Юли отмина, но общ рожден ден ще празнува юлската дружина

• 11 088
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте  Hug Имах някакви проблеми с форума и няколко дни не можех да постна съобщение  Confused
Цвети честито коремче  Hug Много се радвам и стискам палци за леко бременеене и здраво бебче като му дойде времето   bouquet
Честит рожден ден на Мимоза   bouquet
Моето учене върви.. не съвсем по план, но все пак  Rolling Eyes
Там-там преди няколко вчери те сънувах  Mr. Green Обясняваше ми нещо как преди време си искала да си направиш хартиени рибки, но не си знаела как и само сестра ти ти е помогнала. Голямо съм хахо  bowuu
billie исках да ти пиша вчера, че на мен ми се иска да пускам малкия на ясла. Много ми е тъжно, че няма деца около нас и все е с мен или кучето или разни лелки. Проверих и има места в една частна ясла до офиса ни /за държавна няма да се вредя/. Сега да ми минат изпитиете и ще измисля какво да го правя малкия. Много пари искат, но дано поне си заслужава
А пък онази вечер малчо се събуди по никое време. И аз го гушнах и му разказах един въпрос от конспекта ми  hahaha Баща му много ми се смя, но резултата беше че и двамата заспаха много бързо  Joy

# 181
  • София
Мимоза, честит рожден ден! Много щастие ти желая, и още поне два пъти по 30 да празнуваш!!!   bouquet

Само проетох по диагонал последната страница, че нямам време, но:

Це Дим - Честито!!! Лека бременност и здраво и щастливо бебче!!! Най-сетне и при нас ново бебче. Дали ще има други скоро  Rolling Eyes

Уинкс, и аз сега видях, че си оперирана,, не разбрах от какво, но ти желая скорошно оздравяване!

Да си изкарате весело на рождения ден и да ни покажете много снимки!!!

# 182
 Здравейте,
Мимоза честит рожден ден   bouquet
Цвети честито   bouquet Леко бременеене, здраво бебче и Влади да е грижовен батко  Hug
  Борянче и Ади в момента е така, много се буди нощем, но миналата седмица и проби единия предкътник, тази седмица втори и третия много се е подул и покрай тези зъбу се е разсополивила, малко е по-добре вече, но се чудя и аз за утре дали да идваме. И все забравям да ти кажа че и Ади много хапеше по-едно време, основно мен, но отмина, сега много рядко и се случва като ми се радва.
 Мая това с въпроса от конспекта много ми хареса  Grinning

# 183
Мимозка, честит рожден ден - желая ти хубавото да преобладава над лошото и да го прави незначително.
Це Дим, ха честито и леко бременеене
За свикването на ясла -явно си е до детето.Но се подгответе за по дълъг период на адаптация.  Peace
От няколко дни я водя, за по малко, но не мисля че свиква- даже вече ии в къщи реве без мен, но е станала много палава Mr. Green А са само 4 деца
Там-там, споко не си само ти изкуфяла Crazy и аз съм така

# 184
Мимоза,честит рожден ден!  bouquet
Це Дим,лека бременност и здраво бебче!  bouquet
И на мен ми писна от тези зъби,а за сега са само 4.
Вчера Цвети се пусна,не е много стабилна,но като усети че залита и сяда по дупе.
Бързо оздравяване на всички болни.

# 185
  • София,
Мимоза честит рожден ден и от мен и нека всичките ти желания бъдат мои искрени пожелания!   bouquet

Цвети ана теб ти желая лека и безпроблемна бременност  и едно хубаво и здраво бебче да си гушкате, когато му дойде времето!  Hug

А ние май пак се разболяваме, не мога да разбера зъби ли са, какво е?  newsm78 От няколко нощи и тя е кисела и се буди често плачейки. А тази нощ носът и пак се запуши, хем правехме инхалации, уж за последно вчера, даже измих и прибрах инхалатора, надявайки се, че всичко е минало и скоро няма да ни трябва, но уви, трябваше да го извадя отново още тази сутрин и да започнем всичко отначало. Засега още не кашля само има хрема, но и това е въпрос на време, вече нямам сили, направо ми иде да се  #2gunfire. Сега като се наспи ще я водя пак при педиатърката да видим какво ще каже! Embarassed

# 186
  • sf
Dundurela , ох, дано всичко е наред при вас. Мъчно ми става като те чета- не че това ще те успокои,де.   Hug
Кико е записан на държавната кухня, от понеделник почва. Тази седмица взимахме на мястото на една приятлека и много му хареса. Готвят страхотно.

# 187
  • BG
Мимоза, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти много здраве, късмет, да те обичат и много да те глезят!    nbirthday

Цвети, желая ти леко бременеене и раждане, а през Февруари да ни зарадваш със здраво розово бебче!  Hug

Dundurela, горе главата. Дано да не е нещо сериозно!  Praynig

Майче, успех с ученето!  Heart Eyes

dess76, честита ти проходила дъщеричка!   bouquet

Аз вчера осъзнах, че Етко се стряска и после плаче от кашлянето или кихането на баща си!

# 188
Мимоза, честит рожден ден!  Hug   bouquet
Цвети, честито ти коремче - страхотна новина  Hug
Уинкс, споделям впечатленията на Ками от бг черноморието. Освен, че е под всякаква критика качеството на услугите, не ми харесва и какви чужденци идват тук. На север е по-цивилизовано, но пак с уговорки. В Албена не съм ходила, но преди две години изхарчихме сума пари в Златни и не останахме грам доволни. Вярно в 4 звезди, не в 5, но ако бяхме отишли в 5 (и пак не е гаранция дали щяхме да сме доволни), по-добре Италия да бяхме избрали...Сестра ми и зет ми ходиха пак в Златни тази година, all пакет (  х-лМимоза), ами сестра ми си поръчала кафе в хотела и я накарали да си го плати, защото кафето било безплатно само в рамките на 2 часа,  Shocked питай ме кога ще й вземат пари за кафето при същите условия в Турция? Ще я гонят с храна и пиене...Яд ме хваща като го пиша това, наистина си обичам морето, но за съжаление много безмозъчни се хванаха туризъм да правят и затова така се получава...За чистотата по плажовете - нямам думи. И то да са само фасове и хартийки. Един бургазлия тази година ни каза, че от Бургас надолу, само Царево има пречиствателна станция, на другите морето им е пречиствателната станция. Сл. бряг има пречиствателна, ама за 25 хил. човека, а туристите 400 хил, та все едно няма...и такива ми ти. Сега ще ги видя гърците как са, че и те не са стока. Най-добре е в Турция да се почива, но пък по-далечко...отплеснах се
Иве, жалко, че и този път се разминахме
Рени, аватар трепач имаш  Laughing
0887 899 811 ми е номерът, ако някой не успее да открие клубчето

# 189
  • sf
 hahaha влизам аз в страницата на клуба, да видя пак точния адрес и чувам  мелодията от Синьо лято и понеже брат ми ми звъни с тая мелодия, ставам аз , ътрся си телефона-нъцки! викам си, причуло ми се е . сядам пак на компа, пак я чувам  Joy добре че на време се усетих, та не станах пак  ooooh!

ще доведа една приятелка утре, нали ви казах? и тя е с юлче.

# 190
МДам, в Турция е готино, ама мен ме спира това, че трябва по късно да се ходи- юли и август там не се живее ( в Тр и Гърция имам предвид). А ние малко трудно планираме отпуските. Иначе съм абсолю'тно съгласна че местата по нашето черноморие, които стават, се броят на пръсти ( работила съм на Златните). МЕжду другото още преди няколко години, когато банките спряха да дават кредити в туризма, на мен ми изглеждаше супер странно, всичко беше наред, хотелите пълни. Докладите , които получавахме само се повтаряше че щяло да стане като в ИСпания и ей го на- сбъдна се. Сега да се надяваме че ще повторим и фазата със събарянето на хотели.

И да съм по темата- като давате кисело мляко с бисквити слагате ли захар?

# 191
  • sf
аз захар не слагам в нищо.  ако не му харесва- да не го яде

# 192
Благодаря ви момичета за топлите пожелания и приветствия!  Hug

Стана ми гузно, че сигурно почти половин година не съм влизала Blush

Та като се зачетох да споделя набързо - утре съм на среща да уреждам малчо в яслата до нас... Май само аз искам да го приемат. Свекървата е решила, че искам да тръгне на ясла, за да спре да го гледа тя, а аз съм с такова разбиране от много от преди да имам дете. А сега като ще са 2 - не се колебая изобщо. Който иска да се сърди!

Също по въпроса за (магданоза Grinning ) нощното будене - от 4-5 дена започна да се буди по 5-6 пъти нощем !!! Crazy Реших въпроса с бутилка АМ.. Знам, че не се буди от глад, ама пък то като толкова пъти се събудиш, накрая се сещаш и за ядене. Та като изпие млякото спи до 8-9ч Simple Smile Преди ставаше в 7! Резултат: вече не си изяжда и половината попара даже...
Детска му работа!

Захар - аз не слагам в нищо, за да не свиква. Мойта майка слага почти на всичко тайно от мен, а вчера свеки му сложила МЕД...  #2gunfire

Пожелавам ви страхотно изкарване утре!

# 193
Бях забравила, че тук е интересно  Hug

Все няма време, а сега скатавам от бач.. Blush

# 194
  • София-Лозен
Я па я тая дундата и тя се разписа! Хахахахах! Интересно й било, до ся де дрема бе, аланкоолу?! hahaha hahaha hahaha То не, че аз редовно пиша, ама барем чета от време на време.  Peace
Ай да идва утре, че да се видим, нямам търпение вече.

Аз да кажа относно почивките. Преди седмица се върнахме от Константин и Елена. Това е моят курорт /от тази година де, до сега беше Албена/ Прекрасно, тихо, зелено, чисто, абе много хубаво. Хора, които обичат спокойствието и т.нар. "пенсионерски" курорти, е те това е тяхното място. Като изключим малко побългарения ALL Inclusive пакет, всичко друго е чудесно. Замислям се определено и за Турция, но ми е далечко за сега.

Общи условия

Активация на акаунт