Общо събрание на СНБМ 2008

• 13 647
  • 227
  •   1
Отговори
# 90
  • София
"за" вътрешен към този форум Peace

# 91
Аз съм "за" вътрешен форум, но без да изчезват основните ни теми от този.

За ПР - "за" да ни е член, но нямам предложения

# 92
  • София
И съм твърдо "за", както и съгласна с:

Мда, и аз съм съгласна, но част от дискусиите ни трябва да си останат видими - работните теми например...

Мда, за скриване имам предвид Инициативи, Кръгла маса (да не ни крадат идеите), темата за сайта (тя е само за вътрешно ползване) и други теми като тази за ОС, например.  Wink

Брех, честно - мислех, че ще ме отстреляте, но сега:  bowuu

# 93
  • СОФИЯ
Е тва е - ако повечето неща решаваме с тоя темп - нЕма грешка!

знам, че не става за всичко, ся да не ме захапете! и сори за спама.

# 94
Като гледам няма против вътрешен наш форум, така че нямам какво да го говорим на срещата, ами направо говорете с мама и тати как става това

# 95
Малко процедура.
Имам няколко предложения за ОС на 28-ми, така че да не губим време. Моля вижте ги и пишете дали сте съгласни!!!
1. Всички предложения за гласуване да се пратят на майла до 20.09. От всички тях ще направя едни списък, който ще кръстя "финален" и пак ще го пратя там. От 21.09 до 27.09 момичетата, които няма да идват могат да си пращат пълномощните, на базата на финалния списък пак на пощата - аз в деня на срещата ще ги принтирам за протокола. Отводи да се павят на място.
2. До 22.09 ще пусна план на срещата, за да имате време да допълвате, което съм пропуснала. На срещата всички да дойдат подготвени. Може и предварително да се дискутират нещата тук - както виждате това също е добър начин.
3. Ани да подготви пълен списък с редовните членове и да го пусне в пощата по възможност 2-3 дни преди срещата. Всички неплатили членски внос да не са в списъка, колкото и да са ни симпатични. Мисля, че от началото на годината вече мината 9 месеца в напоняния. Който желае да се върне - добре ни е дошъл, но към 28-ми нека имаме пълна картинка.

Ако се сетя още нещо ще пиша smile3502

# 96
  • София
"За" вътрешен форум, без значение дали тук или на сайта - за програмисти не е толкова сложно, колкото на нас ни се струва - има готови модули и става доста бързо;
ПР - член  Peace

Какви изисквания има към пълномощното за ОС?

# 97
  • София
Малко процедура.
Имам няколко предложения за ОС на 28-ми, така че да не губим време. Моля вижте ги и пишете дали сте съгласни!!!
1. ... Отводи да се павят на място.

добри предложения. по цитираното имам леко несъгласие- ако някой не може да присъства а иска да си направи отвод, това нЕма как да стане на място Rolling Eyes

Какви изисквания има към пълномощното за ОС?

писмено, без нотариална заверка. Peace

# 98
Права си, Ели. Тогава отводи може и тук, ако човека няма да идва. Това не го помислих. Мерси  Heart Eyes

# 99
  • София
Права си, Ели. Тогава отводи може и тук, ако човека няма да идва. Това не го помислих. Мерси  Heart Eyes
нЕмаш ядове Laughing
аз отивам да видя в пощата този файл за който казваш, но ако не се ориентирам, ще спамя тук да знаете Blush

# 100
Съгласна съм с написаното Peace по точка 3, ще се заема  веднага да доизчистя списъка.
И в тази връзка ще помоля Доли, или някой, който има данните от Ивелина( ако не се лъжа Blush), да имат готовност и да ми изпратят промени , ако има такива, относно статуса на членовете ни спрямо членския внос Praynig

# 101
нЕмаш ядове Laughing
аз отивам да видя в пощата този файл за който казваш, но ако не се ориентирам, ще спамя тук да знаете Blush

Ели, пускай си твоите предложения. Аз ще ги обощавам накаря. Ако трябва ще се гласува за 30 души. Това е демокрация  Peace

# 102
  • София
танче, аз съм готова със списъка, даже пуснах и предложения за ПР Grinning
коки още спи, използвайте ме докат можете сега Wink

# 103
охооооооо, предложения за ПР.....

отивам да гледам

# 104
  • София
охооооооо, предложения за ПР.....
отивам да гледам

мииии, по общо взето субективна лична преценка.
естествено, това са примерни предложения и при всички случаи са дискутируеми (въх, ква дума а?) Wink

Общи условия

Активация на акаунт