Юли отмина, но общ рожден ден ще празнува юлската дружина

• 11 144
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Хо-хо!
И мойта е за ясла, предполагам първо на половин ден ще ходи. Стига директорката да не вземе нещо пак да мрънка, че като я записвахме се опитваше всячески да ни разубеждава (може и да е имала други мотиви). За гърне нищо не каза, но че трябвало да ходи стабилно, щото били 30 (?) деца в група.. и не че щяло да им пречи, ама можело ние да не сме доволни от "обслужването"... Хич не ми хареса тази жена, но ще видим.

За агресивността на децата си мисля, че е лошо насочена физическа енергия, демек възпитание. Ама има време и ние да се видим  Grinning

Моя дребиш цял ден ми виси я по краката, я по ръцете, побърка ме. Днес ми е почивен ден и за една секунда не ме е оставила. А като изляза от стаята не реве, намира си игра. Но не мога все в банята да стоя  Mr. Green А после ще ми разправят, че първите месеци били най-тежки...  Stop Изцежда ме, буквално. Хем сладко, хем "гад". Зарязала съм и чистене, и готвене - само на работа и после само с нея. Едвам дочаквам вече морето, 10 дни ни останаха.

Ми тва е, намрънках се...  Whistling

# 166
Момичета, Томасе ми се обади преди няколко часа с кофти вести - всички карат летния вирус с повръщане и разстройство, а тя покрай ремонта на апартамента е и с обаждащи се болки в гръб, кръст и каквито крайници се сетите. Та те отпадат от общия рожден ден. Ние за сега сме на линия (дано няма проблеми до петък) и съм си приготвила една голяма светкавичка към апаратчето за отразяване на събитието  smile3508 И тъй като не е моя, почти не съм работила с нея, дано не се изложа като кифладжия (въпреки, че пък с кифлите никога не съм се излагала  Mr. Green).
Аз пак изоставам с четенето на темата, щото си купих една много хубава книжка за фоторетуш и сега само да намеря свободно време и се лепя с нея на компа Simple Smile Но обещавам тези дни да наваксам. Дано няма други болни  Peace
Хайде лека нощ от мен  Hug

# 167
  • USA
Рени, много готин аватар! Доволна ли си от новото фото? Д80 ли беше?

# 168
Хей, привет на всички!

Благодаря ви за поканата за клубчето! Страхотна идея! За съжаление няма да успеем да се класираме, понеже трябва и в понеделник да сме в сф, а 4 дни стават много за гостуване с Влади.

Много ми се иска да видя дечорлигите порастнали... Нацелувайте ги едно хубаво от нас с Влади!!!

Та, да се похваля, че очакваме второто си бебче през Февруари .. Докладвам, че тръпката няма нищо общо с пърия път! Преди не спирах да мисля за корема, а сега рядко остава време да се сетя.

Поздрави на всички! Целувки!

# 169
  • sf
Цвети, честито- знаех си аз ,че скоро ще има още новопохвалила се мама.
Приятно бременеене и успешен финал!
За съжаление това е негатив на породените деца, от грижи за първото, нямаш време да се накефиш на новото си коремче, ама здраве да е.

дано няма други отказали се за утре  Praynig

# 170
  • USA
Це Дим, честито! Лека и успешна бременност и здраво бебче!   bouquet

# 171
  • Асеновград
Добро утро ,
Честито Цвети , лека и безпроблемна бременност   bouquet !
Рени , наистина много готин аватар , нямам търпение да видя снимките от срещата.
Фил , същите доводи ни изтъкнаха на нас - 30 деца в групата , много е малък.Само че с много мек тон и внимателно , та засега имам добри впечатления , пък по-нататък не знам.
Марти , идея си нямам коя е тази , просто ми хареса , има излъчване каквото бих искала и аз да имам.
MrsK , не се притеснявай , виж много сме на такава вълна , май е по-страшно за нас , отколкото за децата.

# 172
Добро утро!
Имам си гости и ще ходим до зоологическата градина. Минавам само да почерпя, че преди 30г. съм се родила  Flutter

Цвети, лека бременност!  Hug
Ками  Hug

# 173
  • София
Честит Рожден Ден mimoza_lolko
Цвети  Hug страхотна новина.
Ние също отпадаме от РД,оная рибарката ще идва да посреща зет си и щяла да се отбие да види децата,от снощи я псувам и на сън даже.Ако не беше зетя щях да я отрежа ама момчето ни помогна и е добър човек немога да откажа.Ще гледам снимки.

# 174
Мимоза, честит рожден ден! Много да те обичат и уважават мъжете ти и всички около теб  Hug
Уинксче, д50 си взех. По-малко пиксели, че компа ми при обработка на роу-а се държи лошо, а и 5 мп са ми повече от достатъчно Simple Smile Важно е на тях какво ще се покаже и как, а определено съм доволна от това, което се показва.
Цвети, ах ако знаеш само как ти се радвам на новото коремче (пу-пу)  Hug Чакаме и февруари да се похвалиш с новата рожба!
Иве, моята преди няколко седмици така прекали с изказванията си, че вече нито искам да я чувам, нито да я виждам. Оттук нататък пътищата ни така се разделят, че Пловдив за мен е град от Луната... Та смело си режи и това е!
Момичета, благодаря за думите за аватара. Това е в импровизираното студио в къщи. Хайде наканете се да ми доведете още моделчета Simple Smile

# 175
mimoza_lolko честит рожден ден и от мен   bouquet  bouquet  bouquet
само хубави неща да ти се случват и от щастие да не се отървеш  newsm59 newsm18
Ce Dim Hug Страхотна новина  Grinning Леко бременнеене и като имаш време пиши как сте   bouquet
Уф забравих какво исках да пиша  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Много съм изкуфяла напоследък  Rolling Eyes

# 176
  • Асеновград
Честит рожден ден Мимоза   bouquet , много здраве , щастие и любов !

# 177
  • sf
Иве, аз щях да й кажа,че вече имам други планове и щях да си заведа децата на РД, ама ти си знаеш
само не се оставяй да ти къса нервите.
дано няма други отпаднали

# 178
  • София
Вики аз не написах правилно,ако идваше само тя щях да я отрежа,но ще дойдат със испанеца и заради него свестен е а и е за 3 дни тук.От преди месец и казах всичко в очите,тя даже няма да ги вижда децата,предопредила съм да я оставят на Била.

# 179
  • sf
а Иве, ясно.  Що не научиш Марк да я лае  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт