LaRedoute - кодове - 9

• 38 143
  • 471
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! да питам нещичко. и аз получих това за
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=edfe4b83c66754aa76 но за сака дава 3 седмици. дали да си пусна поръчката така и да очаквам да ми я пратят като са готови и допълнително ще ми пратят сака или да избера другата чанта и да ми пратят всичко заедно?
а и още нещо имам и един код 76740 за безплатна доставка над 90 Е. Обаче или аз неправя нещо както трябва и двата кода за подаръка и за доставката не ми ги приема заедно и трябва да избера само един или пък това си е ограничението им
Мнооого мнооого благодаря   bouquet

# 286
Не пускай поръчка ако кода не е наличен....всъщност  няма и да можеш-системата им е такава.
Може да се ползва само по един код на поръчка, ако това имаш предвид.

# 287
Вчера си пуснах поръчка с кода за дюшека. В суивито ми дюшека е отбелязан, а в писмото което получих за поръчката - не. Ще го получа ли или не? Питам защото искам да направя поръчка и от другия акаунт но не за мен и искам да съм сигурна, че няма да набутам хората. Те правят поръчка само заради дюшека.
знаеш ли,че и аз видях в меил-а си,че не фигурира дюшека  Thinking аз мисля,че ще се пристигне щом го има в суивито...........дано Whistling

# 288
  • Пловдив
вчера получих дюшека ,ако искате реални снимки довечера,но незнам дали ще е надут.нещо немога да се оправя с интегрираната система за надуване
http://nsa02.casimages.com/img/2008/06/27/0806270845433844635.jpg

Mr. Green Ние разгадахме надуването Simple Smile
Трябва да обърнеш дюшека с плюша надолу. Орваряш клапата, която е на помпичката и махаш гумената тапа. После с крак запушваш дупката докато натискаш, а вдигаш от дупката като отпускаш - така взима въздух за следващото натискане. Става но бавно. Все пак за ентусиастки като нас не е проблем. Аз сумати време се набирах за да го напомпам, че на мъжо не му се занимаваше. Ама явно накрая ме съжали и изкара помпата да ми го надуе  Mr. Green

# 289
  • София
Момичета, работят ли ви кодовете с Дора и Спайдърмен?  newsm78 При мен дава, че не съществуват повече.

# 290
  • София; Дружбето
Като си изввадя нова карта дали ще ми даде да плащам на нов акаунт с нея newsm78 Много искам дюшека, но не ми дава на трети акаунт да пазарувам Sad та се чудя дали с нова карта ще стане

# 291
Еййй, така се амбицирах с тоя надуваем дюшек, че ще си направя нов акаунт да видя дали ще подейства  Mr. Green
При мен нито кода с часовника работи, нито с пътните чанти, дано поне черният тренч е хубав  Crossing Arms

# 292
  • Бургас
Еййй, така се амбицирах с тоя надуваем дюшек, че ще си направя нов акаунт да видя дали ще подейства  Mr. Green
При мен нито кода с часовника работи, нито с пътните чанти, дано поне черният тренч е хубав  Crossing Arms

red_shoe, на нов акаунт всичко ще ти проработи!  Mr. Green

# 293
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Не е така, аз вчера си направих нов акаунт и не ми работи нито един от кодовете за дюшека

# 294
  • До хладилника, който обичам
Момичета, работят ли ви кодовете с Дора и Спайдърмен?  newsm78 При мен дава, че не съществуват повече.
И на мен така ми даде. Лично са ми пратени, но нъц.

# 295

Може да са изчерпани, помните ли миналата година с одеалцето Немо каква истерия беше  Laughing

# 296
  • Бургас

Не е така, аз вчера си направих нов акаунт и не ми работи нито един от кодовете за дюшека

Хм... лошо  Sad
На мен на най-новия ми акаунт всички кодове (поне, за които се сещам) ми работят.

# 297
Машината за хляб се намаля и с 2 шала на Anne Weyburn. Ей сега пуснах една малка поръчка и я сложих и нея за майка ми. Шаловете са този (с него пуснах аз): http://www.laredoute.fr/vente-echarpe-imprimee-anne-weyburn.aspx … 6&prodcolor=1 и този: http://www.laredoute.fr/vente-echarpe-imprimee-anne-weyburn.aspx … 6&prodcolor=1
Де да знаех, че става и с тях, нямаше да поръчвам моята с грозните "златни" обеци. Mr. Green Реших да пробвам с различни аксесоари и се получи.  Peace

# 298

Може да са изчерпани, помните ли миналата година с одеалцето Немо каква истерия беше  Laughing

Тц! Не е това проблема! Те още отначало на никой не проработиха. Аз и мейл им писах по въпроса и отговор - никакъв! А някое от момичетата по-напред беше споменала, че е чела из френските форуми, че работели при поръчка по телефона.

# 299
Кодът за надуваемия дюшек проработи на новия ми акаунт, веднага го поръчах с един сутиен, дано ми го изпратят, а не да го заменят със смаленото шалте  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт