LaRedoute - кодове - 9

• 38 136
  • 471
  •   1
Отговори
# 300
Момичета аз гледам много,много да не питам и да се оправям четейки,но се чудя къде бъркам,значи въвеждам код който дава БД+НАМАЛЕНИЕ И ПОДАРЪК или БД +НАМАЛЕНИЕ  ,когато обаче го въведа ми дава само БД ,без намалението,пробвам и намалени и само ненамалени и не става,аз ли греша някъде или кодът не действа "на 100%". newsm78
Благодаря ви Peace

# 301
  • София
Искам да питам за този код с чантичките на дора 74128-изпратен ми е лично, но не е активен. Писах на човекаи той ми отговори ,че като си изготвя поръчката, да натисна някакъв бутон за запазване и да се свържа с него ,преди да валидирам
In order to use this offer code, thank you to place your order on our website and instead of validate it, I want you to save it ( there's a little button).

As soon as the order is saved, please contact me, it will be a pleasure for me to valdidate it with the offer code we sent to you.

Къде е този бутон и на коя стъпка да го търся?

# 302
Досега като сте правили поръчки използвате код за подарък, подаръка фигурира ли във фактурата? Защото и при мен дюшека фигурирав суивито, но на фактурата по мейла го няма. То остава и да не го получа, това ми е първата поръчка и така му се радвах #Cussing out

# 303
  • Бургас
marissha, когато влезеш в кошницата, долу, вляво, точно срещу полето за въвеждане на код, пише това:
Besoin d'une conseillère pour
terminer votre commande ?
1 Cliquez sur : sauvegarder ma commande
2 Appelez le 0 892 350 350 (en savoir plus)

Първото е да запазиш поръчката, а след това да се обадиш на посочения тел.

mela, прегледах предишни мейли от Ларедут за потвърждение на поръчката, подаръкът не е отразен там, но винаги съм си го получавала.
П.П. Само да не дърпам дявола за опашката Twisted Evil  Mr. Green

# 304
Досега като сте правили поръчки използвате код за подарък, подаръка фигурира ли във фактурата? Защото и при мен дюшека фигурирав суивито, но на фактурата по мейла го няма. То остава и да не го получа, това ми е първата поръчка и така му се радвах #Cussing out

Мисля, че подаръците не фигурират в потвърдителния мейл, който пращат.
Важното е, че в суивито да го има  Wink

# 305
Момичета, аз се чудя между кода за матрака и пътните чанти.Да не повярваш и двата действат засега.Интересувам се този куфар с дръжката не е ли прекалено малък,ако наистина е 40/30/20? Моля споделете ако го имате  Praynig

# 306
  • София
Машината за хляб се намаля и с 2 шала на Anne Weyburn. Ей сега пуснах една малка поръчка и я сложих и нея за майка ми. Шаловете са този (с него пуснах аз): http://www.laredoute.fr/vente-echarpe-imprimee-anne-weyburn.aspx … 6&prodcolor=1 и този: http://www.laredoute.fr/vente-echarpe-imprimee-anne-weyburn.aspx … 6&prodcolor=1
Де да знаех, че става и с тях, нямаше да поръчвам моята с грозните "златни" обеци. Mr. Green Реших да пробвам с различни аксесоари и се получи.  Peace

На мен ми проработи и с това .Затова пробвайте.

# 307
  • До хладилника, който обичам
Момичета, аз се чудя между кода за матрака и пътните чанти.Да не повярваш и двата действат засега.Интересувам се този куфар с дръжката не е ли прекалено малък,ако наистина е 40/30/20? Моля споделете ако го имате  Praynig
Ako за кафевите чанти питаш - по-добре вземи матрак Simple Smile Не са блестящо изработени. Куфарчето побира дрехи за 2 дни, примерно.

# 308
ето как изглежда т.н. Drap wall-e (с код от първа страница 34663 ):

# 309
  • Пловдив
Момичета аз гледам много,много да не питам и да се оправям четейки,но се чудя къде бъркам,значи въвеждам код който дава БД+НАМАЛЕНИЕ И ПОДАРЪК или БД +НАМАЛЕНИЕ  ,когато обаче го въведа ми дава само БД ,без намалението,пробвам и намалени и само ненамалени и не става,аз ли греша някъде или кодът не действа "на 100%". newsm78
Благодаря ви Peace

Сигурно не си изпълнила някое от изискванията за съответния код, за да проработи. Ако искаш напиши за кой става дума, или потърси в първия пост какви са условията му.

# 310
Дайте реална снимка на този часовник с двете каишки,че нямам търпение до понеделник да го вида Praynig

# 311
  • на морето

Мисля, че подаръците не фигурират в потвърдителния мейл, който пращат.
Важното е, че в суивито да го има  Wink
Taka e Peace

# 312
  • у нас
Здравейте, тези маратонки биха ли могли да се намалят с някой код http://www.laredoute.fr/vente-anjan-ado-fille-d-adidas.aspx?prod … 6&prodcolor=1
Благодаря Ви   bouquet
75388 маха 15Е дава БД и сак  Peace ................... поне при мен даде  Peace

Аз пък се чудя дали размера 38 1/3 ще отговаря на 38  Rolling Eyes харесват ми и се чудя дали ще успея дя се омъкна в тях

# 313
Тези маратонки се  намаляха още с един код, обаче не помня точно кой #Cussing out

# 314
Здравейте, бих искала да ви покажа часовника с двете верижки, но не ми е ясно как точно да вмъкна линка от snimka.bg

Общи условия

Активация на акаунт