Ние от далече сме във Враца вече - "Враца -20"

• 15 601
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Цитат
Добро утро  
Не пишете вие много вече
И на мен така ми се струва я се стегнете малко и дерзайте

# 271
Мами, здравейте  Simple Smile
Понеже повечето от вас са родили бебчетата си във врачанската болница, искам да попитам има ли такива с естествено раждане и епидурална упойка? Ако има, при кой АГ-лекар сте родили и кой анестизиолог ви постави упойката? ooooh!
Колкото повече наближава термина, толкова повече се терзая за болката при раждане... Даже две нощи поред сънувам раждането.... Rolling Eyes cry

# 272
Аз не съм раждала във Враца и не мога да помогна. Но не искам да се плашиш, ето прочети тази тема Смешно ли е раждането и мисли само хубави работи. Не знам кой те е наплашил, но се убеди сама, че раждането може и да е забавно.  Peace

# 273
  • Бургас
Meryl, раждах естествено, без упойка при д-р Кръстев, не знам кой е бил анестезиолог хич..то не ти и трябва..по- добре нищо да не знаеш..аз не знаех какво става с мен, какво ми бият, оставих се в техните ръце..и всичко беше ок, просто се довери, мила,  на лекарите спокойно и това е, другото е Божа работа! Ама хич не се притеснявай, аз, която съм толкова кекава, бъзлива, виках си" оо, сигурно ще ми бият шамари, ще припадам" родих, та ти няма:)! Успех и ако имаш нужда от нещо, питай! Hug
Мами, почна се, егаси- много са скъпи тия раоти за децата, бе..от лекарства до какво ли не..леле..Колийф за колики- 30 лв??? Shocked #Crazy, един спрей за пъпчици- на едно място 16.50, на друго 14 лв..ееееее..тряя си фана лябовник Joy

# 274
Благодаря ви!   bouquet
Наистина думите ви успокояват, но както се намира човек да те успокои, така се намират и "доброжелатели" дето да ти напълнят главата с кошмарни разкази, от които тръпки да те побият...
Все пак, още обмислям идеята за епидурална упойка и ще ми е интересно да разбера правят ли такава в нашата болница...
С нея и без нея, със секцио или без, нямам търпение да си гушна мъничето  baby_neutral Simple Smile

# 275
Ако искаш епидурална, май ще трябва да си извикаш анестизиолог от София.. говори с гинеколога си да те упъти. И недей да слушаш разказте на другите майки, то нали знаеш, че всяка "най много" я е боляло и друг такава болка не е имал. Правят се на героини.
Муциту: За какво ти е тоя спрей за пъпчици? Всички деца имат, след 2-рия месец се изчистват, но това е нормално. Недей да я мажеш ненужно.

# 276
Аз родих естествено,слагаха някакво обезболяващо в системата,но не е страшно споко.преживява се каквато и да е болката,после като родиш бебето и я няма.То самата болка е все едно те боли кръста.

# 277
  • Бургас
опа, весе, чакай малко, ти си мислиш, че аз искам да я мажа с кремове и т.н ли?нали го предписаха на тамара, няма даседна зорлем да и купувам, стегни се малко.. Simple Smile

# 278
Ама защо са и го предписали, за дупето или?
Аз пак нещо не съм доразбрала

# 279
Здравейте и от мене, аз до колкото знам във враца не слагат епидурална упойка понеже няма кои, аз родих със секцио и да ти кажа повече е до психическа нагласа, е не мога да кажа че не ме е боляло, ама се търпи и то най вече като видиш мъника.
Муци така е сега те първа почват да се дават парички, аз да се оплача имаме гъбички в устата всехме си фунгостатин, ама докато ги намажа изчезват и на следвашия ден пак излизат след като се насучи по усничките, да знаете лек ???? newsm78
Хаиде стига толкова че се олях

# 280
Ние нашите гъбички в устата ги махнахме със сода и едно лекарство с което я мазахме Нистатин с глицерин,но не знам съотношението,в аптеката си го знаят,правят го в една аптека на болницата.Мазахме първо със сода после с това лекарство преди ядене,седеше 1-2мин и после давахме да яде и се махна.Иначе докато мазахме само с лекарството,махнат се и пак се появят.

# 281
Аз за гъбичките в устата мога да споделя, че Дактарин помогна и до сега (да чукна на дърво вече 2 месеца и повече не са се появявали). А за капките за колики да кажа на МУци, вземи си Бейбинос капки и мехлемче за коремче. Комбинирай ги и двете и се надявам да има резултат и при вас. Аз пробвах 3-4 вида и реших, че ако и след Бейбиноса си останем на същото положение- ревове от към 3-4 сутринта друсане и т.н., ще си поръчвам КОлийф. Ама от 2 дни даване на тия капки стана чудоооо. Пробвай ги ако искаш- струват към 4-5 лв капките и 2лв мехлемчето. Има ги със сигурност в аптеката в Кауфланд. Peace
Мерил, знам за какво говориш. И аз докато бях бременна сънувах мноооого пъти как раждам и четях разни теми за това, разпитвах и какво ли не.... само се наплашвах повече. Радвай се на бременността си и не се страхувай. Аз също като Муциту мислех, че ще припадам, че ще ми бият шамари и кво ли още не, ама се държах геройски и устисках. Mr. Green Мисли положително и влизаш с нагласата, че ще гушкаш скоро здраво и красиво бебе. Успех и по-смело. Hug
А в системата когато раждаш ти слагат бусколизин за болката. Мисля че това беше. Че аз докато лежах и чаках контракциите ги разпитвах та да се разсейвам  Crazy Mr. Green

# 282
  • Бургас
МиШеНцЕ, едно семейство ми подари капките Колийф, стана съвсем спонтанно, за тяхното бебче вече не им трябва. В случай, че се появят колики това, а инак взех онзи спрей за пъпчици- Джинджира, ефикасен е, той е и за подсечено дупе и дори за възрастни- за пети и т.н Леле, дано утре е хубаво времето, че да излезем, какви са тези бури:)? При вас как е?
Лека нощ на всички!

# 283
Мами къде точно мога да си направя кръгни изследвания/там дет е спешния център ли ги правеха/ newsm78 newsm78 и колко ще струват newsm78 newsm78

# 284
Можеш да си ги направиш и в "Света Ана"- срещу Математическата, и в 1-ва градска- мисля че беше на 2-рия етаж, плаща се на регистратурата. А колкото до цените, ако те праща лекар с направление се плаща 2, 20. Иначе зависи какво искаш точно да изследваш, ето ти няколко примерни ценоразписа http://www.pansanus.com/bg/index.php?m=profilesbg&q=14&p=_p
http://www.statuslab.com/check.html
Някой ще пусне ли новата темичка- Red_Sonya , afroditka1783 ? Питам, защото последно вие сте правили  Hug

Общи условия

Активация на акаунт