Удължаване на косата- 9

• 45 524
  • 364
  •   1
Отговори
# 75
Хайде и аз да се запиша в новата темичка. Grinning

Руске, браво за оформлението !  Peace Страхотна си !

# 76
Здравейте пак, дългокоскиии  Grinning   bouquet

Аз имам един въпрос към тези, които са удължени с кичури: Косата ми е кестенява-средно тъмна...обаче искам да си направя руси кичури така че цялостно косата да изглежда по-светла, сещате се...значително количество Laughing Едновременно с това обаче искам и друга промяна- да си удължа косата на кичури и да махна тресите  Flutter Не знам дали може да се приложи идеята ми: искам да сложа два цвята кичури- кестеняви и руси, като русите да преобладават...след това да добавя и руси кичури на моята коса отгоре, където няма от удължаващите кичури, за да се изравни "цветът"... Rolling Eyes
Въпросът ми е дали това изобщо може да стане или първо трябва цялостно да си направя кичури на моята си коса и чак след това да добавям удълженията... Embarassed

Много объркано стана с тия кичури, но дано сте разбрали нещо Hug

# 77
Хайде и аз да се запиша в новата темичка. Grinning

Руске, браво за оформлението !  Peace Страхотна си !

Flutter bowuu Blush

...Почти нищо не разбрах.... Crazy

...но според мене първо си сложи косата
и после кичурите- на всичката коса едновременно Peace

# 78
Мерси, Руске  Hug
Общо взето това беше смисълът: дали първо мойта да направя или обратното... Grinning

# 79
Мерси, Руске  Hug
Общо взето това беше смисълът: дали първо мойта да направя или обратното... Grinning

Обратното, за да ти стане еднаква Peace

# 80
Здравейте пак, дългокоскиии  Grinning   bouquet

Аз имам един въпрос към тези, които са удължени с кичури:

Понеже аз съм на кичури удължена и съм на руси кичури,от кестенява идвам да отговоря.Първо те боядисват,после ти слагат удълженията.Удълженията няма да се боядисват,те ще ти сложат готови руси и кафяви коси,така си процедираха и при мен.Така е и по-добре.Все пак няма нужда да ти слагат кестенява коса и после да я обезцветяват.Слагат ти и от двата цвята. Wink

# 81
Не съм обяснила май както трябва.Значи твоята основа е кафява.Отиваш,правят ти руси кичури на твоята коса,след което се слагат допълнителните кичури,които са руси и кафяви,и не се боядисва повече.Става си цялата на кичури.И русото и кафявото се напасват по твоите цветове.

# 82
и аз съм на кичури и си взех самите удължения на кичури и ми се получи добре  Grinning.Сега мисля отгоре да си направя още някои кичур че моите са израснали и да я оставя отдолу със старите,за да стане отгоре светла отдолу по тъмна,мн ми харесва така,но се колебая,защото косата ми е суха и с кичурите още повече а сега зимата ме притеснява да нестане още по зле,иначе ползвам бадемово масло,подхранващи маски,кристали какво ли не

# 83
Ясно, мерси за отговорите!  Hug

Това го планувам по-нататък, може би през зимата, така че има време- просто събирам информация как да стане по най-добрия начин Grinning

# 84
Ясно, мерси за отговорите!  Hug

Това го планувам по-нататък, може би през зимата, така че има време- просто събирам информация как да стане по най-добрия начин Grinning

По принцип,когато е на кичури така се процедира.Руси кичури на кафява удължена коса,трудно се правят.Първо трябва да е задължително с фолио,понеже със при кичури с шапка няма как да се получи, като дръпнеш част от кичур,той ще излиза целият.А за да се направи с фолио като метод няма проблем,но няма смисъл косата да се изтощава,а и не знаеш колко обезцветявания ще са нужни.А като са в определените кичури цветовете направо се слагат,не ги мориш с бои и т.н.

# 85
здравейте момичета другата седмица и аз ще стана дългокоска Heart Eyes

# 86
здравейте момичета другата седмица и аз ще стана дългокоска Heart Eyes
Здрасти Hug
...чакаме да ни споделиш фото после Hug

п.п...абе, кво стана с Яна? newsm78

# 87
Яна е отложила часът си за другата седмица.Нещо не са се разбрали,или са нови момичета,дето са говорили глупости,тя пък от своя страна нищо не е питала,и е станало мазало.Ще чака Пепи да се върне от отпуска.

# 88
...и е станало мазало....
Ууууууф, да му се не види Crossing Arms Close

# 89
zatrihte se be hora  Confused

Общи условия

Активация на акаунт