Уест мийтс Иийст на Олимпиадата или как 70 здрави BG тела в САЩ си търсят духа!

• 16 880
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Дани Бубкин е трепач на тая снимка. И как гледа..

Изи вярно много е пораснала, променена ми се вижда много. Иванчо Бузанчо Чуденков си е все толкова сладък.

Агентката,
аз съм на 6 часа шофиране, мила, не е така лесно да се организирам до ЛА да припна..

Кюбит, прекаляват малко, да. С времето не обръщаш внимание на параноите.. Mr. Green

Вики, сори за къщата, представям си каква гадост е да ти влизат всякакви непознати в дом. Ама наистина добре, че не сте притиснати и на зор.. като гледам с какви томпове падат цените на някои места...

Бубче, и аз съм крива, ама поне знам защо. Twisted Evil

# 166
  • usa
Веднъж на магистралата, на тъмно място /връщахме се от Лас Вегас/ точно след един завой пред нас на пътя имаше МАТРАК. Кофи са падали от на работници бричките, какво ли не...

а аз веднъж едвам избегнах канапе, че и един пич подскачаше около него, най-вероятно с цел да го пази да не би някой да го блъсне и повреди #Crazy. в сумрака на магистралата дето всички коли се движат с около 70... пълна загадка е с какви глави мислят някои хора...

Я как го бях орезилила нашия герой:

що бе? много си е джазов даже младежът! моят герой да го беше видяла как изглеждаше последните два месеца след като се самофризира... поприведох го що годе в приличен вид доколкото можах, но добре се беше постарал, не всички щети бяха заличими.

всички пораснали бебета са абсолютни чаровници. да са ви живи и здрави!

# 167
Веднъж на магистралата, на тъмно място /връщахме се от Лас Вегас/ точно след един завой пред нас на пътя имаше МАТРАК. Кофи са падали от на работници бричките, какво ли не...

а аз веднъж едвам избегнах канапе, че и един пич подскачаше около него, най-вероятно с цел да го пази да не би някой да го блъсне и повреди #Crazy. в сумрака на магистралата дето всички коли се движат с около 70... пълна загадка е с какви глави мислят някои хора...

ooooh! В неделя вечер на магистралата имаше половин броня на кола. Просто си седеше. Добре, че я видяхме, че не ми се мисли какво можеше да стане.

# 168
Аз не съм засичала предмети, но на няколко пъти съм се разминавала на косми с еноти, изскачат за секунди пред фаровете. Наскоро имаше и случай на магистралата на сблъсък със сърна. Без жертви и от двете  страни, но колата не приличаше на нищо.

# 169
  • usa
ама и сърната ли оживяла???

# 170
Така казаха. Повечето щети по колата са били от храсти и последвало удряне в някакви бабуни пръст.

# 171
36, че и Д  ooooh!.....отивам да се метна зад влака newsm49

Какви бесни тениски (бодита), за бебоци видях днес, сама си се подсмихвах зяпайки витрината : Made in bed, Louis Spitton, Calvin Whine, Burpberry, 312 (или 773 -тел. код на Чикаго) forever yours *don't want to move to the suburbs*.... Laughing

# 172
  • WA, USA
Много сладки дечица. Аз защо живея толкова далече, че с никой не можем се видим да си станем плеймейтс.

Моят бръмбар тръгва на градина на 3-и, точно след една седмица Sad голяма мъка. Тъкмо му поръчвах етикети за дрехите. Ама хич не съм готова.
Спряхме кърменето вече цяла седмица Sunglasses обикаля наред и си проси от всички - съпруг, баба, дядо, куче ooooh! защото аз му казах че нямам вече мляко. Вчера почти ме захапа през блузата защото имах неблагоразумието да се разхождам пред него без сутиен:)

Нямам вече бебе Cry а голям мъж. Ще пиша за първия учебен ден ако оцелея.

# 173
  • usa
Така казаха. Повечето щети по колата са били от храсти и последвало удряне в някакви бабуни пръст.

ей, жилава сърна! поне като им е разбила колата на хората, да беше им осигурила вечеря...

# 174
О, и  аз си имам фаворити сред бебешките надписи  Mr. Green
FBI - Farting Burping Insomniac
It is not a milk belly. It's a fuel tank for a poo poo machine.
Daddy's little tax deduction

# 175
  • Boston, MA
Много сте мили, добре че му порасна косата и сега пак е на трол прическа, но идва есен, ще му я оставя, а може и в България да го пробвам на фризьор.

Уинкс, Дани пък редовно ми сменя музиката на телефона, като го добара, и като ми звъни после все се оглеждам тъпо - не е моят.

Накупих напоследък лепенки за тениски от Ибей (такива, които се слагат с ютия, за по 2-3 долара)  вече сме обзаведени с модели с Кис и Депеш Мод.  Grinning Единственият проблем е, че трудно се намират едноцветни детски блузки - засега само H&M съм открила.

# 176
Ева, Canon Digital Rebel, Джена ми го препоръча, както и обектива. Като погледнеш на допълнителната информация на снимката отстрани също пише и обектива и как е снимана (в какъв режим), ако ти е интересно.

Вики  Hug

# 177
Пумпал, пусни снимките и за четящите в дръга времева зона, плийз... Дани -  Heart Eyes Бубка, казвай датите!

# 178
И аз на опашката за снимките на Иван и Изи, че изпуснах днес

другите показани бонбони ги видях, големи сладкиши са всички- София както винаги стилна, Дани наистина е еджи с бретона, а Марти е супер голям кавалер, много ми харесва косата му.

Вики, стискам палци, бързо да се купи, аз не бих издържала дълго на такъв стрес...то не че нас ни е подминало....

Като бяхме в Айдахо миналата седмица за реюниъна, ми направи впечатление, че масово малки деца са на предните седалки и половината от тях без колани Shocked

Днес имаме годишнина и ЕйДж ни изненада с.... ушна инфекция и посреднощ по болници...започна се....

# 179
Бенсън, вярно, че и вас къщо-продаване ви очаква, дано да стане. Вики и при вас също, в тоя маркет ние се отказахме да продаваме, макар, че би било добре да сменим  Rolling Eyes Бенс, кога се местите?

Ох, предпоследен ден работа и после седмица ваканция с гости от Мплс, седмица бач и любимия пристига, седмица тук и 2 седмици в УСА! ако ме пуснат имиграционните, конечно.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт