Умопобъркваници и мистерии - 24

• 57 064
  • 1 642
  •   1
Отговори
# 75
трябва и картата да сложиш

# 76
А! Нямам карта? Какво е това чудо и къде се намира?  newsm78

# 77
палиш фенерчето и излизаш през вратата където е стълбата - наляво и после направо - долу вляво е картата

# 78
Излез от вратата и там има три разклонения, в едното е долу на земята.

А тази така и не я изиграхме http://www.doodoo.ru/games/3970-aquaria.html. Нищо не мога да направя.

# 79
Излез от вратата и там има три разклонения, в едното е долу на земята.

А тази така и не я изиграхме http://www.doodoo.ru/games/3970-aquaria.html. Нищо не мога да направя.

Wel, Baby мерси-излязох! Хващам тая игра и аз..

# 80
и аз я почвам

# 81
Видях подсказки и светнах и сега може да се играе. Като стигнете при едно табло, там има кръгчета, на горния ред са две и цъкате на тях, а на долния са три и цъкате на средното, после на дългия бутон под тях и после  аз пак цъках на кръгчетата по същия начин и отидох и влязох в една зелена врата. Идея си нямам къде какво трябва да правя, но и това е напредък.

# 82
И аз не се ориентирам какво трябва да се прави  Crazy

# 83
И аз съм при вратата със зеленкото...там има пак някакви копчета за натискане..

преди помещението с бутоните има в ляво една машинка, където е показан кода, но най-горното е изтъркано..

# 84
Аз пробвах с налучкване, но не се случи нищо. Всички комбинации пробвах.

# 85
И аз закучих..

# 86
аз търся вчерашните топки...някой може ли да каже къде е 14? Само тя ми остана и не мога даа я намеря Twisted Evil

# 87
Картинките на бутоните отговарят на цифри, и също е важна картинката на жълтото кълбо, което в залата с осветлението.
До тук стигнах аз  Tired

# 88
аз търся вчерашните топки...някой може ли да каже къде е 14? Само тя ми остана и не мога даа я намеря Twisted Evil
В къщата(не кучешката, а човешката) зад стълбата има два кашона, зад десния се вижда малко от топката  Peace

# 89
В къщата(не кучешката, а човешката) зад стълбата има два кашона, зад десния се вижда малко от топката  Peace
Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт