ИКЕА! ИКЕА! - Тема 4

• 57 109
  • 370
  •   1
Отговори
# 135
завивките от гъши пух от ИКЕА зверски миришат на кокошки или овце, едно от двете...

# 136
  • Berlin
ууууу  Sick ами ако ги изпера? (малко се отделям от темата...)
пък сега вече съжалявам и че не чета редовно тази тема.. то и за възглавниците пише.. ама след дъж - качулка.  Grinning нищо. за другия път ще знам.
покривки за маса имаше доста, но ми се сториха скъпи. поне една подобна, която аз купих от тук и беше бг, там беше по-скъпа.

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 12:48 от abs

# 137
ъ, как Ще ги переШ?

# 138
  • Berlin
а да,... те са с пера. ми няма да ги пера.. дано не миришат.  Laughing

# 139
  • Плевен
Kak не се перат? Трябва да има етикет. Якетата се перат, защо и завивките да не се перат, друг е въпросът дали изчезва миризмата?

# 140
  • Варна
{на стр. 218 от каталога е. Има го изложено където са детските стаи. Единствената ми молба е, ако се сетиш, разбира се, да погледнеш на етикета на леглото дали има знак червено сърце с ръчички. Когато на обратната страна на етикета го има означава, че го нямат наличен продукта към момента. Ако няма такъв знак, значи го има.}
[/quote]

Разбрах за кое легло става дума и ще ти дам информация след събота.

# 141
а да,... те са с пера. ми няма да ги пера.. дано не миришат.  Laughing

и без да се перат, миришат
а иначе можеш да ги переш с 2-3 тенис топки в пералнята

# 142
# 143
Икейските завивки и възглавници с пера МОГАТ да се перат. Обикновено пише и на сайта и на етикета на продукта. Топки за тенис или топки за пералня (има специални) е добре да се сложат.  Peace

Имам няколко декоративни възглавнички с пера от Икеа. Моят проблем не е миризмата. Но са толкова шумни, че като легна да дремя следобед на канапето и откачам от тях. В най-скоро време ще заминат за боклука.  Close

# 144
Някои има ли от тази масичка -
laptop table?
Дали е здрава и функционална?
В края на седмицата съм в Солун и се чудя дали  да се бутам в Икеата.

Здр. аз я гледах преди около 2 седмици в Солун. Стори ми се нестабилна. Иначе може да се регулира наклона.  Wink

# 145
Имам едно питане, към тези, които са купували в по-големи количества и съответно са ползвали транспорт на фирмата, до БГ територия - изобщо предлага ли се подобна услуга и какви са цените й.
Предварително благодаря !

От Солунската Икея не предлагат транспорт до БГ.  Cry

# 146
  • Бургас
относно олекотените завивки- цифричката 1 на какво отговаря- на възможно най-тънката ли? Аз нещо съм го пропуснала този момент с обясненията за завивките... Embarassed

# 147
относно олекотените завивки- цифричката 1 на какво отговаря- на възможно най-тънката ли? Аз нещо съм го пропуснала този момент с обясненията за завивките... Embarassed
да, 1 са най-тънките. Аз ползвам 3-ки и са доста топли. Според мен като за зимата.

# 148
  • Бургас
най-дебелата тройка ли е?

# 149
Момичета, спешно трябва да купя ново обзавеждане с не много средства от Икеа, затова ви моля да ми отговорите на някои въпроси..

Малена, знам, че използва дей бед в Тоутъли Романтик. Можеш ли да ми кажеш един или два матрака е по-добре да има и могат ли да се тапицират, за да послужи за минидиван? Мерси.
Леглата с метални рамки - имате ли, доволни ли сте? С дървена база ли са пак?
Има ли трапезарийна маса и столове, по които да няма дърво?

Досега бяхме със Султан Хаселбак матрак, но ще се сменя. Искам новият да е също толкова дебел, може и по-твърд (какво изречение само  Whistling), предложете някой за спящи на една страна..

Много ви благодаря предварително.

За перата Малена е права - вонят ужасно! Перат се, но миришат още повече като са мокри (на мокра кокошка, ако трябва да съм точна), затова при добър антистатик и сушилня на висок градус се пооправят нещата, но не винаги. Не ги разбирам тия пера аз, миналата година изхвърлих чисто ново яке Калвин Клайн след 1 пране, защото миришеше на ужас, освен това стана и на петна.. Използват се и за много по- скъпи продукти, в смисъл, че цената не определя миризмата и качеството на перата.

П.П. Стъклените холни маси здрави ли са? Няма да сядам отгоре им, но все пак..

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 04:00 от Anyway

Общи условия

Активация на акаунт