Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 118
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Здравейте душички Hug
Минавам само за малко Wink

Много болни  Shocked ужас....Пепи111,Бетта,Дю ,Ели бързо оздравяване на душиците Hug
Ние се оправяме,Друндела с Хомеопатия,а аз с ...нищо #CrazyКак стана тая работа не разбрах newsm78.както и да е,слава на Бога беше само истинка Peace
Анет,как беше първия ден в Яслата? Hug
Ронка,разбирам те чудесно,относно носталгията.И аз бях така в Анталия Peace,е нашата ситуация беше по-различна де,но чувството да искаш да си си в къщи,същото.Защо не се приберете?в София или във Варна има много място за реализация PeaceВие си знаете де,нали знаеш че съм с теб Heart Eyes
Ели,твоя мъж ме умаря направо Crazy,дано бързо да влиза в релси Peace
Пиги,много се радвам че те виждам Wink,дано всичко лошо е останало зад гърба ви Praynig.Съпругът ти бързо да се оправя,горкият Sad
Аз на пубертета май му хванах цаката Mr. Green/да не се хваля много де/.То и аз уж съм зла,но никой не ме гледа в очите Rolling Eyes   Wink

Крис, онзи ден си мислех за вас. Hug

И аз Hug.казвай как си?кога ти беше термина,абе всичко Wink

Олелеее Бетта Shocked.Милата Яна,дано се оправи.Утре ще ти звънна,а ако имаш нужда от нещо и ти се обади  Hug

# 31
Бета, бързо да се оправя Яна. Не се тревожи, че отказва храна, организма знае как да се бори с вируса.
Дю, и Гери да оздравява, че ще й изям червените бузки. Wink
Джорджи,  Hug
Пиги, много си готина на аватара. Имам същия потник. Wink

Хайде лека нощ, и утре всички да са здравички.

# 32
Бета,наистина ако се нуждаеш от нещо ,звънкай HugАман от тези летни вируси #Cussing outАз вече десет дена съм с адска хрема и е направо нелепо-на плаж с носна кърпа ooooh!
Ронка,хайде миличка връщайте сеееееееее HugИмам приятели ,които бяха две години в Канада със зелена карта,ала въпреки доброто уреждане и на работа,и битово,другата седмица се връщат окончателно.Имат абсолюно същите сображения като теб..Работиш,работиш и само около това се върти животът ти SadТе затова и чужденците,които веднъж дошли да живеят тук,не искат посмъртно да си ходят.. Mr. Green

# 33
Здравейте момичета! Hug
Ние се завърнахме отново.Сестра ми се държи,колкото може,сега чакаме резултатите от хистамията и тази седмица ще я изпишат от тази болница.Още не са намерили гръден хирург за следващата операция.Бебето Соня е добре,бабите я гледат.Преди да тръгнем се отбихме за 5 минути да я видим и да я снимаме,за да я видат мама и тати.Надявам се утре да мога пак да отида.Наддава си детето,добре си хапва,вече е 2500,много е мъничка,ама е много оформено и хубаво детенце.Ето малко снимки да я видите:
http://arllina.multiply.com/photos/album/19/19

Отново много болни дечица SadБързо оздравяване на всички.  Hug Hug Hug
Джорджи:точно тези са хомеопатите,семейството.Ние сме при жената.Дано да помогне.Родителите на моя съпруг пък живеят малко по-надолу по улицата,до детската градина. Wink
Рони: Hug Hugдръж се мила.Мен много ме мъчи също носталгията,дори като ни няма за седмица.Не мога да си представя да живеем някъде за по-дълго време.Не ставам за тази работа.Ако не можете да издържите,съберете малко парички и се върнете у дома.Поне няма да се ядосвате,че не сте опитали. Hug Hug
Пепи:не разбрах,вие септември ли ще сте в Прага?Нашият полет е на 20.09.Като стана така със сестра ми мислехме да връщаме билетите,ваучарите,всичко,ама за сега решихме да изчакаме.Така ми се иска да си почина малко. SadИ така ми се ходи на плаж.Това лято се къпах само 1 път в морето,нищо че е на 5км от нас.Дано да успея още веднъж преди да си е отишло лятото.
Изчезвам,че Зоя ме дърпа да закусваме.

# 34
Арлина, малката Соня е прекрасно бебе! Толкова е оформена, сладка и нежна. Моля се всичко при сестра ти да се развие по най-добрия начин и скоро да гушка тази прекрасна душичка. Praynig Ако имаш нужда от нещо, обади се. Ще се опитам да помогна в търсенето на гръден хирург. Hug
Благодаря ти за милите думи, въпреки това което преживявате в момента. Heart Eyes

Лети, много си права, че го няма живеца, който е в България! Работа, работа и пак работа. Повечето ни познати тук работят 11 месеца в годината, за 1 месец почивка в България  Shocked Ми аз не ги разбирам така нещата, далеч съм от мисълта, че тук ще направим големите пари или кой знае какво. Дойдохме за по-добър живот, но се оказа, че това е невъзможно, поне за нас! Не мога да си представя да мишкарстваме и после да имам някакви пари зад гърба си, е за какво са ми като не живея както ми харесва. А тук не мога да живея както ми харесва, защото всичко е коренно различно. Спирм да ви занимавам с мойте терзания!

# 35
Арлина,къде са точно тези хомеопати,защото нашите живеят точно срещу детската градина ?Аз където и да се обърна във Варна чувам само лоши неща за Хаджиева и печалбарството й и съм решила да ходя също в Добрич.И без това през ден ми се налага да отскачам до там по работа,та поне да съчетавам и с лични дела Mr. Green 

# 36
Дю вземи за повръщането натриев цитрат,сиропче е а свещичките за повръщане дразнят ако има разстройство,бета дано вие сте по добре,как така нищо не ще Яна,Юлия днес пак ака 2 пъти рядко сега и правя ориз на фурна с пиле,давам и ентерол,хидрасека не върши работа и чай от шипки,дано утре вече да мине аман от тоз вирус за втори път вече ooooh!

Ходих да се снимам и да си взема от психото бележка,не се водя на отчет Mr. Green

Рони кураж и каквото решите това ще е най доброто,все пак от вас зависи,много е трудно предполагам а в страната си си при свои винаги си чужденец другаде

Ох  усещам че имам да върша 10000 неща а нищо конкретно чак толкова няма да правя направо имам някво усещане че не съм свършила някаква работа,а остава само да се запиша,но покрай Юл,кучето,днес среща със съученички,трябва да си поливам долу борчетата (дето си сях) и имам чувството че имам много работа Crazy

# 37
  • София
 Здравейте милички.
Не успях да ви попрочета малко в предишните теми,че все имам нещо за вършене.Разбрах обаче,че нещо неприятно се е случило на сестричката на Арлина.Каквото и да е то желая от сърце скоро всичко да се оправи и да са заедно с детенцето си.
А болните пак много.Скорошно оздравяване и на тях,че аман от болести.
Нани,страхотна новина.Пожелавам ти лека бременност и на пролет един здрав бебок.
Моят термин е на 29.09,но нали ще съм пак секцио та за това в средата на септември,живот и здраве,ще чакаме бебо.Дотежава ми вече да ви кажа.Не съм качила кой знае колко,та приличам на слоница,но в жегите е ужасно.А още по ужасно е,че през ноща не мога да спя.Люси така и не е започна да спи спокойно по цяла нощ и сега и бебето като се роди,съвсем ще се сбогувам със съня.Ама карай,здраве да е,ще се оправяме някак.
Хайде,ставам сега,че мама дойде на гости за три дни и да и обърна малко внимание.До после.

# 38
  • somewhere over the rainbow
Хей, Пигчо, добре завърнали се Hug Бързо се оправяйте и те чакам на Скайпа.

Като стана въпрос за живот в чужбина - и аз не съм за тая работа. Животът в Бг-то /изключвам финансовата му част/ не бих го заменила с нищо. Това хора, това морал, интелигентност, чувство за хумор, срещи, купони, приятели - никъде по света не са същите и не си ги давам. Предпочитам с малко пари /колкото да стигат за основните неща/, телефон от 30 лв и кола от 3000, но тук, където си ми е мястото. Пари да трупам не искам, никой не си ги носи в гроба. Силно се надявам, че скоро ще се подобри и финансовото състояние на българите и ще си живеем царски Wink

# 39
Ели, повръщането спря. Само вчера сутринта беше. Сега сме с разстройство. Помага ни хидрасек, сутрин и вечер по едно саше от 30 мг. И аз давам шипков чай, искам да намеря компот от дренки, но за сега неуспешно. Надявам се следобед като идем до бабината къща някой от съседите да има.

Рони,  Hug Дано всичко да се нареди както ти е по сърце. Правилно е казала НАН, важно е да има за основните разходи, много здраве и усмивки!

Арлина, голяма красавица е Соня, пожелавам скоро да се гушкат с мама.  Praynig

Аз съм в болничен до края на седмицата, дано успея да се взема в ръце, че напоследък нещо не ми върви.

Момичета, днес стават 33 години от смъртта на моето малко голямо братче Ванчо. завингаи остана на 6 месеца! Почивай в мир малко ангелче!!!
Не те познавам, но често мисля какъв би бил жовотът ми с теб!!!  Flowers Rose Flowers Rose

# 40
Крис, дай някоя снимка на бремнното коремче и на бъдещият батко.
Ели, мобилизирай се и ще свършиш всичко. То в тази жега при вас, едва ли ти е до работа, но няма как.
НАН, на същото мнение съм за живота в чужбина! И за парите също, не съм тук да трупам богатства, а уж за по-добър живот. Но след като не сме удовлетворени емоционално, значи не ни е тук мястото. Naughty

Като се събуди Ема, мисля да отида на една шопинг терапия, определено ми действа добре. Wink

Дю, публикувала си преди мен.
Нека почива в мир братчето ти. Голяма мъка са изживяли родиелите ти. Sad

# 41
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте и от нас!
Аз също съм в болничен, но заради себе си. Не е нещо сериозно, но за всеки случай! И в тази връзка успях днес да приключа четенето на още една книга.
Гадна работа тези вируси. Всички около мен се оплакват- я хрема, я болки в гърлото...Пожелава на всички болнички бързо възстановяване!
Арлина, голяма сладурка Сончето! Дано скоро има възможност да е в прегръдките на мама. Относно Прага-ние летим на 19.09. и ще сме там 3 дни.
Ронка, мога само да гадая какво ти е в моменти на носталгия  Cry. Макар че си мисля, че при мен такива моменти биха били голяма рядкост, но все пак не съм го изпитала на гърба си. Мечтая си да забегнем нанякъде, но предполагам ще ми липсват много неща. Не толкова начинът на живот, колкото приятелите и моментите, в които щом ти трябват, са до теб! Желая ви успех, каквото и решение да вземете!

# 42
  • Варна
 Hug

Арлинка,от свекито знам,че тези Хомеопати имат много пациенти Peace Дано да останеш доволна  Praynig ще чакам да споделиш..
НАН,както винаги много точно си се изказала Heart Eyes.подкрепям и допълвам че не мога да живея извън Варна.Влюбена съм в родният си град Crazy
Дю,да  почива в мир брат ти Flowers Rose Flowers Rose
Крис,и моят хубостник не спи спокойно през нощта Tired.даже от днес го оставям да спи сам.от 8 месеца все някой спи с него.а през последните 4,5 това съм аз.претрепа ме това дете..ще го видим сам тази нощ как ще спи Rolling Eyes
Ронка,шопинга как мина Wink

Аз където и да се обърна във Варна чувам само лоши неща за Хаджиева и печалбарството й и съм решила да ходя също в Добрич. 

Тука вече мога да поспоря Peace.искам да запазя добрият тон,и затова ще ти кажа само,че ако се обърнеш кам мен,само добри неща ще чуеш за нея.Прекрасни даже Peace
Ще ти кажа  че,Димитър от една глътка мляко го хващаше деарията,а сега изяжда по 2 кофички кисело мляко на ден,и ушите му плющят Laughing. а и това че бях пред нервен срив и ревях като луда за щяло и нещало.....но това  сигурно няма значение.
Много пъти ме е консултирала  и лекувала само по телефон,без да и давам и една стотинка... и много още.... и съм сигурно че не го прави само заради,прекрасните ми кафеви очи..

# 43
Момичета  Hug
Малката е по-добре, от вчера сутринта не е имала разстройство, днес хапна малко и на закуска и на обяд. Но от тази сутрин аз съм на ред в тоалетната. У нас в болнични съм, ще гледам да почивам повече и така.

# 44
Днес няма никаква активност в темичката ни. Confused

Джорджи, шопинга мина добре. За себе си не купих нищо. Обзаведох Ема с едно сладко дънково яденце. Flutter Как спа малкия тази нощ сам?

Ема в момента се храни сама, яде лютеница и кюфтета. Няма да ви обяснявам за какво мазало става на въпрос. Crazy
Вчера както си играеше Ема на площадката с други деца, се напика в гащите. Като преди това я поканих, но тя категорично ми отказа. Е направо полудях, като я хванах за ръка...напикана се прибра до вкъщи. Разстоянието е доста дълго и един огрооомен баир. Само като ме усети колко съм ядосана изобщо не протестираше. След като се прибрахме се чух с майка ми по скайпа, и Ема й обяснява как се напикала в гащите и, че бебе е ошо(лошо). Joy Ако я изкарам без количка, не иска да върви, но като знае, че е виновна ходи маймунката малка. Може и гадно да ви се стори, ама трябва да се научи!

Общи условия

Активация на акаунт