Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 121
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
Ронка,връщай ни снахата в БГ,че да не идвам аз да ви забирам Naughty
Дю,на нас много ни помогна чай от джоджен като бяхме с разстройство.Може да пробваш поне като допълнителна атака.

# 46
Ехоо Днес се записах платих,и вече съм студентка,имам право на стипендия като майка на дете до 6 години,незнам каква е сумата но пак ще е нещо,искат задължително доходи и аз незнам какво да пиша като доходи ,нито аз имам ,нито ,мъжът ми някъде нещо декларира,а трябвало да е не по малко от 70 лв на човек,искат доходи  пък от де да ги взема,дайте идея какво да напиша newsm78просто не приемали молби с по малк одоход от 70 лв newsm78 #Crazyлуда работа

Юл още е разстроена и повръща,ама като я тъпчат баща и и  баба и така е

Дю  Flowers Rose Flowers Rose  разкажи ни ако искаш Confused

# 47
  • През девет земи в десета
Здравейте мацки,ние вчера бяхме цял ден на шопинг и купих на Цвети почти всичко необходимо за зимата
,дънки,якета ботушки,блузки,да не тичам после като стане лудница заради учениците.

Оправих се с идиотите в офиса,сега се надявам оставащите ми дни за почивка да са по-спокойни,на мъжа ми крака не става по-зле,не се и оправя де,но  не е толкова изнервен,чакаме си каката да се върне от Приморско,пак се е контузила,май ще трябва пак да се прави операция,но по-сериозна от предишната,какво ни подгониха само болест незнам ooooh!

Рони,пък като се чувстваш не на място идвайте си и това е ,на нас ни липсваш и много ще ти се радваме ,а Емата ще я нацелувам и намачкам  Hug , що се отнася до парите,те се изкарват и в България,може би по-трудно,но не е невъзможно!

Дю,радвам се,че малката е добре и ти ще се оправиш,дори по-бързо от нея Hug

Нан Hug,само да ми остане малко свободно временце.

Изчезваме на разходка,временцето е супер,да поиграе Цвети с децата навън.

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 17:17 от Пиги®

# 48
Ронче , муцко,не бъди тъжна! Всичко ще се подреди. Нормално е да те хваща носталгия отвреме навреме, особено като си сама с детето. Мен ме хваща че съм си в Бг-то като Павлин го няма.

Освен това ви чакаме на 15-ти с нетърпение!  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хей Крис, супер завиждам ти малко. Почва да ме хваща пак желзнието за бебе, обаче засега изчакваме. Може после направо още две едно след друго. Laughing

Пиги, забравихме се с вас, Цветето няма да я позная сигурно.

Ние този уикенд си взимаме детенцето. Хем ми е кеф, хем като свикнахме малко на живот сега какво ме чака...В петък отивам на шопинг, както казвате, че трябва да купувам анцузи и гащи за яслата, пък и за мен нещо да си повдигна настроението.

Елинка, честито! Вече няма накъде, записа се, това е. И да мрънка и да не мрънка мъж ти ще учиш! Да знаеш абсолютно ти влизам в положението понякога. Хем не трябва да остъпваш и да си държиш на своето хем няма накъде. Да си финансово независима е лесно да се каже, но млада, с дете и без образовние, много ми е чудно как?  То какъв е зор да почнеш свястна работа след като имаш малко дете, да търчиш до яслата през задръствания и да не излизаш болнични щото все нещо има да се върши...само аз си знам!

Обаче обрзованието е правилната крачка, която ти правиш! Няма да ти е излишно, сигурна съм.Аз по едно време съжалявах че завърших магистратура, мислех че само си загубих времето и е било безмислено. Обаче сега имам възможност в работата да почна да се занимавам с още нещо, ще изкарам обучение за вътрешен контрол и искат магистратура. Аз приех и много се радвам, защото все пак ставам по-ценен кадър. Така, че - дерзай!

Леле, пак се разфилософствах! Отивам да разнообразя мача  Laughing, чао

# 49
# 50
Не бях влизала от доста време и си мислех, че ище има много да чета, а пък то.....няма никой в темата.
Много болнички пак са се събрали - на всички много  Hugи скорошно оздравяване!
Пиги, отдалече се подготвяш. Мен ми прави впечатление, че тук в Русе все още не са заредили добре магазините с есенни дрехи.
Ели, честито! Но не мога да разбера, защо не приемат молби с доход по малко от 70 лв.?
Отивам да ви чета

# 51
Аз си мисля че не приемат с по малко от 70 лв ,защото реално няма човек без някакви доходи и по малко от 70 лв на месец е нереално да имаш,но аз и с 5 лв на месец карам,като всичко друго плаща татито,аз нямам доходи,освен ще искам бележка от съда че шефа го съдя и не ми е плащал майчинството.... ooooh!

Абе момичета  аз се чатнах,незнам как ще издържа с куче с дете ,бабата е на "квартира" у нас,не си говорим,само чрез Юлия де,не се съмнявам че ще я гледа,но не сме се питали,тя е ОВЕН тъп,и май няма да се спогодим,незнам как ще ходя на лекции и кой ще гледа Юл,баща и не иска да чуе за ясли,то и аз,бабата нея  си не може да гледа ooooh!

днес чак в 14 часа закусвах, до тогава се разправях с детето,куче,пазарувах,готвих,Юл приспивах,ТЯ afwitch си отиде сутринта на кафенце,върна се в 12ч сложи си в табличката кисело млекце плодово,1 кебабче, питка(купила си 1 кебабче) ябълка, прасковка,и си отиде в стаята,после се върна изми си табличката,абе квартирантка,всичко наше е общо нейното си е нейно......и цигарки, кафенце ,книжка всеки петък нова книга купува,кабелната,вечер пак на кафенце,е не издържам,само аз оправям всичко из вкъщи...

И чат пат я хванат лудите иска заеми от моя,чат пат отсече няма да плащам кабелната(само това плаща) и Николай като и каже и аз няма да я платя не ми трябва кабелна,и гледаш плати я намери заем,после дай ми пари да си върна борча,той вече не я издържа и обяви апартамента за продажба ,ама кой ще го купи и кога #2gunfire

Е наоплаках се да си имам проблемите,отивам да намеря време да се изкъпя и да се пооправя че приличам на една баба долу от входа запуснала съм се,ми няма време,,,та затова се чудя и се чудя ли чудя как ще се оправя

# 52
Ели, Ели, не ти е лесно на теб! Confused
Каквото и да ти кажа, ще е малко. Не ги приемам за нормални аз тези отношения...по- точно не приемам съжителството на младо семейство с родители, било то свекърва или тъща! Не приемам и отношението ма мъжа ти към теб на моменти. Ама, това си е мое виждане. Аз лично ти желая да се отделите от свекървището, и да сте много щастливи заедно. Желая ти успех в ученето, и не се отказвай! Hug Когато човек има желание, винаги намира начин! Wink

Пиги, браво за хубавия пазар който сте направили. Аз още съм си на вълна Лятооо. Много малко ходих на плаж поради неподходящото време тук. Та за това зимните пукупки са ми доста далеч. сега купувам есенно-пролетни. Wink

Синеоче, чакайте ни!
Лети, може и да ви доведем момата, защото Алекс трява да има някакъв контрол, че много се оглежда по момите! Joy

# 53
  • Варна
Ели толкова си ми симпатична и ми е много мъчно всеки път като прочета такъв пост от теб! Не мога да разбера защо твоя мъж не иска да учеш, не иска Юл да ходи на ясла....... Те вместо с майка си да те подкрепят и да ти помогнат........ Предполагам, че мъжът ти няма висше образование, иначе едва ли ще постъпва така с теб. Моите родители са били студенти във втори курс когато съм се появила аз  Laughing, но със стипендии и помощ от родителите са се справили / даже са живяли на квартира/.Може би си казвала, но съм пропуснала - твоите родители не могат ли да ти ударят едно рамо - поне до като си на лекции........  Според мен ти имаш 2 варианта - или да запишеш Юл на ясла, или да отложиш ученето за следващата година и да запишеш Юл на градина.
Жоржито - голям провал с яслата. Освен че мнооооооооооого реве, а ми започна да се напишва, че днес даже се е и наакал. Като се има предвид, че аз наакани гащи не съм прала. Той от много малък ака само в гърне. Като беше с памперс се е случвало да има ако на място, където не мога да го изакам и съм му казвала да кара в гащите, но той започваше да реве...... Искат ми го с памперси. И се чудя какво да правя. Thinking
Ронка и аз понякога изпадам в накива състояния. Лошото е, че в такива случаи и шопинга не помага - напротив - в такива случаи купувам все някакви ненужни неща, които остават в гардероба даже с етикетите Embarassed Според мен се чувстваш така защото си сама в къщи. И в България да си това ежедневие само със и около децата направо може да те смачка. Ако можеше до ходиш на работа и да общуваш с повече хора щеше да се чувстваш по друг начин. Аз съм жив пример - категорична бях,че Тодор ще го гледам до 3 год Naughty все още съм много много против яслите/, но накрая не издържах психически и физически на темпото на децата и реших, че и за тях и за мен ще е по-полезно да се разделяме през деня. Живот и здраве септември смятам да почвам работа.

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 16:14 от Анет

# 54
Анет -той няма висше,но не е против да уча ,а е против да съм редовно и да ми гледа детето майка му,защото той не всеки път ще може,и той не я понася,моите родители са разведени,баща ми го виждам 2 пъти в годината,майка 1 път на 2 месеца,, работи на смени и в почивните дни нея си не може да оправи,затъна в борчове покрай абируриентската на сестра ми и сега 7 години ще изплаща кредит,не ми дава пари откакто съм с него,вече 9 години,ако даде нещо то е или за празник с повод или аз и ги отклонявам като я гледам колко е изстрадала 20 лв мен няма да ме оправят,та и там няма кой да ми помогне,Николай плати всичко около цялата работа ,той ако не е искал нямаше да плаща,понякога само  се сдъвкваме но сме козирози и двамата,а майка му дето толкова ревеше за внучета 65 години внучета чакала, а сега къде е,седи си в стаята и си гледа бабините Crossing Arms
  Пък като видя много зор ще го прекъсна и догодина като тръгне на градинка..... Crossing Arms
Ама аз ще се справя,просто си споделям с вас щото няма с кой Cry

# 55
  • Варна
  Пък като видя много зор ще го прекъсна и догодина като тръгне на градинка..... Crossing Arms
Ама аз ще се справя,просто си споделям с вас щото няма с кой Cry
Разбирасе че ще се справиш, ако си мотивирана! Peace Няма ли вариант да минеш задочно newsm78. Наистина ще ти е доста по-леко.

# 56
Да да след 1 семестър ,майките с деца имат право да се прехвърлят задочно,но след 1 семестър зора е до януари да избутам зимата  Confused

Но стига с мен че разводнявам май темата ooooh!

После ако успея или утре ще пусна снимки от Велинград,бай за сега на всички ви Hug

# 57
Eто ме и мен,чета Ви,но 3 дни съм на работа и нямам възможност да пиша.
Утре обаче сме на плажа   grinning039  Ще почивам 3 дни.Сега ще имам мн повече свободно време.

Ели успех с учението.Дано свекито да ти влезе в положение.Тя не работи ли?

Аз днес също ходих на пазар.За малкият купих бельо,нощничка и още някои дреболии.През почивните дни ще пазарувам още,че и аз обичам да се запасявам на време.И пантофки за яслата купих за есен-зима.

В София изкарахме мн хубаво.Малкият не е плакал,за мое успокоение.Аз също не плаках,имах си други занимания просто.Бяхме 9 момичета и беше забавно.След 17ч ходихме по магазините.След 20ч вечеряхме и играехме белот или пък се лакирвахме и бърборихме.Чухме се с Ивка,но тя нямаше възможност да се видим.Пък и разстоянията са доста големи,както знаете.

Гледах снимки на малката Соня.Мн хубаво бебенце е.Пожелавам на родителите и скоро да си я гушкат и всичко да се подреди за тях в най-добрата посока.  Praynig

# 58
  • Варна
Здравейте и от мен.
Най-после и аз да се включа.Срещичката ни с Бета и Анет мина супер,макар че както и те са писали всеки тичаше подир детето (децата) си.По-късно и аз ще се включа със снимки,но и моите са доста размазани.Съжалявам,че не се сетихме да се снимаме.Ние поне нямаше да сме размазани  Laughing

Бета,жалко че  ви се е провалила почивката,но така е с малки деца.Щяхме пак да се виждаме...Живот и здраве ,следващия път може да се срещнем на ваша територия.Ако все още не сте тръгнали,ви пожелавам приятно пътуване. Hug

Анет,не се притеснявай за Тошко,ще свикне.Явно му е нужно повечко време за да се адаптира.Ти предварително се беше настроила ,че може да се повтори опита ти с Мишо.Гледай по-положително на нещата и ще видиш ,че всичко ще се нареди.

Пиги,ама и вие чудна почивка сте си изкарали.Пожелавам ви болестите да бягат надалеч от вас.А следващия път без такива премеждия и да прескочите до Варна да се запознаем. Peace

Ели,пожелавам ти успех в следването.Придържай се към максимата,че всичко което не ни убива ,ни прави по-силни.А аз знам ,че ти си силна. Hug
Навремето,ходех на работа,следвах и гледах и малко дете.Е оцелях.

# 59
Здравейте и от мен
От доста време само ви чета и н ми се пишеше, но не съм ви забравила.  Hug Да знаете гледкам си ви за да сте близо до мен, макар и виртуално.
Арлинка милата ти сестричка, но аз знам че човек може да преодолее дори и това. Кажи и всеки ден да си повтаря днес съм по добре от вчера, да си представя как с всяка глътка свеж въздух тялото и се мобилизира и убива лошите клетки.  Praynig Praynig Моля се и вярвам, че ще бъде добре.  А малката Соня е прекрасна и ще бъде най-щастливото бебе със здрава мама.  Hug

Ели не му мисли, страшно е в началото докато разбереш за какво става въпрос, после знаеш къде може и къде не и ще си подредиш дните Hug С теб сме приятелко.

Ама че много болни дечица и мами, какво става. И ние сме в кюпа онази вечер Криси се събуди в 5 часа с висока Т (беше около 39). И тази му пуста Т не спадна повече от 24 часа, днес нямаше няма и други признаци, само беше безкрайно крив и не искаше да яде. Таи вечер успях малко да го накарам да хапне и после заспа. НАдявам се утре да си е добре .  Praynig

При мен новото е че на 10.09 започвам работа. Ще работя като учител по нформатика и статистика към една гимназия тук в Сопот. Заплатата за региона е прилична, работното време съща ( до обяд). Казаха че мога да си заявя претенците ако примерно искам да нямам 1ви часове, колежките били все млади. Добре звучеше. Утре си пускам молбата и автобиографията, но иначе всичко е оредено.  Blush

С мъжо правим и детски парти клуб тук в Сопот. Всичк  готово, но ни въртят с документите в Общината и за сега не можем да го отворим, но се надявам да успеем до 10 дни.  Praynig Rolling Eyes

Другото, което ми се случи и е много важно за мен е че на 08.09 съм на интервю в Американското посолство надявам се да ме пуснат да отида да си видя братчето, че не съм го виждала от 25.05.2006 година така ми е домъчняло. Стискайте палци да ме пуснат.  Cry

Е това стига, че ви залях. Целувки на всички мали сладки юлчета и юлки Wink

Общи условия

Активация на акаунт