Уест мийтс Иийст на Олимпиадата или как 70 здрави BG тела в САЩ си търсят духа!

• 16 878
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
  • Boston, MA
Бенс, честита ви годишнина!

Биз, Дани пристига с баща си на 12, а аз на 27 и ще стоя с него до 11 октомври. В София или в Пловдив ще ти е по-удобно?

# 181
Ох, предпоследен ден работа и после седмица ваканция с гости от Мплс, седмица бач и любимия пристига, седмица тук и 2 седмици в УСА! ако ме пуснат имиграционните, конечно.... Rolling Eyes

Кеф! Айде, ни пуха, ни пера!

# 182
  • Чикаго / София
Дечицата са големи сладури! Пу, пу! Изпуснах само снимките на Ели.

Бенс, честита годишнина! Много любов и разбирателство! newsm24

Бързо оздравяване на ЕйДж!

Хм, ние също сме оставяли децата в колата докато спят за малко. Явно трябва да сме по-внимателни. Rolling Eyes

# 183
Ирка,  много сладка снимка на дечицата.

Иве, честита годишнина, щастливи и занапред заедно.
Да се оправя Шушулко бързо.

Бистре, чуден план. Всичко ще е наред с визите.

# 184
Биз, викай "к черту" и всичко ще е ок!

Бенс - още многооооо годишнини!

Никой не ми даде акъл за тоз панталон, мрън!

# 185
Да бе, аз пък за тривии говоря - честита годишнина на Бенсън! И болестите да минават.

# 186
Бенс честита ви годишнина   bouquet. Малкия да оздравява бързо Hug
Матю и той беше с температура 3 дни , имало някакъв вирус каза доктора , но поне ушната инфекция ни се размина този път. Дида пък кашля - тръгна на училище и се почна... ooooh!
Иван Пумпалов и Изи не ги видях , само снимката на Иван в градинката която беше просто уникално добра .
Ели е страшна сладурана - дано се разминат всички болести бързо
Вики това с къщата кофти - и аз не обичам да ми влизат а пък да ми ровят  newsm78. А те горките "как не влизат с обувките и как не пипат на всякъде" - само като си представя и напълно те разбирам.
И при нас на езерото пазара на по- малките къщи доста се сви - повечето билдъри не строят къщи по малки от 2000 sq.f. Естествено всеки се бута на водата -  за големите къщи пазара е все още О'к. Да видим какво ще стане когато дойде време ние да продаваме.
БубкаДани е много сладък , нищо му няма на косата. Това с кепитал гейн таксите при риъл естейт е до 2010 ( удължиха с още 2 г) . Ние се надяваме да се вместим в този срок ,че при нас се получават едни данъци  ooooh!.

Гледам и за подстрижки на децата си говорите - аз трябва да ви покажа Матю сега - баща му така го подстрига че  Mr. Green

# 187
  • USA
Агентката, направо ю мейд май дей с голото дупе в подписа! Много готино! Още се подхилквам.  Laughing

Биз, а дано всичко да е по мед и масло!

Бенс, честита годишнина! Още много години да се обичате! Много лошо с ушната инфекция, дано бързо ви отмине. Направо ги размазват децата тези гадини.

Аз да се оплача, Кристиан е станал супер киселица - само мрънка и не ще да яде. И се опитва да ни действа с мрънкане и викове. Май зъб му расте. Край нямат тези зъби. Този го е замъчил от 1 месец. Моля ви, кажете ми, че фаза, а не лошо родителство.  Mr. Green

# 188
Благодаря на всички за пожеланията!

Уинкс, период е само, ЕйДж беше така за малко в Б-я и малко след като си дойдохме....

Агентке, снимката е супер в подписа...забравих за панталона-някакви сандали с равни подметки, кажуъл флатс, маратонки...говоря малко на изуст без да съм видяла панталона

Биз, бързо да минава днес и хубава ваканция от мен!

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 23:22 от benson10

# 189
А те горките "как не влизат с обувките и как не пипат на всякъде"

Карате потенциални купувачи/наемателите да се събуват ли? newsm78

# 190
Честита годишнина Бенсън, дано малчо бързо се възстанови!
Агентското джуниър дупе е супер сладко  Heart Eyes . Дай снимка на панталона, че така много трудно  Peace
Биз дано да нямаш проблеми с имиграционни и всичко да мине по план  Peace

# 191
za detski glawi
http://www.haircutsarefun.com/index.aspx
аз не пипам след като окепазих ния зловещо баш преди 2рия и рд,водя ги,много се кефят и наистина си вършат добре работата

# 192
А те горките "как не влизат с обувките и как не пипат на всякъде"

Карате потенциални купувачи/наемателите да се събуват ли? newsm78
Хиър не ги кара никой да се събуват - просто аз бих се събула , още повече ако в къщата живеят хора .
Я си представи че отвън вaли и някой е решил да разгледа къщата - хоп с калните обувки на килима , мокета Sick
 Ето го и Матю с новата прическа - ала паничка : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279063
Ако някой проявява интерес ето малко снимки от Орландо:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279059

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 02:15 от raya_usa

# 193
Когато търсехме жилище имаше места, където с бележка на вратата учтиво ни молеха да си събуем обувките. Не ни е направило лошо впечатление - напротив.
Имаше също еднократни "терлици" (като тези, които носят в болниците), които се слагат върху обувките и се изхвърлят след огледа - това е за мен е много удачен вариант в случая, особено, когато там все още живеят хората.

# 194
  • Boston, MA
Ще гледате ли Барак довечера?

Общи условия

Активация на акаунт