Отговори
# 120
Публикувах снимки на креватчето ни в албума за детската стая ,но не ги надписах,ама то и без това са много импровизирани,имаме още пренареждане в стаята да правим и тогава ще снимам целия детски кът!
Добре дошла отново на mylili   bouquet

# 121
radkakaka , много е сладурско легълцето, както и спалното бельо  smile3521

нашето е същите цветове, само че другия модел с шкафа отстрани  Simple Smile

# 122
Майлили, добре завърнала се  Hug

Радкакака
, много е сладко креватчето. Има ли функция люлка ?

# 123
Много е сладко легалцето Радкакака, сигурно и се люлее! Много ме е яд, че моето няма такава функция, ама нали ми е подарък...
Ей, mylili дочакахме те  bouquet Айде влизай си на мястото, че липсваше!

# 124
radkakaka, благодаря мила за коремчето ми!  bouquet Легълцето на бебо е много сладко, а чaршафчетата са супер. И аз исках някакви зеленки да купя, ама не успях да си намеря хубави.

mylili, Добре завърнала се  Hug Повече да не ни се губиш за толкова време.

# 125
  • Бургас
Сев канара такава моя тумбак е 111см. в право положение,а съм след теб[smilie=smile3521.gif]

Тони и ти си много сладка пу-пу да не ви е уроки.  love001

Радкакака честито легълце.Много сладък обиколник и чаршафчета.

Светли хубаво е,че свикваш с новото място.  Hug
Обаждай се,за да не ви мисим с мишлето.

Рени не се преуморявай.Все пак си бременна карай по-полеко. Naughty

# 126
Момичета в общите покупки качих някои дребни неща,които купих вчера , а и днес.знаете че слагам и цени, за който се интересува  Wink

желая ви приятна вечер   bouquet

# 127
  • София
Момичета, аз явно пак съм пропуснала, но обсъждате някаква нощница..
кажете къде мога да я видя и къде я продават в София, щото аз др-та седмица мисля да си засъбирам багажа
за боницата.
Аз вече си взех списъка за Правителствена и той е доста лаконичен, няма нищо за бебето, казвали допълнително.
Но аз искам да си приготвя нещата, че с ремонта и чистенето, с което почти приключих, благодарение на мама ми,
се притеснявам да не направим някоя беля..
Добре завърнала се на Майлили!
Мацки, всички сте прекрасни с коремите, аз не знам защо хората въобще изказват мнение по въпроса - това си е индивидуално.
Ама явно тема на разговор си е.

# 128
Да люлее се и е доста компактно и има 4 чекмедженца отдолу, понеже мястото ни е ограничено,за нас това беше най-добрия вариант.Сега ако открия и люлеещия се стол за който си мечтая ,направо ще съм най-щастливата бъдеща мама! Hug

# 129
  • Бургас
Адинка пижамката е много сладка и за тази цена е направо супер.Дано и материята да е хубава.

Еленцето приятно събиране на багажа.

# 130
  • Варна
Еленце, обсъждахме моята нощница,която днес си купих,Рени мисля че каза, че знае къде се продават в Сф, нощницата е българска, памучна и струва 15лв във Вн, има до 50ти размер БГ номерация, стига до коляното, даже го покрива

http://www.imgshare.eu/i/tonimirka/dsci0154_5fe4f.jpg

Майли, добре дошла   bouquet
Адина, жълтото комплектче е много сладурско Grinning, особено ако се роди бебе с тъмна коса и очи-какъвто очаквам да е моя грах (в нашата фамилия аз съм по-тъмния субект, така че грахон на мен ще да прилича)

# 131
  • София
А наистина е суперска нощницата, Г-це Simple Smile
Мерси за инфото, ама Рени само каза, че ги е открила в София май, без да уточни място,
сега се връщам да проверя  Embarassed
Момичета, аз съвсем изглупявам, вие как сте??
Дали е от многото натоварване или?..

# 132
  • Варна
Светли, успокои ме, че не съм само аз с малко води  Rolling Eyes. Моята плацента даже е първа степен, затова си мисля, че бебо би трябвало да си наддава и да си прави местенце. Само не мога да си обясня как преди 3 години баткото се роди 3 850 и имаше достатъчно води, пък сега да съм с такъв малък шкембак  #Cussing out.
Госпойце, тъкмо с тез нощнички над коляното ще сме секси мами, като напращим в бюста и като заголим бедър  Mr. Green.
Сикониум, непременно ще се видим, ако дойда в Добрич септември месец. Зависи на прегледа ми на 3.09. какво ще ми кажат  Sad. Всъщност утре ще прескочим до Добрич да си вземем детето, че е там при баба си, но няма да оставаме.
Пуканка и Северинка, много сте сладки, изглеждате като бременни в осми месец  Mr. Green. Наде, ти къде го носиш това бебе  Simple Smile
Мими, аз май нещо пропуснах, но не разбрах какъв ти е проблема с банките, че и до адвокати ще стигаш.. Ако искаш пиши ми на лични.

# 133
  • София
Severinka,  супер си с това коремче. Хората като няма какво да кажат и почват да обсъждат!
Радкака - много хубаво легълце, а обиколника и спалния комлект от къде го взехте. Много ми харесва десена, един такъв свеж и в меки пастелни цветове?! А подложката за повиване достатъчно ли е твърда, за да не поддаде, ако ще бъде опряна на леглото разбира се?!
Момичета, от къде може в софия да си купим подобна нормална нощница?! Всичките са едни дъълги бабешки...
Mylili,  как си?! Напиши две думи!

# 134
За София - на пазара в Иван Вазов, точно в началото има един малък базар. Там има доста голям избор от такива нощнички. Имаше и специални - за кърмачки, но нещо не ми допаднаха.

Общи условия

Активация на акаунт