Януарчето се разлудява, със смели ритничета мама дарява

• 13 429
  • 264
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета   bouquet
Извинявайте, че ви се намесвам в темата... Blush ..от февруарските мами съм.

Искам да ви споделя за Училище за бременни в гр.Пазарджик.... Входа е свободен, не се заплаща нищо.
Организиран е от МБАЛ Пазарджик (държавната ни болница) и Център за социални услуги.
Помня че тук във форума имаше и други Пазарджишки мами , така че ще се радвам ако дойдат, поне ще се запознаем.
Следващата среща е на 03. септември от 18часа. в Центъра за социални услуги, където се помещава и Закрилата на детето.
Ако някой иска повече информация може на лични

Лека бременност ви желая   bouquet

# 166
Зълва ми (или там както се води на мъжа ми на брат му жена)

Е, убий ме, ама тези родствени връзки не мога да ги оправя и няма и да ги науча.. . ooooh!  А относно течението - не мисля, че има за какво да се притесняваш - аз от самото начало на бременността имам такова течение - бельото ми стои постоянно мокро, все едно, както Евжени каза - все едно изливам чаша вода.  Не съм го описвала на док, просто й казах, че имам много обилно течение и това е (то беше в комбинация с други де) - взе ми секрет и всичко е ок, така че не се тормози - явно е сред обичайните бременни неразположения.  Аз, между другото, от няколко дни май нямам такова, ами пак си е гъсто бяло.. Абе писна ми от него, ама няма кво да се прави - важното е, че ми е наред всичко...  Simple Smile Айде, успех на прегледа  Hug

Надето, супер за този линк! Ама не е ли за курсори само?

Бърборанче, и мен от това ме е страх - да не реши бебо да се появи точно по някой празник... Ама то квото има да става - ще стане...  А за този филм - аз мисля да ходя! Само не ми се ходеше сама, а Митко нищо не ми каза по въпроса Wink Айде да си чукнем една срещичка пред киното?  Mr. Green

А за дрехите - моите си панталони не ми стават вече и ходя предимно с поли (щото нямам разкроени роклички  Blush), само че се замислих вече, че нямам блузи като за есента... трябва да попазарувам малко, а така ми е досадно вече...  Crossing Arms  Искам само за Коко да пазарувам, ама се стискам още  Tired

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 10:50 от Smiling_Sisi

# 167
http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=64

http://smiles.33b.ru/smile.bereich128_0.html

Да,така е,но от там мислех да вземем щъркелчетата а има разни биберони и шишета в различни цветове....
А в тези 2 сайта има анимирани картинки ,линийки...и т.н. доста интересни неща.
Аз даже подбрах някой от тях и ги качих в този сайт http://s490.photobucket.com/albums/rr270/nadeto_pm/beby/ от тук може да ползваме линковете...

# 168
Хм.. Абе аз реших, че можеш да си свалиш нещо и да си го ползваш само като курсор и се чудех как всъщност можем да ги сложим в новата тема, ама разбрах  newsm10

А пък тези другите сега ги поразгледах - страхотни са!!!

# 169
Здравейте дами!

Скоро се присъединих към тази тема. Чета ви от време на време, но понякога не мога да ви смогна - а и в работата почнаха да правят проблем за отваряне на не-свързани-с-работата сайтове  #Cussing out!

От вчера съм се запритеснявала - не усещам бебето, а преди това го усещах често. Дали е нормално  Rolling Eyes Мислех си, че щом веднъж го усетя ще почна да го усещам всеки ден! Как стоят нещата при вас? Колко често усещате бебето?

За раждането ...напоследък много се замислям...Тъкмо бях решила да раждам при докторката, която ме следи  и изведнъж се оказа, че ЗОИ (здравноосигурителното ми дружество) още нямали съвсем официални договорни отношения със Света София (на Мазнейкови), от друга страна пък се обадих в Шейново и там бяха супер любезни и ми обясниха, че отдавна работят със ЗОИ и ми покриват всичко-изследвания, избор на екип и ВИП стая (ако има свободна)....и пак започна моето чудене...Знам че още имаме много време, но нашето бебче ще се появи края на декември или началото на януари...точно по празниците...и като се сетя в БГ как всички обичат да празнуват-страх ме хваща.... #2gunfire

barboran4e кое е твоето ЗОИ?

Поздрави на всички!

# 170
Sisi надявам се да съм полезна на момичетата който оформят темите аз лично никога не съм правила такова нещо и незнам дали ще се справя, newsm78
а и като са по-малки щъркелчетата ще е по стегната темата...а и ма и такова щъркелче за мамите които не знаят все още пола на бебето Simple Smile

Djoneto при мен всеки ден е различно активен от страна на бебо...има дни не се спира,а има и такива в който не се сеща да ме ритне

# 171
Djoneto при мен всеки ден е различно активен от страна на бебо...има дни не се спира,а има и такива в който не се сеща да ме ритне

Благодаря за отговора! Малко след като писах усетих побутване и се успокоих  Peace Съжалявам за спама  Embarassed ама такава съм си аз - все се притесявам дали всичко е наред!

Весел ден на всички  Hug

# 172
Наде, абе не мисля, че е чак толкова трудно - аз също много неща не мога да правя, но мисля, че ако седна и се помъча известно време ще се справя някакси.. Е, сигурно няма да е като Копривката или пък Доника, но...  newsm03
А - добавих линковете ти на първата страница, за да не ги загубим нанякъде  newsm10

Джонето, моят мъник ме рита само сутрин и вечер все още... Пропуска някоя сутрин или вечер, така че не всеки ден го усещам.  Освен това четох в една книжка  Blush (на д-р Спок май беше), че във втория триместър било нормално да има такава периодичност в движенията на бебо (или по-скоро в нашите усещания, щото бебето почти постоянно си се движи).  Кофти е, ако е така в третия триместър... Ако искаш да се успокоиш обаче - звънни на док - той/тя най-вероятно най-добре знае и би могъл да те успокои  Hug  Не се притеснявай, ще видиш, че всичко с бебо е ок   bouquet

Мюрвет, и аз знам, че 1 кафе не вреди, та и аз си пийвам от време на време, че не мога да се събудя  newsm46

А някой знае ли как стои въпросът с колата? Знам, че може малко да се пие (най-вече заради кръвното - ако е ниско), ама кво значи "малко" newsm78 - аз си пийвам и количка, та взех да се притеснявам да не ми стане бебока някъв дивак..

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 11:53 от Smiling_Sisi

# 173
Сиси, аз гледам ако не съм пила кафе пия 2 чаши кола, иначе 1 чаша+ кафе за  деня. Гледай да не пиеш редовно всеки ден, мисля че няма да ти навреди.
За ритниците не се притеснявай Джонето, сигурно си спинка или ти си била е движение и не си му обърнала внимание, но за спокойствие се обади на лекаря ти както те е посъветвала Сисито.

# 174
за кока-колата знам, че не е хубаво да се пие, защото може да се развие някаква болест свързана с трошливостта на костите на бебето. По принцип кафе, кола, енергийни напитки е желателно да се избягват

# 175
Евжени, не се похвали, оздравя ли? Надявам се да си добре.
За съжаление зная как стоят нещата с колата и кафето, но пусти му навик...
Стискам палци за изпита и аз с Арда бях 3-и курс и знам какво е. Praynig

# 176
Сиси мисля да се пробвам,а ако стане стане,ако ли не... newsm78  Joyнезнам

Колата и кафето не е хубаво да ги пием и аз до скоро само сутрин по едно съвсем слабичко кафенце...ама кръвното ми е доста ниско и от както не пия и от жегите доста често ми прилушава...и заради това взех да пия едно кафенце и следобед или количка както дойде  Rolling Eyes

# 177
murvet77, не съм оздравяла, но поне не вдигам темпертура. Остана ми прегракнал глас и запушен нос. Поне се разминах с пиенето на антибиотик, но пак БИОПАРОКСА ме оправи. Единственото ми успокоение е, че е локален и че бебето се е оформило вече

# 178
Благодаря ви, поуспокоихте ме ... а май и намаля ... аз си имам течение та знам, че е нормално, но туй сутринта в повече ми дойде. А секрета ми е чист. Ще питам утре доки да си каже и тя мнението.

Кафе - както не пиех пропих ... ами с това кръвно нямам избор на моменти. А кафето най ми помага. За кола - немога и да си помисля, аз газирано не пия от 7ми клас, а и колата е особено неполезна.

Джонето, радвам се че бебчо те е успокоил като се е обадил Simple Smile По принцип като почне да рита  трябва да е редовно. Но на мен ми се е случвало като съм по-натоварена или превъзбудена и да не се обажда, явно усеща милото че съм 'заета' с други неща  и си спи кротко Simple Smile

Евжени
, неприятна работа ... виж нещо вносител или ако са бг - производител, все някъде ще откриеш същите плочки. За биопарокса не се притеснявай - мен в първите месеци са ми го изписвали - и гинеколожката и педиатърката на Иван казаха, че може.

# 179
Момичета току що разбрах ,че съм станала леля за втори път.Сестричката ми е родила момиченце,3.700кг 53см казва се НИКОЛ

Днес следобедното кафенце е от мен

А това е за моята сестричка Деси

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 12:43 от nadeto_pm

Общи условия

Активация на акаунт