Всяко едно си е уникално само по себе си и те привлича с индивидуалността си
Ама нали е за хайманлък -не отказвам

Пък и нали малката си има баща, да вземе и той малко да се прояви в грижите на малката
Да види дали ти е лесно на теб.
Как може да се държи така пуритански с теб,направо ме вбесява всеки път като го споменеш какъв е ...И преди ти бях казала,че най-важното е да си извоюваш самостоятелност и независимост,а това може да стане само ако излезеш от неговата финасова опека.
!
От цял балкан сумати хотели ни в един има ентерол или нещо такова само в един имаше смекта ама тя като повръщааа
луда работа
ревнува ме,и днес с един татко на люлките люляме щерки нашия седи на пейката ,а после ми се жалва много съм си говорела с таткото,ми като си люляме заедно децата си говорим

. И Яна от сутринта е кисела, докато накрая се усетих да й измеря температурата - около 38 градуса, има и разстройство. Баща й го изкара това преди два дена, аз също имам температура
.
. Не че много се видяхме, защото всеки си ходеше по отрочето, а те си имат и по повече
. Много са сладки и Жорко, и Тошко, както и по-големите им дечица. По-нататък ще гледам да покажа някоя снимка, не че много се получиха, защото всяко търчеше в своя посока. Яна накрая нацелува Жорко и Жаси, ако бяхме се видели за по-дълго сигурно щяха да станат приятелчета
.
И на мен ми беше много приятно да се запознаем с вас и Сузи! От моите снимки нищо не се е получило - или са размазани, или децата не се виждат.
, а сега защо ми е така криво за малкото - не знам. 

От няколко дни не съм в час. Страшна носталгия ме гони, не искам да седя повече тук. Всеки ден се питам какво аджеба правя тук
?! Няма го този живец като в България, няма ги приятелите, познатите, раздумката с тях, купоните, абе всичко, всичко ми липсва. Да не казвам голяма дума, но май няма да изкараме още дълго тук.
Спирам по въпроса, че като го мисля много, май не е хубаво.
,много прегръдки от мене за тебе и сестричката ти,да е жива и здрава малката племеничка,дано всичко да се оправи,понякога дори най-черните прогнози се опровергават и нещата завършват добре.Кураж и вяра и господ да е с вас,ще се моля всичко да бъде наред
Надежда има винаги! Като знам,че на майка ми извадиха еднокилограмов тумор,който беше зад гръдната кост и стигаше до сърцето и белия дроб,а лекарите казваха,че в най-добрия случай ще се опитат поне да облекчат състоянието и,за да не била смъртта мъчителна,а дали ще преживее операцията шансовете бяха 50 на 50.Обаче операцията беше повече от успешна,тумора доброкачествен,без да враснал в другите органи и го махнаха целия,а сърцето издържа и сега жената си е много добре и пак е готова да ми гледа детето.

Пиши как си, как караш бременността и Люси как се чувства като бъдещ батко?
!
. Тони ходи до ресторанта долу да търси оцет, правихме й компреси до 4 часа, дадохме и Панадол, тогава чак спадна под 38 градуса и заспа. През цялото това време беше закачена за мен да цока, пусне ли и започва да мрънка.
, кога ти беше термина? Как се справяш с двете тежки задачки дотук?