Удължаване на косата- 9

• 45 517
  • 364
  •   1
Отговори
# 90
А така! КАжи им го, де Whistling Crossing Arms

# 91
момичета искам съвет и аз съм с удължена коса на треси, 2 реда ама много гъсти. Но сега ми хрумна, че искам я да е  зашита за моята, заслужава ли си и незнам кое е по - удобно. Някой да ми каже от кое е повече доволен, иначе косата ми е естествена на баба ми е била, много е хубава,третирала съм я с всичко и пак е супер лъскава, но си мисля, че ще е по трудно да е зашита за моята и дали няма да се заплита и т.н . Дайте съвет моля ви, кое е по- лесно за поддържане newsm78

# 92
момичета искам съвет и аз съм с удължена коса на треси, 2 реда ама много гъсти. Но сега ми хрумна, че искам я да е  зашита за моята, заслужава ли си и незнам кое е по - удобно. Някой да ми каже от кое е повече доволен, иначе косата ми е естествена на баба ми е била, много е хубава,третирала съм я с всичко и пак е супер лъскава, но си мисля, че ще е по трудно да е зашита за моята и дали няма да се заплита и т.н . Дайте съвет моля ви, кое е по- лесно за поддържане newsm78

Spored men e po ydobno na 6tipki,slaga6 i maha6 kogato na teb ti haresva,no ako mn iska6 da ti q pri6iqt za6to ne  Wink

# 93

Зависи ти какво искаш.Причмерно аз бях с зашита,защото искам да съм постоянно с коса,а не да махам и слагам.Както ти предпочиташ.

# 94
  • София
до преди 2-3 месеца бях със зашита,сега съм с щипки и поне замен със защита ми е по удобно

# 95
Има ли някой който позлва цялата серия за удължена коса от Екстенд?

Аз си бях взела спрейчето - серум, обаче свърши  и тъкмо мислех да купя всички неща (понеже и шампоана ми за удължена коса свършва) те пък не работели тази седмица.
Заслужава ли си поне да ги чакам ?

# 96
Тони,твойта коса каква е?

# 97
Тони,твойта коса каква е?

Треси, няколко вида коса, на щипки. Не знам каква е точно, но определено не е най-високо качество, защото изглежда добре само с много грижи.  Всичката обаче е ръчно шита. Сега на морето от слънцето и солта стана твърда. Взела съм И ампулки Абсолют репеър 2 броя. Преди са помагали в такава ситуация.

# 98
a na tezi ampylki moje li dadadete nqkakuv link da gi vidq,ako ima

# 99
# 100
# 101
след това ако искаш да я савалиш,какво става с косата,може ли пак да стане на треса или се накъсва,някой знае ли кой метод  е по-ефикасен, нали има няколко вида за закрепяне с капсите (ако така се казваха Embarassed),този който по - малко уврежда твоята

# 102
след това ако искаш да я савалиш,какво става с косата,може ли пак да стане на треса или се накъсва,някой знае ли кой метод  е по-ефикасен, нали има няколко вида за закрепяне с капсите (ако така се казваха Embarassed),този който по - малко уврежда твоята

Нищо не става по-различно,остава си треса. Може да се сложи със зашиване,може с капси,може и с кератин.Нито един не е кой знае колко вреден. Peace

# 103
благодаря ти slav4e av4e  Hug, ще видя фризьорката ми как я слага

# 104
Абе, мацки, видях, че сте ме сложили в галерията, ама моята не е удължена Grinning

Общи условия

Активация на акаунт