Икариам - 2 - "Долу кръчмите, да живее културата!"

• 48 079
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Отлична тактика.  Peace
И аз така правех, когато бях много мъничка.

# 586
 Hug Мерси  Hug А предполагам, че добиването на ресурси, които не са на моят остров, ще се случи на доста по-късен етап - като порасна  Crazy Сори, че досаждам с тъпи въпроси, но в help-a няма много инфо   bouquet

# 587
Не са тъпи, не се притеснявай.
Нали за това сме тук - да си помагаме.
Ресурси от други острови ще почнеш да добиваш, когато си построиш градчета (колонии) там.

# 588
 Ilitaaa , единственния начин да си криеш ресурси е като се договориш с някои примерно на твоя остров или където и да е да му ги пратиш с кораби твои,те ги разтоварват(просто няма опция да не разтоварват ако са пълни) и се връщат при теб после,и когато си ги искаш се разбираш със съседа ти да ти ги върне и готово.Освен това,се крият ресурси във складовете,колкото по-голямо ниво е склада толкова повече ресурс крие в него и не могът да ти го ограбват.
   Трябва да изследваш,тоест вдигай академиите и пускай учени в тях,след утова си направи колония и от там нататък си добивай ресурси каквито искаш,като най-важния ресурс за мен е мрамора и след това виното и след това сярата.
   Успех в играта,ако още нещо не ти е ясно,пак питай.

# 589
..........Освен това,се крият ресурси във складовете,колкото по-голямо ниво е склада толкова повече ресурс крие в него и не могът да ти го ограбват.........

Това със складовете пък е много глупава история.
Мен лично много ме ядосва.  Twisted Evil
Напъвам се като луда, вдигам склад на 16 ниво (примерно, защото на такива нива са ми складовете в момента), и какво виждам?

Строителен материал:  1,380
Вино:  1,380
Мрамор: 1,380
Кристали: 1,380
Сяра: 1,380

Само толкова ресурси са ми е безопасност.
Егати неблагодарната работа.
 Crossing Arms

# 590
Хееей  Party поканиха ме в някакъв съюз... да видим. Складовете предполагам трябва да се вдигат, в случай че искаш да правиш някои по-високи нива на сградите  newsm78.

# 591
Хееей  Party поканиха ме в някакъв съюз... да видим. Складовете предполагам трябва да се вдигат, в случай че искаш да правиш някои по-високи нива на сградите  newsm78.

Да, аз основно за това ги вдигам, защото сега ми трябваха по 100 и кусур хиляди дърва  ooooh!, а с малки складове няма как да стане.
Но иначе, изобщо не разчитам на тях, че ще ме спасят, ако ме нападне някой.

# 592
Напъвам се като луда, вдигам склад на 16 ниво (примерно, защото на такива нива са ми складовете в момента), и какво виждам?[/b]
Строителен материал:  1,380
Само толкова ресурси са ми е безопасност.

Joy Моите са 25-то ниво
В безопасност     
Строителен материал    2,100
Вино    2,100
Мрамор    2,100
Кристал    2,100
Сяра    2,100

Егати неблагодарната работа.[/b]  Crossing Arms

Peace.
Много ,ама много тъпо са го измислили  Crossing Arms
В бетата, в единия град съм с 2 склада : и двата 12-то ниво .
Та ,малко по добре са нещата :
В безопасност
 2,020
 2,020
 2,020
 2,020
 2,020

# 593
Много ,ама много тъпо са го измислили  Crossing Arms
В бетата, в единия град съм с 2 склада : и двата 12-то ниво .

Е, то същата работа.  Crossing Arms
Дали ще имаш един склад на 24 ниво или два на 12 ниво, все е тъпо.
Според мен е направо нищожно това количествко, като се има предвид колко ресурси ти иска, за да вдигнеш на такова ниво складовете.
  ooooh!

# 594
Е, то същата работа.  Crossing Arms
Дали ще имаш един склад на 24 ниво или два на 12 ниво, все е тъпо.
Ееее,не съвсем ...за 25-то ниво ми иска :

Дърва  52,093 , Мрамор: 26,934

за 13-то : Дърва 4,494 Мрамор: 2,143
А в безопасност все + 80 ....
Само че заема място ,това е кофтито,но понеже често ме нападат в бетата  Twisted Evil,та си крия реса така....той нали все още е по малко  Joy
В алфата ....никаква работа не върши   Naughty, никаква....на 100% съгласна, голяма тъпня  .

# 595
  • Варна
Здравейте отново  Simple Smile Отново имам проблем и цоп пак тук да го задам - от два дни ме е окупирал друг играч. Дайте ми съвет какво да направя. Не мога да строя много войска защото е двойно по-скъпо. Имам и колония от там ли да пратя войска (ама тя пак ще е по-слаба от тази на нападателя). Не членувам и във съюз защото съм още малка и никой не ме иска (не покривам изискванията за точки). Предварително Ви благодаря за съвета.

# 596
А какво те притеснява, че те е окупирал?
В смисъл, ти само можеш да си на далавера от това.
Ако той граби, ти автоматично получаваш 10% от плячката му.
Ако все пак искаш да се освободиш, прави армия в другия град и действай от там.
 Wink

# 597
Значи ...зависи защо си окупирана.....ако е заради някоя война...и ти си най слабия играч на острова,още повече без съюз .....едва ли ще успееш да го биеш нападателя,а това е единствения начин да свалиш окупацията.
Ама че го обясних  ooooh!
Окупацията може да се махне,само ако някой ти освободи града  Peace

# 598
Окупацията може да се махне,само ако някой ти освободи града  Peace

Тя сама не може ли?  newsm78
От друг град.
Виж, тук не съм запозната, а и не съм чела, честно казано.  Embarassed
Не ме е срам.  Crossing Arms
Мързел такъв
Laughing

# 599
Тя сама не може ли?  newsm78
От друг град.
Може  Peace,тя се явява този който освобождава града  Laughing
Но ,ако този който я е окупирал е с 7-8-9к генерали ,а тя с 1к....няма как да стане.

Общи условия

Активация на акаунт