LaRedoute - кодове - 9

• 38 020
  • 471
  •   1
Отговори
# 225
някой получавал ли е комплекта  куфари с код 71072

# 226
13684 с чантата ЛаФума ми намаля 15 евро ненамалено от новата колекция, но не мога да разбера как да се възползвам и от безплатната доставка. Някакви идеи?
Виж дали като имаш 2 или 3 артикула от новата колекция и пак остатък 25евро,дали няма да ти я махне доставката:peace:Мисля,че някъде бях чела такова  условие,но забравих за коя оферта става въпрос WhistlingНе работи кода при мен иначе бих пробвала Tired
Благодаря за съветите  Hug Пробвах какво ли не, но се инати и не я маха. Май ще мина по-лесно и по-евтино без безплатна доставка  Joy

# 227
Вече започвам да си мисля,че които си изгърмяхме кода още като излезе офертата се възползвахме максимално от условията й.Защото наистина вече няколко пъти или на някого изобщо не дава БД или пък при по-голяма сума  newsm78
online я дай линкове на това,което искаш да намалиш.А още по-добре на ЛС

Сега гледам пак във фр.сайт кода им за тавичката е 40231 и доколкото разбирам нали френския ми е като майчин ,но по бащина линия Mr. Green при поръчка на 3 артикула Solutions Maison дава доставка 2 евро предполагам освен намалението от 20% и подаръка които дава

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 23:10 от mamaB

# 228
Офертата за чантата ЛаФума ми я пратиха преди 3 дни с код 13684. Може би този код е по-специфичен или тяхната система нещо не го разпознава добре. Ето я офертата: http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … urecode=001RP8616

Реално ми намали с 15 еур неща от новата колекция, които не са намалени и ми даде чантата подарък. Започвам да си мисля, че за да ми махне и доставката трябва да имам само неща от новата колекция, а аз съм сложила в кошницата и други. След като я изпразня, може да проверя това.

Положителното на кода е, че може да се вземе нещо от новата колекция до 15 еур като още един подарък Simple Smile Ако махаше и доставката, щеше да е още по-хубаво  Joy

# 229
Момичета, има ли получили дюшека  Thinking Сега се чудя дали да си го пусна,че много ми харесва на картинка  Whistling

# 230
  • Бургас
Момичета, има ли получили дюшека  Thinking Сега се чудя дали да си го пусна,че много ми харесва на картинка  Whistling

И аз го чакам с нетърпение  Laughing. Дано milena1976 да го получи бързо и да разберем как е на живо.  Party

Интересува ме някой получи ли вече надуваемия дюшек-отзивите какви са?
Чакам го с поръчката от 13.08. Отзив веднага ще дам  Wink

# 231
Пуснах го...значи и аз го чакам с нетърпение  Embarassed  Laughing

# 232
  • Бургас
Пуснах го...значи и аз го чакам с нетърпение  Embarassed  Laughing

Хехе, браво!  Laughing Сега всички ще се обзаведем с дюшеци  Joy

# 233
  • Пловдив
Здравейте момичета..... Липсвахте ми и голям зор докато ви изчета Simple Smile Ама гледам пуснали хубави кодчета и сега ще си харесвам нещо от новата колекция и май пак ме сърбят ръчичките  smile3508
Сега имам един въпрос ,с риск да ме линчувате,моля да ме извините ,питах и вчера и сега в другата тема но никой не ми отговаря,но понеже съм доста объркана и се чудя какво става   Моля за помощ  и тук   Praynig
Значи пуснах прахосмукачката на 25.07 от акаунт на мъжа ми ,защото само там се задейства кода.Идва ме си от морето и ми дават писмо,получено в пощата на лист хартия написано ето това 
cher monsieur,
vous avez passe une commande sur le site internet le 25 et je vous en remercie. Cependant, lenvoi ne peut etre effectue.
En effet,selon nos conditions de vente, le paiement doit etre integral pour les envois a letranger.
Par consequent, je vous invite a renouveler votre demande.
Veuillez recevoir,cher Monsieur, mes meilleaures salutations.

написах го на ръка и се надявам да няма грешки,но не мога да напиша буквата "е" с кавичка отгоре и незнам заради това ли,преводача ми превежда ето това.........
Уважаеми Господине,
Вие преминават заповед на уеб сайта на 25 и аз ви благодаря. Въпреки това, изпращане не могат да бъдат направени.
В действителност, според нашите условия на продажба, плащането трябва да бъде изцяло за доставка е letranger.
Съответно, аз ви покани да подновят молбата ви.
Моля приемете, Уважаеми Господине, моята meilleaures каним.   

От целия превод подразбрах че не може да се направи изпращане,плащането беше с моята карта с която си плащам и останалите поръчки,каква "молба" да подновим"......изобщо ще съм благодарна на всеки който ми помогне.

Не мога и да им пиша защото не са минали 6 седмици  Crossing Arms
А и да уточня ,че в Suivi de commande си стои надписа A domicile
А в Мes remboursements  си се показва "готината" негърка

Има ли някой който да е пуснал прахосмукачката и да не я е получил? Видях че една мама в старата тема я е получила точно когато и ние горе долу трябваше да я получим......... Не са ми изтеглени и парите,само са блокирани......офффф простете,ама знам ли какво да правя,а така си я искам  #Cussing out

# 234
  • До хладилника, който обичам
13684
Реално ми намали с 15 еур неща от новата колекция, които не са намалени и ми даде чантата подарък. Започвам да си мисля, че за да ми махне и доставката трябва да имам само неща от новата колекция, а аз съм сложила в кошницата и други. След като я изпразня, може да проверя това.
Положителното на кода е, че може да се вземе нещо от новата колекция до 15 еур като още един подарък Simple Smile Ако махаше и доставката, щеше да е още по-хубаво  Joy
С 5 завивки от нова колекция на обща стойност преди намаление 73Е ми махна и доставката Wink

# 235
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
13684
С 5 завивки от нова колекция на обща стойност преди намаление 73Е ми махна и доставката Wink

На мен мия махна при поръчка на дънките Трипсън от новата колекция и едни намалени пантофки

# 236
  • Там....където всичко е възможно ....
Според мен искат да си подновиш поръчката,не знам защо  Rolling EyesАз си получих прахосмукачката без проблем PeaceА кода работи ли все още на този акаунт от които я беше пуснала прахосмукачката newsm78.

# 237
Това получих днес   http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=bde73408652d1321fb
тренча ми го дава като подарък, но не съм пробвала намалението кога работи. Това същия онзи тренч ли е?! Понеже сега има и по-малък размер

# 238
  • София
Според мен този тренч е различен и ми харесва много. Другото му предимство е, че кода се хваща не само на артикули от новата колекция, както пише в условието. При мен от първия път се закачи на няколко албанци  sohappy

# 239
И при мен се закачи с албанци. Реших и намалението да използвам, сложих от новата колекция 2 мъжки тениски, но не ми даде намалени, явно има някакво друго условие за него.

Общи условия

Активация на акаунт