентират.

newsm51

# 127
Аз знам за улица БЕНКОВСКА. Тя е тази от Затвора към автогарата...ама дали е една и съща с Г.Бенковски  newsm78

# 128
Привет, същата е Гери   bouquet
Ива, правих си изследването при Даскалов  Sunglasses
За педиатър,аз не мога да помогна,някога бях доволна от Агов,чувам добри отзиви и за Найденов в "Здраве"  newsm78

Днес на Слави му извадихме първото млечно зъбче,сега  чака феята на зъбките през нощта да му остави паричка  Mr. Green

# 129
Привет, момичета!

Преди малко се прибрахме от Велинград, утре отлитаме за морето.
Не мога да се оплача от незабравими моменти и щастие - къде ли не ходихме, какво ли не видяхме. Даже и със щрауси се гоних. Мъжа ми каза, че в един момент започнал да се чуди коя е жена му Mr. Green
Божо е много щастлив и безгрижен.  Опознахме родината с теснолинейката, мъничето е влюбено в пуф-паф. Хванахме с него гората и всяка сутрин правим излет над Клептуза по горските пътечки.
Въобще - безгрижно детство.

Поздрави от нас за всички. Бремелинките - да са добре и бебенцата да кротуват. Heart Eyes

Сонче
, миличка, много се радвам за розовия щъркел  bouquet

# 130
Сонче, в "Медикус Алфа" ли изследваха серума или другаде? А троен тест ли беше?
Браво на юнак Слави! Аз пък тази фея на зъбките от скоро я чувам тук-там. Каква й е ролята? Да дава парички?

Мери Попинз, Ул. "Георги Бенковски" е точно тази улица, която Mother of pearlS е писала.
А "Алеко Константинов" е малка уличка, която започва от тунелчето между кафето Саймън и офиса на МТел (на бул. България) и продължава в посока транжорна "Гаро".

П.С. Чакам отчет за библиотеката и курса!

# 131
Как мина днес срещата момичета?

# 132
За библиотеката - не издържах и се отдадох на следобеден сън  Blush  и пропуснах откриването... Blush

ЗА курса за бременни - мина както очаквах - много добре. ДАже и на Нелка и хареса и каза че ще идва с нас, а и на акушерката и хареса нейното присъствие.
Понеже всички бъдещи мами им остава най-много месец, докато си гушнат бебоците, сега говорим основно за етапите на раждането и при какви случаи какво може да стане...
Следващият път ще дишаме и напъваме  Laughing
И се търсят мами с коремчета в по-малък месец, за да се напълни групата...
Само аз съм с втора бременост, само аз няма да раждам в  МБАЛ Пз, и само аз се готвя за секцио....ама още не съм го споделила де  Mr. Green

Очаквам Нели да допълни за впчеталения....след като си купи монитор, че старият и гръмнал   Rolling Eyes

# 133
Гери, много ми се искаше да дойда и аз на курса, но от вчера съм отново мама на  24 часов работен ден и изполвах деня за дивеене с дребното и разходки, вечерта нямаше кой да го гледа!Моля те подсети ме за следващия курс за да се разбера с някой да гледа детето!
Иначе знаеш аз съм в началото на бременността и аз се готвя за секцио, но инфото няма да е в повече - гаранция!

Момичета ядосана съм защото няма свободно място за детето ми в градини или ясли!Не мога да го разбера това, имам познати, които не работят и децата им са в градини, а моето не!Искам да си работя, но не ми се отваря парашута - просто няма кой да гледа детето!
Ох много ми е кофти, но свиквам с мисълта!

# 134
  • София
И аз да се изкажа за педиатрите...
Това "Свестен педиатър няма..." въобще не ми хареса. Crossing Arms По същия начин някой може да каже "Свестна майка няма...".
Такива изказвания не са честни спрямо хората,които се грижат за здравето на децата ни.
Децата ми са при д-р Найденов. Този човек наистина разбира от професията си и я практикува с любов,колкото и банално да ви прозвучи.

Соня,
поздрави на Феята...и целувки на Слави. Сигурно е било невероятно усещане за него.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт