Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
В кои болници сте имали успешно раждане с физиологичен разтвор и бихте ли споделили опита си?
Какъв вид тест са направили някои от участниците?
Какви са препоръките за нисък хемоглобин по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
В кои болници сте имали успешно раждане с физиологичен разтвор и бихте ли споделили опита си?
Форумът обсъжда опита на майките с раждане с физиологичен разтвор и споделя мнения за болниците. Една от участничките споделя положителен опит с болница "Марков", където лекарят е бил добре информиран и отзивчив. Другата опция, която се споменава, е клиника "Мазнейкова", но има лоши отзиви за нея. Това позволява на бъдещите майки да разгледат различни възможности и да вземат информирано решение за болницата, в която да родят.
-
Какъв вид тест са направили някои от участниците?
Тестът, който някои от участниците са направили, вероятно е бил тест за предсказване на пола на бебето. Тези тестове се основават на различни методи, като изследване на кръвта или други параметри, за да се предвиди полът на бебето преди ултразвуковия скрининг. Въпреки че тези тестове могат да бъдат забавни, те не са научно доказани и не могат да гарантират точни резултати.
-
Какви са препоръките за нисък хемоглобин по време на бременност?
При нисък хемоглобин по време на бременност обикновено се препоръчва повишен прием на желязо и фолиева киселина. Фолиевата киселина се предписва при желязодефицитна анемия, тъй като стимулира кръвообращението както на майката, така и на бебето. Важно е да следвате инструкциите на лекаря и да приемате лекарствата според указанията.
-
Как се определя теглото на бебето по време на бременност?
-
Какво е мнението за приемането на фолиева киселина по време на бременност?
И хайде да изпишем първо тази тема, моля ви
А днес от колко часа беше филма, че забравих 
Ама после как не ми се почва наново...
И аз ей досега чистих и събирах играчки, поне 30 клякания направих и ме стегна корема.