Споделете 76

• 32 776
  • 989
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна
Кой каза килограми? Да си ги държи, ако обича, да не взема да споделя мойте плюс няма-кажа-колко. Снощи едно нещастно сирене Бриоло с босилек попадна в лапите ми. Днес си пробвах дънките. Тъжна гледка - легнала на леглото с много зор ги закопчавам. Знам, че някой ден ще отслабна пак. Само не знам кога ще е тоя ден. Тфю.

# 841

Само сексизми говорите. Нарочно ли?
Саня по гръб, с високо вдигнат в. хълм. И с разкопчани дънки.

# 842
Споделям, че ми стана неприятно от начина по който отрязаха зеленото човече.
Споделям, че споделям мислите на Мишона.
Споделям и изненада от това, че никой освен нея не забеляза грубостта.
Споделих.

# 843
няма как да не споделя,че днес взех един изпит.времето,през което се потих и притеснявах беше с о-ло 2 часа повече от изпита,който беше 30 мин. ooooh!

# 844
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Влюбена съм ... обмислям дали да напусна мъжа си и да потъна в неизвестното бъдеще или да си седя където съм  Sad

# 845
  • Варна
Саня по гръб, с високо вдигнат в. хълм. И с разкопчани дънки.

Йесссссссс  Mr. Green

Бабилия, отдавна сме обръгнали на грубости, та май за това не ни прави впечатление.

# 846
Споделям, че най-вероятно има трито, и следователно, не мога да съдя.
Правилата са простички и лесно усвоими. Освен правилата на форума, в темата не се води диалог -
това е чат по дефиниция за чат - има такава тема, не е за тук.
По неписани правила не обичаме цитатите, цитат в цитата в цитата вече е неприемливо.
Също се отнася и за емотиконите, особено по няколко еднакви или големи.
Нещо, което в друга тема минава за помощно изразно средство, като епитет или обстоятелствено пояснение.
Ние владеем добре български, и можем да изразим мислите и чувствата си и без тях.
Ползването им е признак, че речниковият ни запас е безсилен.
Ако имаш нещо за споделяне, споделяш. Ако нямаш, четеш и излизаш. Кое не е ясно?

# 847
Седя си аз и чувам гласове  Shocked Двама мъже се карат, през стената. Брей, викам си, съседът да има гости ли... newsm78 Викам на Ицото - "Ти чуваш ли гласовете?" . Той ми вика, че било на съседа телевизорът и ако съм очаквала зов от кораба майка, да бъда сигурна, че само мен ще позове Crazy
 Отдавна не съм пускала тв-то, забравила съм как звучи  Laughing

# 848
  • Варна
Почти няма трито, нито драма...
Споделям последното вълчово изречение.

Зуи, изчакай малко. Почти 100% ще ти мине. Почти 99% съм сигурна  Laughing.

Споделям детенце, което си легна защото го боли коремчето и му се повръща Confused. Дадох капки и заспа, но за първи път сам изявява желание да си легне.

Наздраве!

# 849
Леле, Зуи, какво признание! Хубаво е да изживееш някое прясно увлечение. Освежава. Почакай да видиш дали не е тридневно, пък после решавай. Всъщност реши, когато си готова. Надявам се никой не ти диша във врата.

# 850
Влюбена съм ... обмислям дали да напусна мъжа си и да потъна в неизвестното бъдеще или да си седя където съм  Sad
Моля те, преброй до 200 и тогава. Такова решение не се взема от днес за утре. Имате ли проблеми с него? (може и да не ми отговориш, ако решиш).
Споделям, че днес НЕ РАЗБРАХ кога се изнизаха часовете от 10 до 19. НЕ разбрах, наистина. и обядвах в 16 ч. Mr. Green Добър начин да вляза в линия.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 21:26 от Пъзел

# 851
  • София
Днес е един от онези дни, в които не върша нищо смислено, нито мисля за нещо смислено. Опитвам се да избягам от едни смислени мисли, защото не са приятни. Безсмислено изживян ден, не се уважавам в такива.
Смятам да припиша цялата вина на капитан Драйфус, следвакавционната аклиматизация и загрижеността за здравето на мои близки хора и от утре да съм фит и фреш.
Morgen, morgen, nur nicht heute - sagen alle faule Leute.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 21:28 от Имелда

# 852
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ох, това е нещо, което не е свързано толкова с мъж, колкото с моето усещане за нещата ... май искам друг живот ...  но ще изчакам още малко ...  не е хрумване от днес за утре

# 853
Ако някъде раздават други животи май бих се наредила два пъти. Това да не ви звучи депресантски, а просто...любознателно да кажем.

# 854
Нямаше да споделям повече, но Вълкът провокира. Харесвам емотикони, грамотна съм, въртя си езика, дето Лиска вика. Това няма общо с инфантилната радост за окото, която ми носят малките жълти и зелени човечета.  Mr. Green

Лиска, благодаря, и аз съм психолог. Знам, знам..  Crazy

Споделям, че осъществих първата си среща със съфорумка - в Канада! Да му се ненадява човек.. Страхотно момиче, прекрасни деца и съпруг, уютен дом... много приятна среща, наистина!

Споделям, че за пръв път се чувствам у дома си в Нортуест-а. Във Ванкувър храната е вкусна, дрехите - европейски, времето - слънчево, но пък цените са убийствени, улиците - тъмнички и страшнички, а движението - като у Софията. Снимки няма да качвам, защото няма да пиша повече, както казах.

Зуи, не слушай никого! Ти си знаеш с мисълта за кого заспиваш, до кого си лягаш и как се чувстваш от това. Помисли!
Приятно!

Общи условия

Активация на акаунт