LaRedoute - кодове - 9

• 38 160
  • 471
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, тези маратонки биха ли могли да се намалят с някой код http://www.laredoute.fr/vente-anjan-ado-fille-d-adidas.aspx?prod … 6&prodcolor=1
Благодаря Ви   bouquet
69507 - namali mi s 30 evro tezi maratonki
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-wns-steady-v-l … tegoryid=49135989
opitaj

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 14:34 от desidani

# 256
И аз се радвам много за дюшека, че си пуснах първата поръчка с този код.

# 257
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Какво поръчвата за да проработи кода с дюшека

# 258
  • Разпиляна във въображението

Каквото сърце ти поиска, стига поръчката да е над 10 евро за да не ти откаже банката плащането Peace и кода да ти проработи

# 259

Аз лично това, това, това и това

# 260
  • Пловдив
Дюшека е тежичък. Не погледнах килограмите от мерак да разхвърлям всичко, но мисля е повече от 2 кг

Иначе не сме били ние на Китен  Mr. Green Изтягахме се на Арапя. Там се оглеждах за анонимни редутки, но срещнах само една розова чанта с велурените дръжки, но реших, че е била подарък  Mr. Green нищо друго не подсказваше маниакални наклонности  Joy

# 261
А кода за дюшека в крайна сметка само от по-нови акаунти ли връзва или няма значение. На моя определено не действа, въпреки че ми е сравнително нов, от май месец, а поръчките ми са около 10.

# 262
Дюшека е тежичък. Не погледнах килограмите от мерак да разхвърлям всичко, но мисля е повече от 2 кг

Иначе не сме били ние на Китен  Mr. Green Изтягахме се на Арапя. Там се оглеждах за анонимни редутки, но срещнах само една розова чанта с велурените дръжки, но реших, че е била подарък  Mr. Green нищо друго не подсказваше маниакални наклонности  Joy
ей...ужас....ще трябва пак да ходя до митницата  Confused а си пуснах само едни сандалки с него  Whistling

# 263
Чак сега видях, че кодовете за дюшек са два Embarassed Crazy
benitta, ти спомняш ли си с кой код поръча?

# 264
benitta,пробвай другият дали ти се хваща.Аз съм поръчвала два еднакви подаръка с различни кодове.

# 265
  • Русе
13684 с чантата ЛаФума ми намаля 15 евро ненамалено от новата колекция, но не мога да разбера как да се възползвам и от безплатната доставка. Някакви идеи?
Виж дали като имаш 2 или 3 артикула от новата колекция и пак остатък 25евро,дали няма да ти я махне доставката:peace:Мисля,че някъде бях чела такова  условие,но забравих за коя оферта става въпрос WhistlingНе работи кода при мен иначе бих пробвала Tired
Благодаря за съветите  Hug Пробвах какво ли не, но се инати и не я маха. Май ще мина по-лесно и по-евтино без безплатна доставка  Joy

Ще ти издам една тайна. 13684 маха доставката при 3 артикула от новата колекция пък било то и по 2 евро, става и с при мини  Mr. Green  Peace. Вече направих 3 поръчки с този код по този начин.  Peace

# 266
  • Русе
Без при руж.  Peace

# 267
  • Бургас
Я да попитам,само един код ли може да се въвежда при една поръчка? Т.е ако ми приеме един за БД ,може ли да се сложи и друг за подарък? newsm78 Или ако ми намали нещо ама да сложа и един за БД? Това не ми е много ясно. newsm78 Embarassed

# 268

Моля те ако не те затруднявам да го снимаш и опишеш какъв е има ли плзш отгоре, колко е дебел надут абе, разкажи Praynig

# 269
  • Хасково
Здравейте! За всички, който се интересуват от дюшека, да кажа: Имам го от 3 години, купувала съм го БГ за 36 лв. Сега го теглих- тежи около 3 кг. Много е хубав, удобен, изкарала съм 2 морета с него. Спи се прекрасно. Тази година вече обаче даде фира. Сцепи се по едната чашка. Не подлежи на ремонт. Пробвах го с какви ли не майстори и лепила. Не става. Но смятам, че за тази цена си е дал своето. Ако ми хване кода, мисля да го поръчам

Общи условия

Активация на акаунт