LaRedoute - кодове - 9

• 38 027
  • 471
  •   1
Отговори
# 330
за този ли говориш?
http://nsa02.casimages.com/img/2008/06/27/0806270843333844614.jpg
ако да какви са условията за да пуснеш и за колко парички го поръча  Praynig
Мерси

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 10:37 от stella_16

# 331
  • София
за този ли говориш?
Мерси
Да, за този.
Поръчах го от нов акаунт с едни детски потници за обща стойност 33е - тоест фотоапарата си е 25е както си пише+доставка от 6е.

# 332
за този ли говориш?
Мерси
Да, за този.
Поръчах го от нов акаунт с едни детски потници за обща стойност 33е - тоест фотоапарата си е 25е както си пише+доставка от 6е.
а дали мога само него да поръчам  newsm78 мерси за бързият отговор   bouquet

# 333
  • София
Не знам, аз реших да не рискувам.  Blush

# 334
  • Там....където всичко е възможно ....
koda 75388 sprq da raboti pri men! smile3514

# 335
Не знам, аз реших да не рискувам.  Blush

пробвах само апарата, но ми го дава не намален и затова сложих един потник от 3 Е и стана 25 Е.....не знам дали да го пусна...още се колебая  newsm78 Ако имаш още отзиви,ще съм благодарна  Hug

# 336
Момичета, искам да ви попитам нещо  Heart Eyes

Направих няколко поръчки, като за част от тях използвах кодове, които сте посочили на стр.1 от темичката. Т.е. това са кодове, които не съм получила лично, но поръчките бяха приети, получих потвърждение по и-мейла и ги видях отразени в суивито. Освен това са изтеглени и парите от картата.
Интересува ме дали е възможно поръчката да бъде отказана/анулирана на по-късен етап и ако да - кога ще ме уведомят за това и какво се случва с парите, които вече са дръпнали от картата?  Thinking
Става въпрос за кодове 22241 (който ми намали 25 евро от новата колекция + подарък чанта) и 49417 (БД + подарък serviette eponge; тук в кошницата ми бяха само намалени стоки)

Кодовете, които лично получих, са вече посочени от вас - 36021 и 68993.

# 337
  • Бургас
brayan, честито фотоапаратче!  Party
Ще чакаме още отзиви за качестото на снимките и въобще като цяло! Ако имаш възможност и за реални снимки, ще е супер!

# 338
green apple абсолютно възможно е да ти откажат поръчката по-късно дори когато я очакваш всъщност да дойде  Sad Специално за тези кодове никой не се  е оплакал засега/и дано никога/,че му е отказана поръчка.Ако междувременно са ти дръпнали парите най-вероятно ще ти възстановят сумата с ваучер или чек.За тях можеш да прочетеш повече тук .Възможно е и да се наложи да им пишеш,за да се доуточнявате,но по-добре за сега не дърпай дявола за опашката и дано нямаш проблем с поръчките  Hug
brayan да знаеш,че и аз чакам отзиви  Laughing и да снимаш с него покупки,че да видим и снимките от него  Laughing И естествено да си го ползвате със здраве  Hug А и още нещичко се сещам - ако може да кажеш как е бил опакован,че имаше момичета с притеснения как ще дойде....

# 339
Ох...побъркахте ме с този фотоапарат  Crazy  hahaha сега пак ще трябва да пускам поръчка  Joy Има ли още някой ,който го е поръчал и го чака?  newsm78

# 340
mamaB, благодаря ти за бързия и точен отговор  Hug
Преди малко ми донесоха още 2 известия. Дано да има някой нов код на фактурите  Mr. Green

# 341
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ох...побъркахте ме с този фотоапарат  Crazy  hahaha сега пак ще трябва да пускам поръчка  Joy Има ли още някой ,който го е поръчал и го чака?  newsm78

Аз го чакам

# 342
  • София
Здравейте,
Аз съм в София, а фотоапарата е в Бургас и Ви предавам само това, което са ми казали по тел моите родители. Новото което научих преди малко е че може да прави клипчета, зарежда се през USB кабел от компюра и непрофесионално мнение за качествотото на снимките - цитат "снимките направо си стават добре"  Laughing . Мисля че си е бил опакован в подходяща кутия, както всеки апарат закупен от БГ.
Ако науча нещо ново ще пиша своевременно и ще ги помоля да го снимат с друг апарат тези дни, когато могат.

# 343
  • Бургас
brayan, благодаря за обясненията!  Hug

А няма ли си зарядно?

# 344
brayan, благодаря за обясненията!  Hug

А няма ли си зарядно?
и аз се присъединявам към благодарностите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт