Икариам - 2 - "Долу кръчмите, да живее културата!"

• 48 079
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Виж ти, Делта и ПрМ били едно!  Shocked Хах, не знаех. Ето и доказателство, да не каже някой че си измислям  Wink

Съобщение     Sodom [28:60]     26.11.2008 8:41:04
...Ами ще видим точно каде , дали при нас или в ПрМ защото ние сме едно , но ще видя да е при нас , ти
само говори с вашите да не се ядосат , а те виждат как са нещата     ) Ще се радвам много ако стане , не
ми се иска да сме врагове     )

# 241
Поздравления на съюз Делта за новото им попълнение Whistling

Хах, и мен да ме нападат пет човека по шест пъти на ден в името на благородната кауза да се присъединя към съюза им, и аз бих отишла, че и пушек ще се вдигне  Joy

# 242
Да ве4е е при нас това моми4е,но разни6тихме слу4ая с нея и се оказва,4е преди да доиде във вашия саиуз е кандидатствала при нас,но не сме имали свободна дипломати4еска то4ка да я приемеме,и това моми4е от саиуза ни,което ти казваш,4е я заплашва,всъ6тност й е препоръ4ала вашия саиуз като временен,след което лидера е направил то4ки и сме я взели.не знам как си успяла да се сдобиеш с тези саоб6тения,но ако е от самото моми4е,зна4и тя няма достоинство да ти сподели цялата истина и се опитва тя да се изкара жертвата.И ти го казвам това,за6тото моми4ето което й е писало,ми копира вси4ко което са си каали,не само извадки,за които можеш да излезеш извън контекста на това което са си казали.
И прм са наши приятели да,много са ни помагали и ние на тях и те азват,4е вие ги нападате постоянно и за това те потърсиха помо6т от нас,а не можем да им откажем.Но както казах,аз няма да се вклиу4а в тези битки за6тото малко или много се познаваме с теб от тук и не мисля,4е е нужно да се стига 4ак до там.
И пак ти казвам,4е има разминаване някъде,но наши не са нападали пипелитка,тя се оплаква,4е са я нападали прм и иска да се махне от вашия саиуз,4е не иска да я нападат ве4е,и тъй като сме приятели с прм единственния на4ин да спрат да я нападат е или при тях или при нас,и както казах ве4е,тя е искала да доиде пти нас и ето ве4е е 4аст от нас.
Бих искала да ти пожелая приятна игра и да не забравяш,4е не тя е живота,има доста по важни не6та от една игра,и да ти кажа да играеш за удоволствие.

# 243
enamorada, нищо лично към теб мила  Hug Просто не беше това начина. От самото начало Пипелита ни е водила за носа и ние не знаехме за какво става въпрос. Истината е, че не сте я приели не само заради точките дипломация, а и заради това че е била само с 4к общи точки. Хелена или не знам кой от вашите и е помагал докато си стъпи на краката за да я приемете. И после тя идва при нас. Хах, кофти номер.
Да, но в нашия съюз тя има приятелка с която са от един град, виждат се и пр. Тогава почват да я нападат ПрМ и ние незнаейки за тази предистория цепваме три мобилки до нейните градове за да и изпращаме защита. Наблягам на ЗАЩИТА. Отделен е въпросът че Доля от ПрМ не ме посрещна с хляб и сол за добре заварили, а от първата минута ме напада. Аз какво, да стоя и да гледам ли? При това на въпросът ми защо ме напада наглее и ми отговаря "Мисля да намажа". Нали се сещаш че бях там с всичките си 10к генерали и не бях оставила кьорав войник в основните си градове. Така щях да я "намажа" че щеше дълго да ме помни.
Заради Пипелита оставих 5 града с упадък (без столицата), спрях учените, дъскорезниците и мините без лозята. Паднах 10 места в общата класация и се върнах в първи клас  Wink
Такива като нея трябва да не ги приемат никъде.

П.П. Животът е обидно кратък за да го прекарвам в Икариам. Повярвай ми, знам как да си го направя интересен  Peace

# 244
Да мила,оказа се,4е сме излагани от едно моми4е,което оба4е аз си мисля,4е дори не е подозирало какво прави и най ве4е за6то.Но както и да е,надявам се да се стабилизираш и следва6т път да не се мобилизираш толкова,4е виждам даваш вси4ко от теб,а някои хора не го оценяват и не заслужават.

# 245
Да бе, сега ми пише разни съобщения да ми се извинява  Whistling Дала съм и игнор и въобще не ме интересува.
Нямах избор - когато става дума за взаимопомощ, лидерът трябва да е за пример  Peace

# 246
  • София
Здравейте, момичета Hug
Побутвам темата с новото при мен в играта - вече съм член на съюз [SPQR]: Roman Empire , така че с някои от вас сигурно сме съюзници , т.е с мирни договори м/у съюзите ни.  Peace

# 247
Здравейте и от мен,аз събирам за четвърта колония,имам да вдигам още една резиденция и ще я правя.

lideto70-със вас сме в мирен договор,аз съм във [KILL] DOMINATION.

# 248
Привет  Hug
Видяхте ли представянето на новата версия? Доста нови неща ще има, както и така дългоочакваната допълнителна сграда  Peace Според мен ще може да се строи само 1 в град, но ще видим  Thinking

# 249
Ох,видях го представянето на новата версия и никак не съм о4арована.Ей сега 6те е голямото е***е май.Които успее да удържи 6те продължи,който не успее 6те си намери друга игра.Не знам,за мен е тъпо измислено,но 6те видим има време,както казват о6те дори не е официално обявено ни6то и е в процес на разработка.
Moonlight ,до скоро бяхме във война с [KILL] DOMINATION,но я приклиу4ихме по взаимно съгласие,така,4е се радвам,4е не воиуваме с никой от вас.

# 250
  • Разград-София
Къде го гледахте това  Rolling Eyes  newsm78  ?

# 251
Във форума на играта.Има си теми .

# 252
  • Разград-София
Във форума на играта.Има си теми .

Благодаря  enamorada    Hug  bouquet
Едно линкче ще може ли да пуснеш ?

# 253
Ето тук я представят версията. http://board.ikariam.bg/thread.php?threadid=2634
А тук я обсъждат http://board.ikariam.bg/thread.php?threadid=2633

# 254
Butterfly,специално искам да ти благодаря за това което ми прати,макар,4е вярвам и на теб са ти трябвали и е можело да си ги пренесеш,но това,4е си решила на мен да ги прати6 е един огромен жест към мен.искам да ти кажа,4е съм трогната и ако ти трябва не6то независимо,4е сме на много път една от друга,те моля да се обръ6таш към мен за каквото и да е.Имам ли възможност винаги 6те ти помогна.

Общи условия

Активация на акаунт