Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 134
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Лети, ЧРД! Желая ти много здраве, сбъднати мечти и семейно щастие! Бъди много обичана майка и съпруга! Hug Heart Eyes  bouquet

Дани, Иси, Честит рожен ден. Всичко най-хубаво ви желая!  bouquet

Ели, как е кученцето днес?

# 91
Лети,Дани
Желая ви букет от рози, покрит с шапките на младостта , нежно завит с воала на щастието  и прекрасно обвързан с лентата на любовта ! Бъдете като кокичето  - намирайте топлина дори в снега! Бъдете силни и винаги продължавайте напред и нагоре!
Честит Рожден Ден!

благодаря на всички ви за пожеланията

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 11:28 от isi_kam

# 92
Рони кучето е все така лежи и не ходи,не пие вода, хапва малко,водим го всеки ден на системи и на инджекции,не знаем какво му е,не е бъбреци, незнам Sad

# 93
  • София
Момичета  Hug
Добре съм, все още като все едно не ми се случват на мен всички тези неща, но сега съм щастлива  Hug
Цецко си го прибрахме в София, днес за първи ден е с баба Таня (гледачката) и е добре, разказва и за лятото, все едно не са се разделяли. Сутринта и се зарадва много. Тя е смаяна за 3 месеца колко много е пораснал и колко много говори.
Миналата седмица бях в отпуск и ходихме на Велинград, в Двореца, беше супер. Като свалим снимките ще ви пусна  Hug
Спирам, че имам ужасно много работа.
Лек ден

# 94
Момичета  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes абе аз нали ще съм редовно ,чак след 1 семестър ще се прехвърля ако реша де,ама за сега  във форума дето си пишем с тази специалност,никой нямаше редовно,днес се появи едно момиче 89 набор Shocked  и вика ама аз май съм малкааа вие тук майки,аз викам  Shocked  не си малка ми аз съм голяма Shocked  и се сетих чаак сега че повечкото ще са "малки"  Shocked аз каката с дете Embarassed Confused Ко шъ прая незнам Shocked Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes

# 95
Мили момичета толкова сте мили. Благодаря ви на вички от все сърце за прекрасните пожелания.

Иси,  и аз се присъединявам към пожеланията на момичетата макар и на патерица. Бъди прекрасна жена, любяща съпруга и невероятна майка. От всичко което сме рочели за теб не се съмнявам че вече си изпълнила пожеланията ми. Бъди здрава и безкрайно щастлива миличка.
Лети честито и на теб. Желаяти всичко най-най-хубаво и безкрайно щастие.

ХАйде почерпете се набързо за мое здраве Wink

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 18:53 от Мама Дани

# 96
  • somewhere over the rainbow
Дани, Лети, аз пък не знаех, че сте на една дата родени. Сега обаче се замислих, че дори си приличате - руси, хубави, лъчезарни и много сладкодумни Party

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВАС И НА ИСИ!  bouquet Hug  bouquet

# 97
Мммм...тортата е мн вкусна.Пу за мен ягодките  eat

Честито на "порастващите" днес  мама Дани и Тиция!    bouquet newsm59 Tada

Галко иска кончета да гледа.Бай засега..

# 98
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

ЧРД порастващи и помъдряващи момичета!

Ние от сряда сме на ясла!

# 99
Абе Нан ти от това взела ли си пари,с кликането? Аз не вярвам Confused

Дани разказвааааай,ще откривате ли детски център?

# 100
  • През девет земи в десета
Добро утро момичета  food010

Честит Рожден Ден на всички рожденички,малко със закъснение,но с най-искрени пожелания да бъдете все така красиви и чаровни,много здраве и успех във всяко начинание  bouquet  bouquet  bouquet

Ние вчера,понеделнишки цял ден си прекарахме в Националната Кардиологична Болница,на мъжа ми тромба в крака е започнал да се движи много бързо и за една седмица е стигнал на 8см. от белодробната артерия,съответно направихме един вагон изследвания и почти го бяха приели за операция,един от докторите обаче ни предложи някакво лечение,което все още е на ниво клинични изпитания и ние се хванахме като удавници за сламка,сега ще му бия 45 дни инжекции в корема и през ден ще ходим да гледат крака на доплер,дано помогне,че и двамата ако ни оперират незнам как ще се справим с положението Praynig

Ели не се притеснявай,едва ли ще си най-възрастна,пък и по нищо не ти личи,ако не си кажеш никой няма да разбере,изглеждаш като ученичка Wink

Ивка,дано нещата при вас да се оправят,но ти не се предавай,гледай смело напред и не го мисли много,много,всичко ще се нареди Hug Давай да гледаме снимките на малкия-голям мъж Hug

Айде изчезвам засега,а със сестричката на Арлина някой знае ли какво става?

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 14:03 от Пиги®

# 101
  • somewhere over the rainbow
Ели, днес са ми превели 1 долар, иначе трябва да имам над 20$ натрупани. Но и аз още навлизам. Тук става въпрос за ударна група, не всеки поотделно. Искат се по около 2 часа на ден, ама плътно. В САЩ са доста разпространени, но тук още не. Погледни там във Форум. Ако искаш ми пиши в скайпа, да не занимаваме другите. А и всеки, който иска, скайпа ми е nadness.

# 102
  • Варна
Честит Рожден Ден на двете рожденнички и от мен !

Вървете по пътя на живота, обсипан с рози и цветя, и нека всяка ваша мисъл бъде сбъдната мечта!

Пиги,стискам палци всичко да е наред с лечението и най-вече да има желания ефект. Hug

# 103
Ей момичета, никакви ви няма днес! Rolling Eyes

Пиги,  Hug
Ели, ще се справиш споко. Какво като си по-голяма, тъкмо ще видиш какво ги вълнува днешната младеж. Wink
Сузи, нищо не казваш как сте с малките ти сладури.

Ние сме добре, налегнала ни е голяма жега. Ема щурее, тормози кучето, и постоянно иска да танцуваме. Сещате се колко ми е до танци в горещините. Laughing Тренира за сватбата детето, ама майка му не му влиза в положение. Та нали аз нямам проблеми с танците и съответно не ми е нужна тренировка. Joy
Хайде отивам да мия чинии, че мивката ми е пълна. Crazy

# 104
  • София
ЧЕСТИТО НА  РОЖДЕННИЧКИТЕ И ОТ МЕН С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ!
Пиги-много кофти с мъжа ти.Честно да ти кажа препоръчвам Ви да чуете второ мнение за операцията-според мен е по-добрия вариант.Възстановяването е бързо,на мен ми правиха операция от разширени вени преди няколко години-имах 16 разреза по целия крак с по няколко шева-правят ги с много тънки конци и сега почти нищо не личи-нямам тежест в краката и изобщо никакъв проблем.Ако ги бях оставила и аз може би щях да си навлека тромбофлебит,защото съм и наследствено предлазположена-баща ми приживе имаше-няма да ти казвам какъв ужас беше-за нула време тромба се придвижи до сърцето,та му биха инжекция право там-беше страшно-едва го спасиха тогава.Не те плаша,но мисля че операцията е по-добър вариант-помислете.А тези инджекции какви са?
НАН-и на мен ми стана любопитно,но не смеех да попитам,когато имам повече време си запазвам правото да те питам подробности. Simple Smile
Рони-голяма танцьорка си имаш GrinningИ Влади обожава да танцува,отскоро взима и едно фенерче-това му е микрофон-и вече пее и танцува-много е смешен. Laughing
А къде ти е миялната?

Общи условия

Активация на акаунт