Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 122
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте и от нас,ние вчера се върнахме от море.Беше разнообразие,но с Влади почивка нямаше.Последния ден и ние с татито се разболяхме,та сега ми е лошо,главата ме цепи,вие ми се свят,абе ужас!Както и да е,по-късно ще покажа и снимки,някой ако иска да се разнообрази да погледа.
А иначе,Арлина и аз се присъединявам към казаното от мама Дани-нека сестра ти мисли положително,това много помага,има и книги за това как болни от неизлечими уж болести оздравяват само мислейки в положителна посока.Дано и скоро се намери гръден хирург и операцията да е успешна.Малката е прекрасна-душичка!Много е оформена и сладка-айде скоро мама и тати да си я гушкат-стискаме палци. Hug
Мамо Дани-много сте дейни с мъжа ти-браво!Успех с клубчето и на теб-с работата!
Трябва да ставам,но по-късно пак ще се включа,че ми липсвате. Simple Smile Hug

# 61
ЧЕта ви редовно, но при нас няма нищо ново и не пиша.Моля се за сестричката на Арлина, дано скоро да има хубави новини.Имам един въпрос, направихте ли на малките реваксинацията на ДТК?
Пиги, дай снимки да гледаме. Аз не мога да влезна на разледам последния албум, защо така?

# 62
Ехее Дани вие много нови начинания!Браво на вас,и за новата работа и за клубчето,разкажи ако имаш време подробности и аз съм намислила да си правим нещо такова но тук в Пловдив има бая вече   Grinningхихих,може в Хисара,а като завърша може и детска градина да направим  такава седмична събота- неделя също няма,а много рдители биха се възползвали,като го откриете ще го посетим да знаеш  Wink Heart Eyes

Моето куче умира,след преливането на кръв се оправи пи лекарства от вчера пак е зле не яде не пие вода Sad

# 63
Дани, успех в новите начинания! Peace Все хубави неща около вас. Определено подобни начинания, зареждат с енергия.

Ели, много съжалявам за кученцето ти. Прекрасно знам как се чувстваш. Cry

Анет, дано занапред Тошко се адаптира по-бързо.

Ние  днес си имаме гости, чакаме Калин да се прибере и така... Сега ще ходя да напазарувам някои необходими неща и ще приготвя вечерята. Wink
Майка ми и баща ми вече са Бг. , а на нас ни остават още 2 седмици и ще се видим. Grinning

Хубав ден.  bouquet

# 64
Момичета, моля ви ударете по едно рамо: Hug: http://zar.bg/snimka/view_snimka.php?snimka_id=947

# 65
Eто ме и мен посреднощите.  Flutter
Досега си правех педкюра,че няма време кога иначе.И цветенца рисувах,1 час си играх.

Скарани сме с мъжа ми.Само спорим за щяло и нещяло.Аман вече.  ooooh!

Ивка къде си?Пиши как е Цецко.  Hug

Този вирус ми е ясен.Изкарахме го още през юли с Гали.Мн е гаден.Нещеше да яде,да пие нищо.Кошмар някакъв.Т... Confused
Скорошно оздравяване на всички!

# 66
Ронка,ти май сериозно залагаш на принципа,че любовта на мъжо минава през корема LaughingАлекс може да хвърля по едно око тук-там,ама първата любов ръжда не хваща,така че чакаме Емката да се върне. Heart Eyes Hug
Рени,и ние сме така и вече нерви нямам SickМай аз съм психясала повече,защото съм претрупана с работа,имаме и проблеми с евро-субсидиите,на които много залагахме...Всички турци си ги взеха,а нас ни спъват за всевъзможни глупости #2gunfireСменям темата,че пак се ядосвам.Като стане напечено,си врътвам дупето на една страна и се старая да не си отварям устата,че става още по-зле.Ох,понякога ми идва да си лепна един лекопласт на устището ooooh!

# 67
Здравейте майчета
Нас също ни хвана този летен вирус, в неделя вечерта татито във вторник и Цвети пратих ги при свекърва ми и нея разболяха, вчера ми ги върна уж вече зсрави но вечерта пак и двамата ги хвана разстройство, само двете с Васи още се държим дано не ни хване.
Ренито Като чета и се замислих от колко време не съм имала време просто да се занимавам със себе си, понякога на човек просто му е необходимо да не мисли за проблеми и просто да се поглези.
Ели много съжалявам за кученцето знам как се чувстваш преди 5г. точно на 14февруари почина моето куче от тогава този празник  не го празнувам.
mgizdova ДТК са били на цвети когато беше на 1г.6м. това сега като проверих е 4ти прием.

# 68
 ooooh!  Чухте ли по новинитв че арестували български военни в шпионаж ги обвиняват,в Гърция,наши съседи са  Crazy

#Crazy

Кучето още е живо а Юл 6ти ден дриска #Crazy

# 69
Добро утро!
Днес отиваме да си приберем детенцето. Нямам търпение.

Мгиздова на година и нещо и направихме реваксинацията. Даже от яслата ме натискаха, че много се забавихме, все не беше напълно здрава или аз забравях. Не помня кога точно, но беше пролетта.

Ели, миличката ти. Много ми е жал за кученцето, горката душичка дано се оправи.
Не съм чула нищо? Какви военнни?

Ренка, отлично те разбирам. Ние имахме много такива моменти през последната година. Слава богу сега се поуспокоихме и вече всичко е наред. Много е гадно когато има някакви проблеми, а и в къщи не ти е спокойно и само караници. Ще мине, не бой се. Важното е да има любов и всичко е поправимо.

Мама Дани чудесни новини покрай вас. Пожелавам успех в начинанието и новата работа!

Ронка не мога да те засека на скайпа, все късно сядам и за малко а теб те няма. Беше ми станало мъчно тия дни за теб Heart EyesПрегръщам те силно и нямам търпение да се видим и да се наприказваме на воля. Аз за съжаление няма да съм отпуска точно на 15-ти, но нищо. Все ще се видим, само да останете поне 1 ден в нас.

# 70
# 71
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета,два дни нямах време за писане,но поне гледам да следя темата Hug

Ели,не се съмнявам изобщо,че ще се справиш и аз съм козирог,захванеме ли се с нещо,няма отказване,дано да се оправи кученцето ти Hug На Цвети за разстройството,дадох да изпие през устата една ампула гентамицин(няма вкус),това е антибиотик,който не се усвоява от червата,само преминава през тях и очиства от бактериите,действа локално(нали знаеш,че иначе се бие мускулно или венозно),няма странични действия,когато се приема по този начин и Ентерол по две прахчета дневно за 3-4 дни,не запича,само възстановява стомашно- чревната флора,ако искаш дай на Юл,разстройството спира на другия ден ако не е в много остра форма, иначе до 2-3 дни.Рехидрин,Хидрасек и подобни,предпазват единствено от обезводняване,не лекуват разстройството!

Синеоче да нацелуваш Лорето и от мене,много сладка е станала Heart Eyes

Ронка,чакаме те с нетърпение,да намериш временце и за нас Hug

Мгиздова,направихме реваксинацията малко преди Цвети да навърши две години,аз нали така бях решила-ДТК и ИПВ,в ръчичката и крачето мускулно,голям рев беше. ooooh!

Ст.Г.,трудно е да намериш време за себе си,но действа много добре на психиката,човек трябва да намира време да се поглези,а и мъжете обичат жените им да изглеждат добре,поне моя де Mr. Green

Рени,понякога е по-добре да отстъпиш,дори мъжа ти да не е прав.след това го осъзнават и им става по-криво отколкото ако се караш и спориш.С моя мъж ако реша да споря за нещо все той е прав,но когато му кажа гледай си работата и прави каквото искаш,съответно съм му и сърдита ,веднага омеква и не предприема нищо без мене.

Мама Дани,много се радвам за вас,дано всичко в новите начинания да върви по вода fingerscrossed

Анет,не допускай детето ти да ходи с памперси,ако трябва воювай с тъпите лелки и им обясни,че детето ти е научено да  ходи по нужда в тоалетната,но по-трудно се адаптира в новата ситуация и за това се изпуска,което е съвсем нормално,то и на по-големи деца се случва,какво остава за толкова малко дете,ей много загубени хора има в тия градини.

Сузи и аз се надявам да се видим следващия път Peace

Айде махам се малкия крокодил се събуди,няма спокойствие  Sad

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 16:58 от Пиги®

# 72
  • През девет земи в десета
МОРСКИ СНИМКИ!

# 73
Мерси Пиги

# 74
  • София
Ето ни и нас на моренцето:
http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/23/23
Като си спомня каква какафония беше там,искам да ви питам:Как се държат децата ви на обществени места?Защото сме се видели в чудо с мъжа ми.
На улицата:отказва да върви за ръка,тича на посоки,вървя ли малко по-напред за секунди се завтичва към пътя с колите.Ако сме на тротоар с улични търговци-отива при някой,започва да му говори,пипа всичко.Опитам ли се да го откопча-рев,крясъци,тръшкане.
В ресторант:не иска да седи на стола и за секунда.Слиза,обикаля да разучи навсякъде кое къде,влиза зад бара,ако има прибори ги хвърля,отива на някоя маса,заговаря хората,качва се на стол до тях и си общува човека.Опитаме ли се да го вземем-рев,крясъци,писъци,тръшкане.
На плажа:пръска с пясък който му падне-нас,минувачи и хора,които си лежат,завтичва се и минава през хавлията на някой.Харесва си някой и започва да си общува-сяда,приказва си човека,идва взима си играчките и се премества при съответния човек.Опитаме ли се да го вземем при нас-рев до Бога,тръшкане,истерии и прочие неща,които ме изкарват и мен,и баща му от равновесие.
Опитах всичко-и с добро,и с лошо.Прочетох сума ти материал за темпераментните деца,но така и не намерих отговор.Просто незнаем какво да правим,това дете не спира и за секунда,вкъщи какви щуротии измисля-не е истина.Цял ден с него и пакостите му се занимавам,много ми е трудно и чистенето,и готвенето,и изобщо-трудно ми е с палаво дете.Сестра ми има три и ми казва,че не и е толкова трудно,колкото на мен.Ако някой има съвет-моля да сподели,че ще полудеем вече.
Жоржи-как усмири малкия Дим?Вие пак на ясла се уредихте,а ние нямаме шансове,вече мисля за частна само и само някой да го усмири тоя дребния и аз да почина малко.
Само се оплаквам,ама какво да правя-наистина съм изцедена.
 Sad

Общи условия

Активация на акаунт