Какъв ще е пола на бебо?

• 3 221
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Таткото искаше момче, а аз - няма значение!
Трябва да си коригираш анкетата, защото някой хора имат повече от едно дете, но не могат да гласуват.

# 31
  • София
И двамата искахме момче, такова и имаме. Heart Eyes

# 32
Отговорих,4е и 2мата искаме моми4е,за6тото ве4е имаме мом4е,но да ви призная все ми е едно и да е мом4е екстра,да е живо и здраво.Аз имам малко пред4увствие ,4е 6те е моми4е Peace

# 33
Без значение

# 34
момче и момиче

# 35
  • София
 Аз исках момиче , а таткото - момче . Ще имаме момче ( някъде бях прочела , че пола на бебето зависи от мъжът )

# 36
Тъй като ще ни е първо дете, няма особено значение какво ще е за мен, но таткото иска първото да е момченце! Аз само искам да имам и от двата пола - но каквото Господ ни даде - все добре ще е!!!

# 37
  • Бургас
Оп-паа да се включа и аз! Аз искам момиче, а нашият татко - момче и май момче ще бъде! Като казаха лекарите какъв ще е пола бях малко разочарована, но ще ставам мама за първи път и съм много щастлива! Моля се само бебчо да е здрав а полът за мен и таткото няма чак такова голямо значение!
Четох публикация по-нагоре, че полът зависи само от мъжа- абсолютно вярно (мъжа е носител на "Х и Y" хромозоми, а жената има само "Х" - така че ако таткото нещо мърмори му обяснете, че ще родите такова бебче каквото той е измайсторил полът не е ваша грижа а негова Laughing! Част от сперматозоидите са Х (момичета) и част са "У" (момчета) - какъвто ви се падне такова бебче ще имате - това е положението! Hug

# 38
Аз искам момиче ,а другите не ме интересуват какво искат  Twisted Evil (за другите имам в предвид бъдещите баба и дядовци) Мъжа ми честно казано незнам какво иска.Но съм сигурна че каквото и да излезе ,ще бъде на седмото небе от щастие .Само да е живо и здраво в крайна сметка е най-важното !!!!!!!!! Пък и ние да сме здрави та да си го гледаме:))))))))

# 39
  • Варна
Искаме, още две момчета- близнаци, ама такава опция нямаше  Wink

# 40
  • Стара Загора
Първият път исках момче,а за таткото нямаше значение.Вторият път искахме и двамата момиче

# 41
  • Варна
Единият иска момиче,а другият няма значение  Peace

Аз исках момиче ама и момче да беше, нямаше да го върнем я   Laughing В крайна сметка най важното беше да се роди здраво бебе. Изпълни ми се желанието  Laughing

# 42
И двамата искахме момче ,но си имаме момиче и сега ако ни питаш и двамата сме доволни че е момиче Mr. Green

# 43
Първото много исках да е момиче, таткото също клонеше към момиче. Сега се надявах пак да имаме момиче, а той по-скоро момче, но в крайна сметка няма никакво значение какво ще е, важното е да е живо и здраво.

# 44
Таткото искаше момче,а аз нямах претенции.За второто обаче и двамата искаме момче.

Общи условия

Активация на акаунт