Слънце, разходки, кафе и море, тук във ВАРНА сме си най-добре!

• 18 386
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Ебре.... Shocked..какво става с вас бе Морската? Shocked Теди стана на годинка(честито със закъднение   bouquet ) и гледам го на снимката и се пуля, ли пуля, ли пуля......той мъж вече бе!Издокаран, с прическа...бравос, бравос!!!! Laughing

# 122
Бясна съм, тия тъпаци от Е-он ли Е-мон ли са не ги знам но да ги вземат дяволите спряха тока на целият "Левски" и ми прецакаха нета #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сега звъня на МНЕТ те сладурите не можели нищо да направят #Cussing out Най-големият майтап е че някой от съседите има ADSL и моето умно компютърче го намери. Само че ми е съвестно и изключвам да не набутвам съседите Tired Tired Но ако утре нямам нет свят ще им се завие на доставчиците Twisted Evil

# 123
  • Откъм Варната

Вале извинявай но това не е спамо-чат тема, за теб и всички останали (напоследък са много) когато няма какво да кажете просто нищо не пишете

# 124
  • Варна
Добро утро  Grinning

Данинка, Морска, Тониша, Рафаела, Лина, Шмилианка и Гали80, благодаря ви за поздравите и пожеланията   bouquet
Снощи си изкарахме добре. Бяхме със съпружието на ресторант и прилично си хапнахме и пийнахме. А иначе истинският купон ще е в събота  Mr. Green

Морска, аз  водя сина си в клуб, но не в Черепаха, а в "Дъга"

# 125
Здравейте,варненски мами!
Аз съм от Монтана,но ще ходим във Варна и искам да ви попитам нещо.За рожденият ден на дъщеря ми ще бъдем там и искам да ми препоръчате сладкарница,от която да поръчам тортата.Предполагам,че на външен вид всички са хубави,но държа да е вкусна,затова и искам помощта ви. Grinning

# 126
  • Откъм Варната
...За рожденият ден на дъщеря ми ще бъдем там и искам да ми препоръчате сладкарница,от която да поръчам тортата.....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=240304.0

Ето в тази тема също може да попиташ

# 127
Добро утро

Калима,вие надзорника над темата ли сте?Това е форум всеки може да си пише,а ако ти тежи пускането на темите можем и ние да си ги пускаме Peace

Никики,оздравяхте ли Rolling Eyes хайде кога ще ви видим в морската,да палуват децата заедно,моето и то едно шило стана ooooh!

# 128
  • Откъм Варната
Калима,вие надзорника над темата ли сте?Това е форум всеки може да си пише,а ако ти тежи пускането на темите можем и ние да си ги пускаме Peace...

Вале форума си има правила все пак:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.0

Ето и цитат от там:
Цитат
6. Спамът, флудът и "чатът" не се толерират
Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.
Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги."Чат" -  личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др.
Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани и/или личните разговори ще бъдат изтривани.
Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани.
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги с цел трупане на брой мнения не се толерира!

# 129
добро утро!
Аз си мислих, че форума - е майките да си говорят и да си обсъждат ежедневието, да им минава времето, да се уговарят за срещи и разходки и т.н.
Незнаех, че трябва да имаш някакъв голям проблем да пишеш.
В тази тема какво трябва да си кажем? #Crazy

# 130
Добро утро  bouquetНадявам се денят на всички да започне и премине прекрасно. Моля не се ядосвайте  Heart Eyes

# 131
Калима,ти си единствената която се дразни на нашето писане,от както сме се запознали с момичетата,темичката живна ,а това е от няколко месеца ,и досега сме писали активно,как така никой модератор не влезе да ни направи забележка ,а все ти newsm78

# 132
Добро утро
Никики,оздравяхте ли Rolling Eyes хайде кога ще ви видим в морската,да палуват децата заедно,моето и то едно шило стана ooooh!
Да!Здрави сме вече, ни Клепсиела, ни дявол! newsm44 Нямам нищо против, надвечер се ходи май към морската, че е голяма жега май през дена !

# 133
Добро утрооооооооооо  Hug

Поради факта, че повечето мами се познаваме и новите мами желаят да се запознаем за да разхождаме децата заедно няма как разговорите да не са до някаква степен лични.  " Чат - личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др. "  а когато някоя от нас е имала проблем или детето по какъв начин да я питаме  newsm78  Никоя от нас по никакъв начин не е пренебрегвала някой участник в темата напротив. Например в отчетните теми по рожденната година на децата положението е трaгично  ooooh! Разговорите са предимно лични между едни и същи мами и предимно честитки за всевъзможни неща  ooooh!
Другото, което ми направи впечатление е намесата на модератор - Хера. Моите уважения към длъжността й във форума но тя сложи край на спора ( което е абсолютно правилно) със заявяване на личното си мнение по него ( което според мен е неправилно )

Ще си вземем забележка но моля и вие не бъдете толкова крайни  Praynig

Кали, моля да ме извиниш за откровението ама не мисля, че сме толкова недисциплинирани. В крайна сметка даже една картинка може да значи много в контекста на даден разговор и да изразява мнение по него.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 14:06 от pets

# 134
.
В тази тема какво трябва да си кажем? #Crazy

:roll:забавих се малко с включването в темата ,докато си нахвърлям  hahahaна чернова ,нещо значимо !!! Преписах го на лист и го дадох на коректор да го провери  bowuuДокато успея да си го редактирам  ,премисля и претегля на кантара ....гледай станало обяд. ooooh!

Малеееееееееее хубаво ,че от София не ми отправят толкова високи изисквания ,за да направя и напиша един репортаж...хмммммммммм  Joyкъсметлийка се извъдих.

Ще си вземем забележка но моля и вие не бъдете толкова крайни  Praynig

Ами да -никакви крайности...сякаш не сте чували за "златната среда". Joy JoyИли онова за"главата дето се вдига най-високо от другите ,първа я рязват"!!!! bowuuИ без това от едно съседна темичка дебнат нашите писания и като настане вихър и прехвърчат "страстите майчини"си казват-ами да ето защо искаме друга тема...тези тука само се джафкат
  Айде да правим  hahahaпитки и баници ,а не война/бррррррр мразя да готвя такива неща ,ама така е думата/

Общи условия

Активация на акаунт