Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 126
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ние се прибрахме в София. Яна днес е добре, но много се умори от пътя, а и всички се скапахме. Отивам да спя, утре ще пиша повече.
 Hug

# 76
  • През девет земи в десета
Пак здравейте , днес май само аз си пиша,врътнахме едно кръгче из центъра,минахме през любимия Макдоналдс,вреден или не,Цвети го обожава и един път в седмицата и доставям това удоволствие.

Диди и аз не съм имала подобни проблеми с децата,съвет знам ли,може би трябва да обясняваш защо изискваш нещата да се правят така,а не иначе,Цвети я водя на ресторант от преди да навърши годинка и знае,че там се седи на масата,поръчва си каквото иска,чака да дойде поръчката,храни се сама,колкото иска и най-важното от масата не се става,повтарям го всеки път независимо дали иска да стане или не.
Имахме проблем с разходките навън,същия като при вас,количката го разреши,започнах да я извеждам само с нея,никакво слизане.Сега вече преди разходка питам с количка или за ръка,тя си избира,ако е за ръка обаче,не се пуска и на ръце не нося,компромиси не правя,каквото си е избрала такова.
На пазар в никакъв случай не я водя пеша,пак само с количката,хем аз си гледам спокойно и пазарувам,хем тя не се изморява и покупките са в кошницата,не ги нося до колата
На плажа си седя до нас,в началото не искаше да се цапа,но баща и се оказа по-голямо прасе от нея и нали всичко повтаря,започна да се въргаля и тя в пясъка,но на не повече от метър от наш'те хавлии.
Игра си с другите деца,не е конфликтна личност,взима чужди играчки,но ако не и ги дадат веднага ги оставя и не обръща повече внимание,нейните си ги дава с удоволствие,нали е свикнала с племеника да играят с едно и също,никога не са се карали за играчка или някаква вещ.
Мисля,че градината едва ли ще разреши проблема,по-скоро ще го задълбочи,дори там да има респект и да се държи добре,в къщи пак ще си беснее,пък и се съмнявам,че обръщат специално внимание на всяко едно дете поотделно.
Може би не трябва да му показваш,че се ядосваш когато прави бели,приемай нещата по-спокойно,малки деца.малки ядове,не си заслужава да си тровиш нервите.
Цвети съм я оставила да си прави в къщи каквото иска,сама си взима чинии,вади си ядене от хладилника(слава богу яде само на масата),ходи си нагоре надолу,разнася играчки,сама ходи до тоалетната,вдига гащите накриво,но няма значение,излиза  сама на двора,преобува пантофите с обувки(понякога са наопаки,като се усети ги оправя),мие си ръцете покатерена на един леген и чат-пат е мокра цялата,до петите,но какво от това,казвам,че не се прави така,тя също не се чувства комфортно и следващия път се старае да не се мокри толкова,започнеш ли да се ядосваш децата го усещат и без да искат  още повече  вървят наопаки.
Показвай му когато си недоволна от нещо без да викаш или да се караш,при мене се получава,а мойта дума е закон,кажа ли нещо не се оспорва,нито от бебата,нито от големите.
На морските снимки сте много сладки и тримата,Влади не изглежда чак толкова бесен,голям сладур е.

Бетта,добре дошли Simple Smile

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 00:29 от Пиги®

# 77
Здравейте и от мен.
Пиги, както винаги с адекватни съвети. Няма какво да добавя, още повече, че Ема е сравнително кротка, като изключим моментите на инат, които за щастие почти отминаха, а и да ги има както е казала и Пиги, оставям я да прави каквото иска. Тук се процедира по същият начин, никой не крещи, не дърпа и не прави забележки на децата си. Правят каквото си пожелаят, което от една страна не е никак приятно. Но тук на никой не прави впечатление, освен на мен може би. Joy
Пиги, Цветето много е пораснала. И с джапанки, да я изям. Heart Eyes Ема не се справя с тях. Цвети е много променена и е станала още по-голяма красавица. Много целувки от нас! За съжаление обаче май няма да имам време да се видим, а и ти май ще си на работа.  Rolling Eyes

Диди, сега започвам с разглеждането на вашите снимки. Дано Влади се укроти малко. Явно е от буйните и темпераментни деца, не ти е лесно. Hug

Ели, как е кученцето днес? Ако се мъчи много, мислили ли сте да го приспите? Много е мъчително да вземеш едно такова решение, но и да го гледаш как се мъчи е доста болезнено. Миличкото, дано се оправи. Какво казват лекарите?

Приятен почивен ден, момичета.  bouquet

# 78
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Привет, момичета!
Анет, успех на работата! И дано Тошко свикне бързо с яслата и да се оттървете от пелените!

Аз чакам утре резулататите от класирането за нашата ясла. Малко ми е притеснено, понеже Вяра все още не може да се храни сама, а и все за баба си плаче /нали тя я гледа/, но се надявам да свикне бързо!
Все още не съм напазарувала сериозно за зимата. От Ла Редут имам някои покупки, но те далеч няма да са достатъчни.

Мама Дани, успех  на теб в новата работа! И разбира се с детския клуб! Страхотна идея! И дано интервюто мине успешно!
Пиги, Диди, големи сладури мъниците! Толкова щастие лъха от снимчиците!

# 79

почерпе те се за мое здраве

# 80
  • somewhere over the rainbow
Ето ме и мен.
Разписвам се за бързо, докато не си е дошла фурията, че няма да ме стави на мира. Баща й отиде да я вземе от свекитата.
В Карлово имаше панаир, с всякакви люлки и въртележки. Вчера я водиха двете баби, возила се е на кончета и влакчета и се изкефила максимално. Сега ще я разпитам за впечатленията й. Купили й една свирка и свирила с нея през целия път до вкъщи, което ще рече през целия град. ooooh!
По въпроса на Дидито - като цяло Дая е сравнително кротка. Не е конфликтна, дава си играчките, обича децата. Не е агресивна - не посяга, не хвърля ... само вечните инати, но дете е, няма как да минем без тях. Доволна съм Heart Eyes
И след тези суперлативи да ви се оплача, че вчера наплю баща си, щото й се скара Shocked А че показа среден пръст на баба си казвала ли съм ви ooooh! Всичко копира.
Все още не спи спокойно цяла нощ - буди се два-три пъти за мляко или да пишка. Преди две нощи поиска да яде чушки, домати и краставици...в 2 часа през нощта Rolling Eyes

Утре трябваше да сме на ясла, но се отлага за 8-ми, че ремонта не бил завършил. В тази връзка Ели, убеди татито да я пуснете на ясла, значително ще си улесните положението Peace

За караниците с мъжа и аз мисля и правя като Пиги - говоря, говоря и като видя, че няма разбиране отсреща, казвам Айде не ме занимавай или Прави каквото сметнеш за добре!. Той явно премисля, че съм права и идва мазен мазен Mr. Green Думата дума ражда, така че по-добре всеки да остане насаме със себе си, да отминат емоциите и тогава, ако е нужно, да се говори. Повечето караници са под действие на някакви емоции, а не на реално съществуващи големи проблеми. Поне при нас е така, а вярвам, че и при всички Peace

Тиция, мъжът ти е толкова готин и разбран човек, кво се караш с него? Naughty То винаги има за какво да се спори, когато на едно място са повече от един човек. Лошото е ако почнеш да се караш със себе си hahaha Crazy

Това е от мен, отивам да гледам снимки и дано ми остане време да кача малко от сватбата /мразя да качвам/.

# 81
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит рожден ден на Isi kam!

# 82
  • Варна

Честит Рожден Ден Иси!
Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта - то нека бъде вечно твое!

# 83
Иска, Честит рожден ден!
Във този слънчев ден
приеми най-скъпи поздрави от мен
послучай твоя ден рожден.
Бъди все толкоз мила и добра,
бъди си просто майка и жена.
И не преставай да даряваш
с обич и със топлота
твоето богатство,твоите деца.
И макар годините да натежават,
остани си млада и помни
че всички днес те уважават
на колкото години и да си.

Пожелавам ти  също така и много здраве, щастие, успехи и само хубави неща да има в живота ти!

# 84
  • Варна
[color=red]МИЛА ИСКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти желязно здраве,
приятели верни до гроб,
море от любов и бряг,
на които винаги да те чака някой

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНООООООГО ПОДАРЪЦИ!  bouquet
[/b][/color]

# 85
# 86
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден,мила Иси! nbirthday
След тези прекрасни пожелания от момичетата всичко бледнее,но все пак ти желая много здраве,много любов и разбирателство в семейството!Да са ти живи и здрави синчетата,а мъжа ти да те боготвори!Много целувки от нас! Heart Eyes Hug Hug Hug
Пиши как сте семейството,как изкарахте лятото,бяхте ли на почивка,ще ходите ли-нищо не казваш!

# 87
  • София
Иси,честит рожден ден.Много здраве ти желая и не само на теб,а на всичките ти любими хора.И много любов също.Наздраве.  bouquet

Все се каня да пиша повече и все ме домързява.И сега преди да легна имам да свърша още някой нещица,а се поизморих.Хайде дано утре се наканя.

# 88
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59Честит рожден ден мама Дани! newsm59

# 89
Иси честит рожден ден на патеричка! nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт