Споделете 76

• 32 791
  • 989
  •   1
Отговори
# 825
  • Варна
Споделям, че като гледам аватара ти, Бу, все едно виждам себе си в огледалото. Simple Smile
Тати да не би да има лозе за копане, че се е загрижил за мускулите ти?

# 826
  • До хладилника, който обичам
Тати да не би да има лозе за копане, че се е загрижил за мускулите ти?
Той по-деликатно ми го каза - обобщено, "Имате нужда" - за нас двете с майка. Виж, благоверният около 5 пъти ми каза, как баща ми му казал, че имам нужда... и той има да сваля 5 кила и 2 номера на дънките, но аз не действам така подмолно, особено чрез техните Crossing Arms Направо го плясвам отпред и крещя "Имаш шкембе!"

# 827
Подаръкът на Бу ми напомня на този, който тате ми подари за 20-годишнината. Подари ми хищно цвете мухоловка. А сега  Laughing

# 828
Споделям, нов и много витаминозен аватар!

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 16:52 от Селинджър

# 829
Споделям, че преди време изчетох тази книга.
Селинджър, препоръчвам ти я. Мога да ти я
дам даже, но е на немски, дано се справиш.

# 830
Есента ми навява тъга. Сърцето ми се свива все едно оставям нещо скъпо някъде, непотърсено.
Спасението за мен е работата и мисълта, че Коледата наближава. Обичам този празник. Обичам зимата, макар че е студено и по-рядко се излиза сред природата.

Татти, пиша ти тук, а не на лични, за да могат и другите да прочетат какво ти пиша.
Не мисля, че отношението ти към някои потребители е допустимо. Знам, че прекаляват, но и ти си имаш трески, нищо, че форумът и сайтът са твои. Примерно в съобщенията, които излизат при БАН има обидни изрази, които подлежат на съдебен иск. Проверила съм го. БАН и толкова - какво има да се обяснява кой тъп и кой нагъл.
Интересно, ако мерим нещата с един аршин - дали неадекватното поведение на някои потребители не е за предпочитане от размахването на конска опашка нагоре надолу. В крайна сметка виртуалният свят на форума е реален свят от личности с ЕГНта.
С най-добри чувства.
Сега излизам и се надявам да не ми видиш сметката докато ме няма. Simple Smile

# 831
  • Sofia
Мишона,
Има места, където да излеете болката си на всеослушание и това не е "Споделете".
Мисля, че трябваше да спрете второто си изречение от апела към мен до първата запетая.
Би било и чудесно, и правилно.
Бан се дава ВИНАГИ с причина и ако причината е наглост и безочие, то мястото им е точно в съобщението за забраната.
Заплахата за съдебен иск е чудесна и аз, разбира се нямам нищо против.
Абсолютно всичко се пази и аргументацията във всеки момент може да бъде предоставена на компетентните органи.
Органът "Мишона", не е измежду последните и моля да запази съветите си за своят собствен блог и форум.
Ако греша и органът "Мишона" е овластен или компетентен по един или друг начин и може да ми нарежда какво, с кого и точно как да правя, си взимам думите обратно и ще окажа пълно съдействие.

# 832
С риск да стана банална си споделям Мартинито. И сладоледа.

# 833
  • Русе
Еееееей да му се не видииии! Нямаш си друга работа!!!! Цял ден си мисля как на връщане от работа ще си купя сладолед и забравих!!!! Ама бях забравила, че съм забравила. И ти ме подсети  #Cussing out сега е абсурд да отида до магазина с дребния. Ще чакам до утре. Ама то да не е лесно. Как се чака сладолед, Сигурно ще го сънувам. Да ме прощават бременните. И тоя Милка с диня дето все го спрягате......  #Cussing out

# 834
От десетина страници насам ме няма, имам само малко за споделяне.
Вчера, след 6 манипулации на зъб и посещения в стоматологичен кабинет, зъбаря е с изпилени нерви, а ДеЩо заедно с убития зъб, остави зад гърба си един от най-големите си страхове.
да почиват в мир зъба и страха ми, алилуя, голямо облекчение, наздраве!
останалото не е за споделяне, колики мамицата им.

# 835
Ооо Деб, съжалявам! Обещавам, няма повече да правя така.   action032
Ама какъв е тоя Милка с диня?  Shocked С диня!

Ааа забравих да си споделя двата излишни килограма, трупнати на почивката. Желаещи? М?

# 836
Ааа забравих да си споделя двата излишни килограма, трупнати на почивката. Желаещи? М?

Мнее, благодаря! Имам си и аз също толкова донесени от ваканцията.
Боря ги вече, първият геройски падна  Rolling Eyes

# 837
Мога да приема 2-3.

Споделям ентусиазирано дете.
Скача, пее, учи се, чете.

Със септември ме налетяха и идеите. Времето е плодородно.

Ета, гледах снимките.  Grinning Завиждам, няма да уточнявам точно как.

Харесвам банера на Шевролет.

# 838

Ета, и  аз гледах снимките. Представих си един ден да изляза от къщи,
и да се окаше, че през нощта някой е почистил така цяла България.
Колко ли боклук ще се е събрал?

# 839
тъжно, Вълк, много тъжно...

Общи условия

Активация на акаунт