Удължаване на косата- 9

• 45 474
  • 364
  •   1
Отговори
# 195
Супер е станала косицата, Яна. Браво. Сега я поддържай добре, че да те радва  Hug

Джоли, аз слагам и от балсама и от спрейчето после.

Забравих да кажа, че често като разресвам тресите капвам и една-две капки кристали от най-обикновените на Биофарма, понеже преди много време си бях взела голяяяма бутилка.... Съвсем малко.. понеже в тях има силикони и е добре за удълженията особено по-евтинките и заплитащите се.  Peace
За моята коса ползвам серум тип кристали на Лореал, но за удължената е по-добре с Биофарма

Мерси мила,аз слагам от Уна-кристалите и съм много доволна. Hug

Само да кажа на Джоли да не слага на Биофарма на Грейт лентс,понеже ги заплита,да си продължава с Уна-та. Peace

Не изневерявам на Уна-та! Heart Eyes
Ти показа ли си вече къдриците бе,сладурче?

# 196
imam edna mnogo golqma molba kum devoikit etuk koito si udaljavat kosite predi tova iskam da se izvinq za latinicata poneje skoro zaminavam za germaniq interesuva me dali nqma nqkoe momi4e koeto vliza vuv tozi forum da znaekakvi sa cenite na kosata v raiona na stuttgard i numberng i kude slu4aino bih mogla da si namerq ponejhe v momenta nqmam vuzmojnost da si vzema ot tuk a s nemskiq hi4 me nqma i v neta ni6to ne moga da namerq  6te buda bezkraino blagodarna ako se nameri nqkoq devoika koqto da se otzove i da mi pusne nqkakva informaciq
Обади ми се като пристигнеш, аз съм в Берлин но ще ти намеря каквато искаш коса!
Oleg.D@freenet.de

# 197
Аз пък си слагам Биофарма и нищо ми няма.... Thinking

# 198
 GrinningМомичета аз 4год.бях с удължена коса,в началото косата ми беше  до раменете,а така мечтех за дълга до кърста коса,и така сложих си  в Магама и съм много доволна, косата беше марка  Грент Лей.Миналата год.фризьорката ми даде идея да си намерия опашка и да си направия треси със щипки,намерих си много хубава опашка,но като си свалиха кичурите се оказа че моята коса е пораснала,така се зарадвах, и не си слагам вече наблягам само на маските  подсилвам моята,но ви развирам мацки какво е да искаш косица до кърста.Друго си е да те гали по крсчето косата ти.И така сега имам 1на излишна опашка:)

# 199
GrinningМомичета аз 4год.бях с удължена коса,в началото косата ми беше  до раменете,а така мечтех за дълга до кърста коса,и така сложих си  в Магама и съм много доволна, косата беше марка  Грент Лей.Миналата год.фризьорката ми даде идея да си намерия опашка и да си направия треси със щипки,намерих си много хубава опашка,но като си свалиха кичурите се оказа че моята коса е пораснала,така се зарадвах, и не си слагам вече наблягам само на маските  подсилвам моята,но ви развирам мацки какво е да искаш косица до кърста.Друго си е да те гали по крсчето косата ти.И така сега имам 1на излишна опашка:)

Марката е Грейт лентс. Wink
А ако я подаряваш опашката свиркай. Whistling Mr. Green

# 200
....А ако я подаряваш опашката свиркай. Whistling Mr. Green
Майка ти не те ли е учила, че възрастните са с предимство Close Crossing Arms

# 201

Тя и тя е много невъзпитана, и аз на нея приличам. Blush Whistling Joy

# 202

Тя и тя е много невъзпитана, и аз на нея приличам. Blush Whistling Joy
Аре зад мен, ако обичаш Crossing Arms
Баси и днешната младеж, дето е ooooh!

# 203
Ааааа,аз мойта тамън  ще я махам. Whistling Път на по-малките. Mr. Green
Мацката няма да пише повече. Joy

# 204
...Мацката няма да пише повече. Joy
Ми кат нямаш подход Crossing Arms
В училище не ви ли учат на добри маниери? ooooh! Joy

# 205
myci значи 4 год. си била само с кичурите?
Аз значи трябва да чакам още 3г да ми порасне мойта до кръста! Grinning

Peace
Обявявам начало на търг за опашката.Първоначална цена 222лв.кой ще даде повече?

# 206
....Обявявам начало на търг за опашката.Първоначална цена 222лв.кой ще даде повече?
Славчето Mr. Green

# 207
...Мацката няма да пише повече. Joy
Ми кат нямаш подход Crossing Arms
В училище не ви ли учат на добри маниери? ooooh! Joy

Еееееее,само кусури намираш.Тихооооо. Crossing Arms
Подход съм нямала.Вика,че й е излишна,и аз викам ако иска да свирка,ще я взема. bowuu Няма да й заема място я.

Peace
Обявявам начало на търг за опашката.Първоначална цена 222лв.кой ще даде повече?[/quote]

Ей,ще те бия.180лв е чисто нова коса,к'ви са тия 222.Пък и не писа че иска да я продава,а че й е излишна. Mr. Green

# 208
....Обявявам начало на търг за опашката.Първоначална цена 222лв.кой ще даде повече?
Славчето Mr. Green

Да бе,Славчето ги яде доматите с колчетата.Мечтайте. Mr. Green

# 209
Момичета,и аз се реших на удължаване на косата.Бихте ли ме посъветвали колко см да бъде,че не мога да предценя като се има предвид,че искам да бъде наистина дълга.Спряла съм се да бъде на клипси.Цвета също не мога да го определя каква да я поръчам.Благодаря предварително на всички,които ще се включат Hug

Общи условия

Активация на акаунт