Споделете 76

• 32 774
  • 989
  •   1
Отговори
# 855
  • UK
Споделям пришки, пришки, пришки... Утре съм на работа.

# 856
Споделям, че ми стана неприятно от начина по който отрязаха зеленото човече.
Споделям, че споделям мислите на Мишона.
Споделям и изненада от това, че никой освен нея не забеляза грубостта.
Споделих.
Има, има, просто в един предишен период в същата ситуация, пак никой не забеляза тези мои мнения и реших че е безмислено да се търси подкрепа тук!  А "зеленото човече" е отдавана чакано същество .... на земята!  Wink
Зуи, по нашия край бабите казват: първо се скарайте, после се събирайте! Но аз мисля, че утре сутринта ще си на друга вълна!

# 857
  • Русе
Моля спешно някой от медицинските лица да ми каже какво може да стане при предозиране на Мукосептонекс Е. Знам, че си има специален форум за това, но много много се притеснявам и искам ако може някой бързо да ми каже.

# 858
Специален поздрав за Зуи с  това от подписа ми.
Лека нощ!

# 859
Не мога да си обясня, защо Зуи ви изглежда толкова лекомислена.
И още нещо. Колко пъти трябва да повтори някой, че е тъпо да се прави нещо (еди какво си), за да се превърне това твърдение в неписано правило и другите да са длъжни да се съобразят, ако искат да останат в съответната общност? И какъв трябва да е авторитета на този някой? Аз лично съм наблюдателна и успявам да се впиша в разни кодекси. Но не обичам да ми размахват пръст и да ми казват "трябва". Подчертавам, че не говоря за писаните правила.

# 860
  • София
Деб, предозиране е разтегливо понятие - 1, 20 капки повече, едно шишенце? Колко време, при възрастен, при дете?
Ако предположим ,че еднократно  е превишена дозата , най-вероятно нищо не очаквай, слабо вероятно е кожно-лигавична реакция. При продължително предозиране - може, но е слабо вероятно да се повиши леко кръвното налягане.

# 861
  • Sofia
Споделям, че споделям мислите на Мишона.
Споделям и изненада от това, че никой освен нея не забеляза грубостта.
Споделих.

Първото е видно от самолет.
Може ли да ми бъде посочена грубостта?
Разбира се, информираността ви за ситуацията е извън всякакво съмнение.

# 862
  • Русе
Благодаря!!! Става въпрос за малкия. Много се дърпа и пищи (ясно е и без да го обеснявам, нали) и не мога добре да преценявам капките. Проблемът е, че не става въпрос за 1-2, а за доста повече тази вечер. След като му ги сложих се усъмних, че са отишли повече от необходимото и стиснах капкомера от шишенцето по същия начин, както когато му ги слагах. Направо се излива. Т.е. поне десетина капки са, така като гледам и по спомени от мерения с обикновен капкомер  Tired Мисля, че днес и другите 2 пъти така съм му ги сложила. Десетина капки сигурно не звучи стряскащо, но като видях как буквално се излива като стисна капкомера...

Извинете за неуместното питане. Ще ви се реванширам... някак... някога...  Crazy

# 863
Деб, какво имаш в предвид под предозиране - капна повече капки ли? Нали за капките става въпрос  Embarassed Едва ли ще има някакава реакция от няколко капки повече  Peace Дани е алергичен към тях и съм забранила приложението им в къщи на когото и да е. Беше малко над годинка, когато направи алергичен шок от Мукосептонекс. Всъщност установиха причината, когато се случи за втори път.

Зуи, слушай сърцето - то никога не лъже!

Мога да взема 2-3 кг от споделящите такива; от моите не давам нищо, че съм на изчезване вече  Tired

# 864
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ако някъде раздават други животи май бих се наредила два пъти.

Ясно, че няма други животи, но има посоки да речем

Зуи, по нашия край бабите казват: първо се скарайте, после се събирайте! Но аз мисля, че утре сутринта ще си на друга вълна!

да се скараме ? той никога не се кара  Rolling Eyes

Специален поздрав за Зуи с  това от подписа ми.
Лека нощ!

Благодаря мн , ще го чуя утре, че малкия спи тук

Не мога да си обясня, защо Зуи ви изглежда толкова лекомислена.

не знам дали си го мислят, но и аз можех да не споделям, нали  Laughing

благодаря ви много , толкова мили хора сте  Hug

# 865
  • Русе
Петя, давам ти веднага. 2-5-10-20 колкото искаш  Crazy

Зуи, искам да ти пожелая късмет, каквото и да решиш. Много смелост се изисква дори само да си го помислиш. Знам го... И още повече трябва, за да направиш нещо. Каквото и да е то - успех!

# 866
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Благодаря , Деб ... и аз това смятам да направя

но има време, цялото време на света е мое, и аз ще пусна тема след Нова година "Развръзката" ...повече няма да пиша за това ... благодаря  Ви   Heart Eyes

# 867
Добър вечер. Сега да ви кажа, цъкам си с дистанционното новата плазма и търся Ю Ес Опън и изведнъж попадам на един канал, за който наскоро четох в Дневник, ако не се лъжа, че е купен от чужд фонд за многo милиони...Върви некво шоу и един получовек се метка по сцената като простинал кон, в ярко зелена блуза и женски зелени обувки на висок ток. Брадатият азис! Ужас....Бях чувал, че този троглодит води шоу, но не съм предполагал такава пошлост. Абе гледа ли го това някой изобщо?!

И стига сте мрънкали за досадния заек. И на мен ми липсва свако Цанко, но не се оплаквам.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 23:15 от Селинджър

# 868
  • София
Искам и аз зелени обувки на ток.
Сели, много сложни думи си научил в Бойчиновци, евалла!

# 869

Общи условия

Активация на акаунт