Споделете 76

• 32 801
  • 989
  •   1
Отговори
# 765
 Сопран  Heart Eyes, най-сетне, омръзна ми цяла седмица да си рефрешвам стартовата страница.

Калин@, Бубка наздраве и за много здраве  Grinning

# 766
  • тъгата в мен

Честито на тези,които!
Споделям ходенка до язовир и ден без майстори!Голям кеф!
Циганското лято е сезонът ,през който се чувствам най-добре!Надявам се на такова и тази година!
С радост отбелязвам,че летовниците лека-полека си заминават и ми става едно хуубавинко...
Наздраве,че още няма 10 и половина даже..

# 767
Споделям разговор между французи:

- И как можа да ти се обърне езикът, да спиш със жена ми!

# 768
Абе къде е Зефс? ДА не би да е прочел онази тема на Борис, от която става ясно, че мъжете, пишещи във форума на бг-мамма са безработни, бедни, импотентни, грозни, комплексирани и гейове и за това да е избягал...?!
Къде е наистина? Няма кой да измрънка по мъжки...

# 769
  • UK
Споделям произшествие с развалено яйце в кухнята. Някой ден ще се науча да ги проверявам преди да ги използвам, но ще е друг път. Поздравих септември с един пъзел, тоест с реденето му, пари за нови нямам, но пък е хубаво да възобновя това си занимание. И играх федербал, май е единствения спорт в който съм добра. Поне по добра от Стефан. Какво друго... Утре може би ще ида пак да поработя малко. Ако не ме боли главата.

# 770
  • Варна
Абе къде е Зефс? ...
Къде е наистина? Няма кой да измрънка по мъжки...

Май щяха да ходят на море с Деси и дечко Rolling Eyes...

# 771
Сели, не четеш!  Naughty
Напомням, че ни напомниха да четем преди да пишем.
Зефс писа, че заминава на море.
Обаче ще си дойде - не тъгувай!

# 772
  • София
Тони, знам, че все някога ще ме харесаш, много се старая.  newsm20   newsm20   newsm20   newsm20   newsm20

# 773
Като сте завдигали разни неща в чест на Сопрано, реших и аз да споделя. Понеже вдигнах краката, но не в онзи банален смисъл, моля ви!
Днес фигурното пързаляне ме спечели. Сега, не си представяйте точно Албена Денкова, а по скоро прекрасна дама на средна възраст, с грацията и финеса на Робокоп.

Честито на рожденниците! Анджи, най- после!

# 774
Пфу, бях ядосана като седнах да чета във форума и не можах да се насладя на писанията на Тони Crossing Arms

# 775

Има ли във форума психолог?  - Да, има - Блонди. Пфу, новаци, ей.

Нееее, не е Блонди. xenia e! Или пък тя беше психопат newsm78

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 00:03 от Балу

# 776
чрд и на Калина, и на Бубка. Заченати или на връх нова година, или на първо-януарски махмурлук. Важното е, че са го надраснали и предолели, да са живи и здрави.

# 777
Форумските психолози са Блонди, Мишон и Анджелина,
но някак не мога да преценя коя е най-добрата от тях,
за да ви я препоръчам. Почнете с едната, пък ще си каже.

# 778

Има ли във форума психолог?  - Да, има - Блонди. Пфу, новаци, ей.

Нееее, не е Блонди. xenia e! Или пък тя беше психопат newsm78

Глупости! Ксения е проф. Д-р, к.и.н. старши научен сътрудник 1ва степен, член на СД на Асоциацията за развитие на легловата база и инфраструктурата на българското черноморие и  автор на научните разработки „ Правите на Ксения – все напред и нагоре. Или защо цената на имотите по бългрското черноморие никога не може да падне”, „Руският турист – неизчерпаем източник на свежи пари за българският строителен предприемач и туризъм”, „ България – райският остров на спокойствие, в световният океан на финансова криза” и много други, за които е номинирана за Нобелова награда за цялостен принос към икономиката и устойчивото развитие на региона!

Респект!

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 01:07 от Селинджър

# 779
  • тъгата в мен
чрд и на Калина, и на Бубка. Заченати или на връх нова година, или на първо-януарски махмурлук. Важното е, че са го надраснали и предолели, да са живи и здрави.
По мое време се бременееше по 9 месеца...Да няма някаква нова стимулираща ,обновена процедура?

Общи условия

Активация на акаунт